V dnesnych Uk novinach ma pobavil tento clanok o svadobnom fotografovi, nech sa paci:))
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1218248/Newlyweds-win-court-battle-1-500-wedding-photographer-shoddy-pictures-include-missing-heads-car-close-ups.html
super a o čom sa tu mi potom vôbec hádame, paráda ;-)))
Mojim favoritom je prvá fotka, kľudne ju môžme pomenovať bezruká nevesta, alebo ako kytka levituje :-DDD
toto je povinne citanie pre toho, kto chce fotit svadby a nema skusenosti...a pre tych, ktory nemaju aspon jeden svetelny objektiv, externy blesk, nevedia nic o kompozicii, svetle a o ostatnych veciach...aby nedopadli tak isto a z mozneho zarobku nebol dovod na uver kvoli zaplateniu sudnych trov a odskodnenia...
husto huste :) tem o svatbach je tu dost ale napisem to sem :) aj ja pojdem fotit svoju prvu svatbu :D externy blesk mam...jeden svetelny objektiv hej a aj ako taku sajnu o kompozicii :) malo by to byt sidce az za 1/2 roka....ale uprimne mam z toho trochu strach...dovtedy musim vela vela este nastudovat...na moju obhajobu....bol som o to poziadany...upozornil som ich ze nie som ani trochu ´profik´ a ze take nieco som v zivote nefotil :) a posledny bod mojej obhajoby...robim to bez narokov na honorar :) tak pevne dufam ze to hentak nedomrvim to po prve...a po druhe ze kebyze aj hej tak ze ma nedaju na sud :D
je to slusny brutus .. a to video to je do natocto! jak visite . . . ale otazka je ze co by bolo horsie keby neodovzdal vobec ziadne fotky alebo toto :D
podla mna take nieco nafoti hoci kto, len nie kazdeho daju na sud. Aj doma mam odlozenu jednu cudziu svadbu a mozem povedat, ze ta anglicka je proti nej umelecke dielo
podla mna take nieco nafoti hoci kto, len nie kazdeho daju na sud. Aj doma mam odlozenu jednu cudziu svadbu a mozem povedat, ze ta anglicka je proti nej umelecke dielo
no jo len u nas ti ani za spickove foto 1500 libier nedaju
Ako sa foti svadba v UK ;-)
Mojim favoritom je prvá fotka, kľudne ju môžme pomenovať bezruká nevesta, alebo ako kytka levituje :-DDD
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa