Dobry den,
mam v plane kupit softbox na syst.blesk, mam jeden vyhliadnuty, chcem sa spytat ci tu ma niekto skusenosti s nim a podobne. Fotim prevazne v exterieri.
A ako to riesit s odpalovanim? Cital som rozne clanky o infra odpalovacoch, len to by ma zaujimalo ci v tom pripade odpalim blesk aj ked nebude mat priamy kontakt s bleskom, (napr soft s bleskom otocene oproti mne, za modelkou)
Samozrejme naj je radiove, ale financie ma tlacia.
Pridavam link:
http://www.fotovideoshop.sk/shop/action/productdetail/oc/2856.xhtml
ja son nasiel v smetaku taky kuzel z tvrdeho kartonu akurat na to. Z polystirenu som vyreazl a vybrusil akurat take utesnenie aby tam zapadla hlava blesku a s gumickou to pripnem
Ano take nieco som mal na mysli. U nas som to na shopoch nenasiel. Inspirovany poslednym videom od McNallyho si chcem rozsirit foto zbierku o podobne srandicky ako aj rozne plochy so suchym zipsom s ktorymi budem vediet smerovat svetlo len tam kde ja chcem. Tie si ale vyrobim asi tiez z kartona.
Ano take nieco som mal na mysli. U nas som to na shopoch nenasiel. Inspirovany poslednym videom od McNallyho si chcem rozsirit foto zbierku o podobne srandicky ako aj rozne plochy so suchym zipsom s ktorymi budem vediet smerovat svetlo len tam kde ja chcem. Tie si ale vyrobim asi tiez z kartona.
no konkretne z amazonom nemam ziadny problem. Objednaval som asi 5x odtial a takmer vzdy som to mal do tyzdna doma. Akurat rozmyslam ze si idem nejake srandy objednat tak neviem ci to odtial zoberiem alebo z honlphoto.com.
no konkretne z amazonom nemam ziadny problem. Objednaval som asi 5x odtial a takmer vzdy som to mal do tyzdna doma. Akurat rozmyslam ze si idem nejake srandy objednat tak neviem ci to odtial zoberiem alebo z honlphoto.com.
Ako je to prosim ta s Clom... neviem od akej hodnoty sa to u nas precliva a ci? Neviem ci si bral iba knihy a malickosti a co tak blesk? Viem uz sa to tu preberalo niekde ale ty mas osobnu skusenost s amazonom... nemas aj s Adorama? diki moc
S Adoramou skusenosti nemam ale v pripade amazonu som nikdy nic neplatil. Teda raz UPS za colne konanie ale uz si davam posielat veci len ich rychlou postou (u nas EMS) a v takom pripade si to len na poste vyzdvihnem.
S Adoramou skusenosti nemam ale v pripade amazonu som nikdy nic neplatil. Teda raz UPS za colne konanie ale uz si davam posielat veci len ich rychlou postou (u nas EMS) a v takom pripade si to len na poste vyzdvihnem.
a prosim tam ked mi dotycna osoba posle objektiv z USA povodne kupeny z amazonu, ale doma prebaleny a bez dokladov s oznacenim pouzite, tak co mozem cakat ked to pride? Zavolaju ma na colnicu alebo ako to moze dopadnut klasickou postou?
a prosim tam ked mi dotycna osoba posle objektiv z USA povodne kupeny z amazonu, ale doma prebaleny a bez dokladov s oznacenim pouzite, tak co mozem cakat ked to pride? Zavolaju ma na colnicu alebo ako to moze dopadnut klasickou postou?
Ja si myslim ze by s tym problem nemal byt. Takisto ked to je dar. Ale to si len myslim. Ako som pisal 3x mi prisiel balicek z amazonu a nikto nic na poste neriesil a neplatil som ani cent.
Problem platenia cla sa tu uz parkrat rozoberal, vec sa ma tak, ze je to dost o stasti. Cisto formalne, predpis hovori nasledovne:
Od dovozného cla sú oslobodené poštové zásielky nepatrnej hodnoty do 150 EUR (platí od. 1.12.2008 podľa: NARIADENIA RADY (EHS) č. 274/2008 zo 17.marca 2008, ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie (EHS) č. 918/83 ustanovujúce systém Spoločenstva pre oslobodenie od cla) a zásielky zasielané fyzickou osobou fyzickej osobe do hodnoty do 45 EUR.
Softbox na systemovy blesk
Najma druhe dvd je velmi slusne.
Kúp si radšej druhú Joe-ho knihu ´Hot shoe diaries´. Tam je podľa mňa suma sumárum viac užitočnejších informácií.
Od dovozného cla sú oslobodené poštové zásielky nepatrnej hodnoty do 150 EUR (platí od. 1.12.2008 podľa: NARIADENIA RADY (EHS) č. 274/2008 zo 17.marca 2008, ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie (EHS) č. 918/83 ustanovujúce systém Spoločenstva pre oslobodenie od cla) a zásielky zasielané fyzickou osobou fyzickej osobe do hodnoty do 45 EUR.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa