Všimol som si že sa tu objavilo pár fotografii narcisov. Napadla mi taká myšlienka že by sme pri príležitosti 13.ročníka verejnej finančnej zbierky – Deň narcisov, mohli zorganizovať takú malú akciu že budeme do galérie vkladať fotky s kvetom narcisu.
Takže ak sa Vám tento môj skromný návrh páči tak si pripravte svoju fotografiu a nezabudnite ju v piatok 17.4.2009 medzi 0:00:01 až 23:59:59 vložiť do galérie.
je pravda, ze z toho nikto nic nebude mat, ale ako prejav sucitu... je to pekny napad, ale vidim to nerealizovatelne kedze sa nestretol s ochotou uzivatelov.
je pravda, ze z toho nikto nic nebude mat, ale ako prejav sucitu... je to pekny napad, ale vidim to nerealizovatelne kedze sa nestretol s ochotou uzivatelov.
mno, vyjadrili sme sa zatial len traja z tej vyse tisicky registrovanich tu.. ;)
mohlo to byt fajn dat napadu nejaku pointu, ako napr najkrajsia fotka bude logo kampane, takto je ten napad fajn, mne osobne sa paci, ale server by zrejme zahltili spam-cvaky :) (a moj medzi nimi ;))
mohlo to byt fajn dat napadu nejaku pointu, ako napr najkrajsia fotka bude logo kampane, takto je ten napad fajn, mne osobne sa paci, ale server by zrejme zahltili spam-cvaky :) (a moj medzi nimi ;))
a možno aj nejaké autoportréty....ved Narcis ako narcis...:)
deň narcisov
nápad na podporu však nie je zlý
Prve kroky su najtazsie, ale niekto to musi urobit...
Prve kroky su najtazsie, ale niekto to musi urobit...
;-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa