po čase sa na všetko okolo seba začneš pozerať inými očami a rozmýšlať ako by si to odfotila (zachytila moment) potom ti odpovieme mi nadšenci že keď spím tak sa tomu nevenujem.....
po čase sa na všetko okolo seba začneš pozerať inými očami a rozmýšlať ako by si to odfotila (zachytila moment) potom ti odpovieme mi nadšenci že keď spím tak sa tomu nevenujem.....
tak to ano,uz aby bola ta zrkadlovka a horsa na fotenie.zatial mozem len studovat ale sak aj to treba.
Dodka v prvom rade daj novsiu fotku a najlepsie v plavkach aby sme sa ta nemuseli pytat na vek. Na chatu ist nemusis, bude stacit aj individualny kurz. Zrkadlovku staci potom volakedy. ,-)))
Len pekne študuj, aby si vedela sama nájsť odpovede na jednoduché otázky, ktoré sa objavia, keď si fotáčik naozaj aj kúpiš.
Ved hej priznavam ze vela veciam este nerozumiem a neviem ale tak hadam casom a praxov to pride,aj samo.a ked budem potrebovat radu tak napisem sem urcite mi niekto poradi :)ja osobne by som sa chcela zamerat na fotenie porterov a fotenie Glamour.to ma najviac zaujalo.
Dodka v prvom rade daj novsiu fotku a najlepsie v plavkach aby sme sa ta nemuseli pytat na vek. Na chatu ist nemusis, bude stacit aj individualny kurz. Zrkadlovku staci potom volakedy. ,-)))
no a este co nie to by sa ti pacilo v plavkach,lepsie by bolo keby aj ty das foto
Toto sa mi páči ak sem napíše pekná baba tak všetci vedie pekne poradiť a privítať ale ak sa opýta opačne pohlavie tak prídu ovečky, linky ze sa to tu už 100 x písalo a podobne :-)))))) No čo Pekne vítaj a veľa čítaj, študuj Dadka
Toto sa mi páči ak sem napíše pekná baba tak všetci vedie pekne poradiť a privítať ale ak sa opýta opačne pohlavie tak prídu ovečky, linky ze sa to tu už 100 x písalo a podobne :-)))))) No čo Pekne vítaj a veľa čítaj, študuj Dadka
:) to je dobry postreh.no tak ale ked budes chciet poradit ja ti teda poradim :) tak opacne pohlavie opacnemu radsej poradi :)))
ZACIATOCNICI
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2664
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2664
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie