Všimol som si že sa tu objavilo pár fotografii narcisov. Napadla mi taká myšlienka že by sme pri príležitosti 13.ročníka verejnej finančnej zbierky – Deň narcisov, mohli zorganizovať takú malú akciu že budeme do galérie vkladať fotky s kvetom narcisu.
Takže ak sa Vám tento môj skromný návrh páči tak si pripravte svoju fotografiu a nezabudnite ju v piatok 17.4.2009 medzi 0:00:01 až 23:59:59 vložiť do galérie.
kocham sa novym fotom, to je urcite lepsie ale budem si musiet aj tak na novy image cosi zvyknut ... p.s. daval som maleho do postielky, takze vtedy musi PC proste pockat
dobréééé.uhladený angličan.ešte by sme mali spracovať toho kubánskeho revolucionára.červená ma dráždi.teba nie?
nuz neviem ci kubansky revolucionar neni na mna nasraty lebo som mu chcel pre trening zdvihnut mandle a napisal som, ze nikon je lepsi nez canon, asi to bude mat nejaky dopad ... ale svojim sposobom mal pravdu v niecom
nuz neviem ci kubansky revolucionar neni na mna nasraty lebo som mu chcel pre trening zdvihnut mandle a napisal som, ze nikon je lepsi nez canon, asi to bude mat nejaky dopad ... ale svojim sposobom mal pravdu v niecom
ale nevieme s čím fotí alebo áno?osobne ja som to hned pochopil,že ty to berieš športovo,ten súboj N-C.Veď netreba to tak pražívať
deň narcisov
Prve kroky su najtazsie, ale niekto to musi urobit...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa