Zdravicko ludkovia. Rad by som sa nieco spytal. Dostal som ponuku fotit svadbu,teda viac menej som nemal sancu odmietnut. Fotit budem kamaratovu svadbu ktory nepotrebuje neviem ako uzasne fotky. Tak som suhlasil ze mu ju nafotim ale ja som taky ze mu ju nechcem pokazit tak sa trosku pripravujem a chcem poziadat o nejake rady...
mam prpravenu techniku: Nikon D60 2x
blesk SB-900
skla: 50mm f1,4
setak 18-55mm
a sigmu 70-300
viete mi poradit pokial ide o techniku ci este nieco treba a pripadne nejake rady? dakujem vsetkym kto sa ozve.
nuz, tak ako existuju svadobne fotky a SVADOBNE FOTKY, tak existuje aj nudne a dlhe svadobne video a Skvela, kvalitne spracovana videoreportaz zo svadby. Tak isto ako existuju suflikanti fotografi, existuju suflikanti kameramani a rovnako aj profici kameramani ktori to video vedia spravit takym sposobom, ze si ho clovek nema problem pozriet aj castejsie ako raz za tri roky (ak vobec). Ja sa napriklad na svoje svadobne video pozrem vzdy rad, lebo je spravene prave takymto profesionalnym a zaujimavym sposobom, nie je zbytocne dlhe, niesu tam ziadne gycove sablony, lietajuce holubice atd. Takze by som nehadzal vsetky svadobne videa do jedneho kosa. Podla mna kvalitne a zaujimavo spracovat svadobne video (z celeho dna) da viac namahy ako spracovat fotografie.
Ferdo suhlasim s Tebou a neviem ci by som porovnaval cas a namahu spracovania svadobnej fotografie oproti spracovaniu svadobneho videa. Myslim, ze video to niekolkonasobne prevysuje.
DjGranko, tiez nemam starych rodicov, ale snad kazdy pochopi, co som tym chcel povedat.
prva SVADBA
DjGranko, tiez nemam starych rodicov, ale snad kazdy pochopi, co som tym chcel povedat.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa