Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

prva SVADBA

momasko
momasko 2009-09-28 11:55:31+02
Zdravicko ludkovia. Rad by som sa nieco spytal. Dostal som ponuku fotit svadbu,teda viac menej som nemal sancu odmietnut. Fotit budem kamaratovu svadbu ktory nepotrebuje neviem ako uzasne fotky. Tak som suhlasil ze mu ju nafotim ale ja som taky ze mu ju nechcem pokazit tak sa trosku pripravujem a chcem poziadat o nejake rady... mam prpravenu techniku: Nikon D60 2x blesk SB-900 skla: 50mm f1,4 setak 18-55mm a sigmu 70-300 viete mi poradit pokial ide o techniku ci este nieco treba a pripadne nejake rady? dakujem vsetkym kto sa ozve.

IceDive1
2009-09-28 17:10:14+02
Este tak max. 5 minutovy videoklip zo svadby na dobru hudbicku vie zaujat ale inak suhlas. Video je o nicom.

Derrek
2009-09-28 17:37:36+02
som zvedavy chlapi, ako budete po 20 rokoch pocuvat z fotky staru mamu, co rozprava o svojom vnukovi, ktory sa prave zeni...

2009-09-28 17:51:29+02
príspevok od: Derrek
som zvedavy chlapi, ako budete po 20 rokoch pocuvat z fotky staru mamu, co rozprava o svojom vnukovi, ktory sa prave zeni...
to plati len vtedy pokial mas starych rodicov...kedze mna sa to netyka, kvoli takej banalite nebudem predsa chciet na svadbe kameramana :o))

Ferdo
2009-09-28 17:52:47+02
nuz, tak ako existuju svadobne fotky a SVADOBNE FOTKY, tak existuje aj nudne a dlhe svadobne video a Skvela, kvalitne spracovana videoreportaz zo svadby. Tak isto ako existuju suflikanti fotografi, existuju suflikanti kameramani a rovnako aj profici kameramani ktori to video vedia spravit takym sposobom, ze si ho clovek nema problem pozriet aj castejsie ako raz za tri roky (ak vobec). Ja sa napriklad na svoje svadobne video pozrem vzdy rad, lebo je spravene prave takymto profesionalnym a zaujimavym sposobom, nie je zbytocne dlhe, niesu tam ziadne gycove sablony, lietajuce holubice atd. Takze by som nehadzal vsetky svadobne videa do jedneho kosa. Podla mna kvalitne a zaujimavo spracovat svadobne video (z celeho dna) da viac namahy ako spracovat fotografie.

Derrek
2009-09-28 18:02:51+02
Ferdo suhlasim s Tebou a neviem ci by som porovnaval cas a namahu spracovania svadobnej fotografie oproti spracovaniu svadobneho videa. Myslim, ze video to niekolkonasobne prevysuje.

DjGranko, tiez nemam starych rodicov, ale snad kazdy pochopi, co som tym chcel povedat.

2009-09-28 18:06:44+02
jasne, chapem aj ja...i ked je pravda, ze nikde sa tak clovek nenasmeje, ako na svadobnom videu minimalne po 5-tich rokoch :o)

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()