mam otazku, aby som nahodou neprepasol nejake dobre podujatie, viete o terminoch, kde by sa oplatilo ist fotit? Mam na mysli bud nejake dobre sportove podujatie, vybornu kulurnu akciu, slavnosti - skratka par terminov v priebehi od 27.5. do 30.6., eventualne ak by sa naslo mozme sa zorganizoat a ist niekde spolocne - napady?
Tento víkend 16.5 je celoslovenské podujatie Noc múzeí a galérií. Myslím že v BA budú premávať historické vozidlá MHD a v železničnom depe Bratislava- Východ (starý Rendéz) Budú asi nejaké parné vlaky. Viem že parný vlak odchádza okolo 11-tej z múzea dopravy pri hlavnej stanici na Východné. Podrobné info na http://www.muzeum.sk/nocmuzeiagalerii/nmg2009/
Tento víkend 16.5 je celoslovenské podujatie Noc múzeí a galérií. Myslím že v BA budú premávať historické vozidlá MHD a v železničnom depe Bratislava- Východ (starý Rendéz) Budú asi nejaké parné vlaky. Viem že parný vlak odchádza okolo 11-tej z múzea dopravy pri hlavnej stanici na Východné. Podrobné info na http://www.muzeum.sk/nocmuzeiagalerii/nmg2009/
dik, uz pisem do kalendara nech je z coho vyberat, kazdy vikend ked nemam co fotit je nuda a tak kazdy tip je velmi vitany a toto vyzera zaujmavo
vidis, toto by mohola byt kvazi akasi nastenka tu na ephote. Nejaky kalendar podujati, kto co o niecom vie ze by to to niekde zavesil..
hmm, dame patent-zlepsovak redaktorom ephota, myslim, ze to uvitaju lebo je inac dost tazko ked to clovek zrovna stale nesleduje dopatrat sa k niecomu, kde by kludne islo fotit aj par ludi - no to je fasacke!
ja s tym nemam problem, ked nieco zazriem (letak, info v radiu, alebo tak nejak) to tu nejako zverejnit. Napriklad pred minuly vikend bola v BB vystava psov co je velmi zaujimava akcia a bolo super pocasie. Chystal som sa tam no v tom case sa mi prekryvala jedna chaticka. Dodobb ma tiez zaujimave typy, atd..
dobry napad jake...kazdy nech pise o podujati o ktorom vie ze sa blizi a potom sa uz da dohodnut :) len potomo nech admini mazu uz stare podujatia aby nevznikla 500 stranova tema za rok :)
dik, uz pisem do kalendara nech je z coho vyberat, kazdy vikend ked nemam co fotit je nuda a tak kazdy tip je velmi vitany a toto vyzera zaujmavo
Je to v pohode akcia, môžeš toho veľa pobehať. Ja to plánujem tak že s polovičkou najprv pobeháme múzeá a galérie a potom sa pôjdem vyblázniť na Východné :)
Ale žiadnu slávu tam netreba čakať, nie je to medzinárodný zraz výhrevní ako býva v septembri.
dobry napad jake...kazdy nech pise o podujati o ktorom vie ze sa blizi a potom sa uz da dohodnut :) len potomo nech admini mazu uz stare podujatia aby nevznikla 500 stranova tema za rok :)
to su uz detaily, ako to bude. Jasan ze po uplynuti aktualneho datumu v ktorom sa udalost ma podujat by doslo k jej vymazu.
Dufam ze to tu karol brazdi a aspom mu dame chrobaka do hlavy ;)
o takuto nastenku/kalendar podujati uz bola rec minuly rok na jesen zatial nikde nic radsej sa spravilo uzitocnejsie blokovanie komentov ...
skoda keby kazdy pridal svoje hned by bolo z coho vyberat kedy sa kde vybrat fotit
myslim, ze vsetko co sa tu deje ma svoje opodstatnenie a preto si myslim, ze je to v poriadku, v dobrom aj zlom - ale ten kalendar by fakt mohol byt - alebo raz za tyzden vzdy s inym datumom pustime nove vlakno a je to
hmm, dame patent-zlepsovak redaktorom ephota, myslim, ze to uvitaju lebo je inac dost tazko ked to clovek zrovna stale nesleduje dopatrat sa k niecomu, kde by kludne islo fotit aj par ludi - no to je fasacke!
to je vyborny napad, treba to podsunut zodpovednym organom .) pokial viem, minuly rok tu take vlakno bolo, ale po sezone zapadlo prachom. Chcelo by to nieco stale-pritomne na uvodnej stranke.
to je vyborny napad, treba to podsunut zodpovednym organom .) pokial viem, minuly rok tu take vlakno bolo, ale po sezone zapadlo prachom. Chcelo by to nieco stale-pritomne na uvodnej stranke.
tak tak, som smutny ked nepocujem cvakat uzavierku fotoaparatu (krasny to zvuk) a potom sa kochat novymi fotografiami (krasny to pohlad)
jj myslim se ze je to dobra vec. Dufam ze sa nenahnevate ak spomeniem konkurentny server, ale oni to tam maju dobre vymyslene. su tam 3 zalozky: bliziace sa akcie, prebiehajuce akcie a skoncene akcie. podla datumu sa automaticky presuvaju, su zoradene podla datumu, da sa na nich tam prihlasit, aspon vidite kto sa zucastni, da sa komentovat a podobne.
jj myslim se ze je to dobra vec. Dufam ze sa nenahnevate ak spomeniem konkurentny server, ale oni to tam maju dobre vymyslene. su tam 3 zalozky: bliziace sa akcie, prebiehajuce akcie a skoncene akcie. podla datumu sa automaticky presuvaju, su zoradene podla datumu, da sa na nich tam prihlasit, aspon vidite kto sa zucastni, da sa komentovat a podobne.
posli mi nazov toho serveru, dik - a nahovorime na to aj julesa s karolom nech to tak spravia, vsak preco nie? - ja som len na ephoto, nebavi ma preklikavat hore dole
tak tak, som smutny ked nepocujem cvakat uzavierku fotoaparatu (krasny to zvuk) a potom sa kochat novymi fotografiami (krasny to pohlad)
heh, mozno bude zniet trosku detinsky, no prave zvuk uzavierky mi ucaril na prvy pohlad hned u nikon. I pocuval som ho dost intenzivne i u Can a i Olym :)
Urcite nejake male percenticko zavazilo pri rozhodovani i koli takejto ´prkotinke´ :D
P.S. Berte to pls trochu s nadhladom
tak to je fotogenicke - minule som premeskal celoslovensku sutaz mazoretiek - senioriek a tak som tie chrumkave dievcata zbytocne premeskal a nakoniec sa ukazalo, ze kedze z profi fotografov o tom ani nikto nevedel (nebola ziadna reklama) tak nebol ani ziaden dobry zaznam - to Cunovo ma uz drazdi
Fotografovanie - podujatie
Ale žiadnu slávu tam netreba čakať, nie je to medzinárodný zraz výhrevní ako býva v septembri.
Dufam ze to tu karol brazdi a aspom mu dame chrobaka do hlavy ;)
skoda keby kazdy pridal svoje hned by bolo z coho vyberat kedy sa kde vybrat fotit
Urcite nejake male percenticko zavazilo pri rozhodovani i koli takejto ´prkotinke´ :D
P.S. Berte to pls trochu s nadhladom
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa