Hm..je tu daka baba co rada foti a je z ba ? a nechce sa jej fotit samej ,..
tak medzi vek okolo 16 ,..dik
Pato :o)
Ak som to dal do zleho vlakna soraac
levicok akoze toto je vrchol ako toto neni normalne chlapec mal pozicane aha prosim ta nedaj sa vysmiat.
ako ikea aha hlavne ze byvas v panelaku. Kriste Pane toto je strasneeeeeeee
za tyzden to sem uploadnes aha :D
ty si cisty.
a keby daco z blavy asi tazko najdes dakoho taka jedna krasavica je z humeneho a to je iba babenka :D
ale toto napis na booom a ne na ephoto
ako.. najoblubenejsia spevacka mariha carey, EINSTAIN, .. najoblubenejsia cinnost, hranie CS>. to vidno, CS vymeta ludom najma adolescentom hlavy, potom nech mi porozpravaju ze na nich to nema skodlivy vplyv...
mile ephoto,
hladam si dievca, zenu, ktora: 1. foti, 2. ma fotak, 3. ma asi taky fotak ako ja, 4. ma mi poziciat objektiv sigma 70-200 f2.8 pre bajonet canon,5. bude respektovat to, ze som rozvedeny, s jednym dietatom, s jednou frajerkou, 6. nebude jej vadit moja schyzofrenia, fajcenie, vrazdiace stavy pri pocuti slovka Balis, a nebude poznat chlapca s menom Levicok.
Ak sa taka najde, nech mi pise na sukromnu postu.
P.S. vek 45 a vyssie, bohata,s bytom.
ZNACKA: som gay
Drahe ePhoto :-) aj ja chcem baabuuuuu, najlepsie sexy fotografku, ktora sa rada aj foti :-D Hmm, ale len ako kamaratku :-D Vekovo som liberalny, ale keby sa dalo tak 20+ :-P
no dokelu...to je nominant na celorocnikove vydanie 1.ceny z Rohaca :o)
musim sa od toho prudko inteligentneho chlapca naucit gramatiku :o))
no dorazila ma Najobľúbenejšia intímna činnosť :)))
Niaka baba co rada foti ?
ako ikea aha hlavne ze byvas v panelaku. Kriste Pane toto je strasneeeeeeee
za tyzden to sem uploadnes aha :D
ty si cisty.
a keby daco z blavy asi tazko najdes dakoho taka jedna krasavica je z humeneho a to je iba babenka :D
ale toto napis na booom a ne na ephoto
hladam si dievca, zenu, ktora: 1. foti, 2. ma fotak, 3. ma asi taky fotak ako ja, 4. ma mi poziciat objektiv sigma 70-200 f2.8 pre bajonet canon,5. bude respektovat to, ze som rozvedeny, s jednym dietatom, s jednou frajerkou, 6. nebude jej vadit moja schyzofrenia, fajcenie, vrazdiace stavy pri pocuti slovka Balis, a nebude poznat chlapca s menom Levicok.
Ak sa taka najde, nech mi pise na sukromnu postu.
P.S. vek 45 a vyssie, bohata,s bytom.
ZNACKA: som gay
Najobľúbenejší typ umenia: hudba
ale inak on myluje fotenie :D
som sa riadne pobavila...
musim sa od toho prudko inteligentneho chlapca naucit gramatiku :o))
no dorazila ma Najobľúbenejšia intímna činnosť :)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa