Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

Fotografovanie - podujatie

jake
2009-05-13 21:02:29+02
mam otazku, aby som nahodou neprepasol nejake dobre podujatie, viete o terminoch, kde by sa oplatilo ist fotit? Mam na mysli bud nejake dobre sportove podujatie, vybornu kulurnu akciu, slavnosti - skratka par terminov v priebehi od 27.5. do 30.6., eventualne ak by sa naslo mozme sa zorganizoat a ist niekde spolocne - napady?

Big Lebowski
2009-05-13 21:38:14+02
Tento víkend 16.5 je celoslovenské podujatie Noc múzeí a galérií. Myslím že v BA budú premávať historické vozidlá MHD a v železničnom depe Bratislava- Východ (starý Rendéz) Budú asi nejaké parné vlaky. Viem že parný vlak odchádza okolo 11-tej z múzea dopravy pri hlavnej stanici na Východné. Podrobné info na http://www.muzeum.sk/nocmuzeiagalerii/nmg2009/

jake
2009-05-13 21:45:55+02
príspevok od: Big Lebowski
Tento víkend 16.5 je celoslovenské podujatie Noc múzeí a galérií. Myslím že v BA budú premávať historické vozidlá MHD a v železničnom depe Bratislava- Východ (starý Rendéz) Budú asi nejaké parné vlaky. Viem že parný vlak odchádza okolo 11-tej z múzea dopravy pri hlavnej stanici na Východné. Podrobné info na http://www.muzeum.sk/nocmuzeiagalerii/nmg2009/
dik, uz pisem do kalendara nech je z coho vyberat, kazdy vikend ked nemam co fotit je nuda a tak kazdy tip je velmi vitany a toto vyzera zaujmavo

rumrunner
2009-05-13 21:52:43+02
19.-21. juna serial MS v endure Puchov.

kralik_j
2009-05-13 21:53:55+02
vidis, toto by mohola byt kvazi akasi nastenka tu na ephote. Nejaky kalendar podujati, kto co o niecom vie ze by to to niekde zavesil..

jake
2009-05-13 21:56:52+02
príspevok od: kralik_j
vidis, toto by mohola byt kvazi akasi nastenka tu na ephote. Nejaky kalendar podujati, kto co o niecom vie ze by to to niekde zavesil..
hmm, dame patent-zlepsovak redaktorom ephota, myslim, ze to uvitaju lebo je inac dost tazko ked to clovek zrovna stale nesleduje dopatrat sa k niecomu, kde by kludne islo fotit aj par ludi - no to je fasacke!

kralik_j
2009-05-13 22:01:32+02
ja s tym nemam problem, ked nieco zazriem (letak, info v radiu, alebo tak nejak) to tu nejako zverejnit. Napriklad pred minuly vikend bola v BB vystava psov co je velmi zaujimava akcia a bolo super pocasie. Chystal som sa tam no v tom case sa mi prekryvala jedna chaticka. Dodobb ma tiez zaujimave typy, atd..

aTOMMIk
2009-05-13 22:02:08+02
dobry napad jake...kazdy nech pise o podujati o ktorom vie ze sa blizi a potom sa uz da dohodnut :) len potomo nech admini mazu uz stare podujatia aby nevznikla 500 stranova tema za rok :)

Big Lebowski
2009-05-13 22:02:29+02
príspevok od: jake
dik, uz pisem do kalendara nech je z coho vyberat, kazdy vikend ked nemam co fotit je nuda a tak kazdy tip je velmi vitany a toto vyzera zaujmavo
Je to v pohode akcia, môžeš toho veľa pobehať. Ja to plánujem tak že s polovičkou najprv pobeháme múzeá a galérie a potom sa pôjdem vyblázniť na Východné :)
Ale žiadnu slávu tam netreba čakať, nie je to medzinárodný zraz výhrevní ako býva v septembri.

kralik_j
2009-05-13 22:05:07+02
príspevok od: aTOMMIk
dobry napad jake...kazdy nech pise o podujati o ktorom vie ze sa blizi a potom sa uz da dohodnut :) len potomo nech admini mazu uz stare podujatia aby nevznikla 500 stranova tema za rok :)
to su uz detaily, ako to bude. Jasan ze po uplynuti aktualneho datumu v ktorom sa udalost ma podujat by doslo k jej vymazu.
Dufam ze to tu karol brazdi a aspom mu dame chrobaka do hlavy ;)

repli
2009-05-13 22:05:41+02
o takuto nastenku/kalendar podujati uz bola rec minuly rok na jesen zatial nikde nic radsej sa spravilo uzitocnejsie blokovanie komentov ...
skoda keby kazdy pridal svoje hned by bolo z coho vyberat kedy sa kde vybrat fotit

jake
2009-05-13 22:08:35+02
myslim, ze vsetko co sa tu deje ma svoje opodstatnenie a preto si myslim, ze je to v poriadku, v dobrom aj zlom - ale ten kalendar by fakt mohol byt - alebo raz za tyzden vzdy s inym datumom pustime nove vlakno a je to

atik
2009-05-13 22:11:34+02
hmm, dame patent-zlepsovak redaktorom ephota, myslim, ze to uvitaju lebo je inac dost tazko ked to clovek zrovna stale nesleduje dopatrat sa k niecomu, kde by kludne islo fotit aj par ludi - no to je fasacke!
to je vyborny napad, treba to podsunut zodpovednym organom .) pokial viem, minuly rok tu take vlakno bolo, ale po sezone zapadlo prachom. Chcelo by to nieco stale-pritomne na uvodnej stranke.

jake
2009-05-13 22:13:30+02
príspevok od: atik
to je vyborny napad, treba to podsunut zodpovednym organom .) pokial viem, minuly rok tu take vlakno bolo, ale po sezone zapadlo prachom. Chcelo by to nieco stale-pritomne na uvodnej stranke.
tak tak, som smutny ked nepocujem cvakat uzavierku fotoaparatu (krasny to zvuk) a potom sa kochat novymi fotografiami (krasny to pohlad)

Seto
2009-05-13 22:16:38+02
jj myslim se ze je to dobra vec. Dufam ze sa nenahnevate ak spomeniem konkurentny server, ale oni to tam maju dobre vymyslene. su tam 3 zalozky: bliziace sa akcie, prebiehajuce akcie a skoncene akcie. podla datumu sa automaticky presuvaju, su zoradene podla datumu, da sa na nich tam prihlasit, aspon vidite kto sa zucastni, da sa komentovat a podobne.

atik
2009-05-13 22:17:27+02
veru, u mna je to zatial sice krasny len zvuk, ale viem o com hovoris :)

jake
2009-05-13 22:19:14+02
príspevok od: Seto
jj myslim se ze je to dobra vec. Dufam ze sa nenahnevate ak spomeniem konkurentny server, ale oni to tam maju dobre vymyslene. su tam 3 zalozky: bliziace sa akcie, prebiehajuce akcie a skoncene akcie. podla datumu sa automaticky presuvaju, su zoradene podla datumu, da sa na nich tam prihlasit, aspon vidite kto sa zucastni, da sa komentovat a podobne.
posli mi nazov toho serveru, dik - a nahovorime na to aj julesa s karolom nech to tak spravia, vsak preco nie? - ja som len na ephoto, nebavi ma preklikavat hore dole

kralik_j
2009-05-13 22:20:49+02
tak tak, som smutny ked nepocujem cvakat uzavierku fotoaparatu (krasny to zvuk) a potom sa kochat novymi fotografiami (krasny to pohlad)
heh, mozno bude zniet trosku detinsky, no prave zvuk uzavierky mi ucaril na prvy pohlad hned u nikon. I pocuval som ho dost intenzivne i u Can a i Olym :)
Urcite nejake male percenticko zavazilo pri rozhodovani i koli takejto ´prkotinke´ :D
P.S. Berte to pls trochu s nadhladom

bear
- moderator
2009-05-13 22:23:58+02
Tento vikend budu v Cunove na divokej vode preteky ´3. a 4.SLP v slalome + NP slalom´, to by mohlo byt fotogenicke.

jake
2009-05-13 22:26:34+02
tak to je fotogenicke - minule som premeskal celoslovensku sutaz mazoretiek - senioriek a tak som tie chrumkave dievcata zbytocne premeskal a nakoniec sa ukazalo, ze kedze z profi fotografov o tom ani nikto nevedel (nebola ziadna reklama) tak nebol ani ziaden dobry zaznam - to Cunovo ma uz drazdi

Strana 1 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()