pre upresnenie uvadzam dalsie info: takze po 1. idem ot iba vyskusat,za skusku clovek nic neda,po 2. si afkaa.i mohol odpustit urazky na moju osobu,kazdy zacinal a po 3. nemaju to byt fotky typu boom/szene,ale skor take prezentacne,takze skor take,aby bola zachytena akcia a par fotiek z nej,nic velke
ako píšeš prezentačné...je to veeeľmi nebezpečné ked sa budeš prezentovať menej kvalitnými fotkami, môžeš si pokaziť doteraz vybudované dobré meno v okolí a ludia ti povedia že: no nič moc :/...
ako píšeš prezentačné...je to veeeľmi nebezpečné ked sa budeš prezentovať menej kvalitnými fotkami, môžeš si pokaziť doteraz vybudované dobré meno v okolí a ludia ti povedia že: no nič moc :/...
jasne,som si toho vedomí,vyskusam,uvidim,nehovorim tu,ze jednoducho silou-mocou to budem robit,len aby to nejake bolo,to urcite nie
pre upresnenie uvadzam dalsie info: takze po 1. idem ot iba vyskusat,za skusku clovek nic neda,po 2. si afkaa.i mohol odpustit urazky na moju osobu,kazdy zacinal a po 3. nemaju to byt fotky typu boom/szene,ale skor take prezentacne,takze skor take,aby bola zachytena akcia a par fotiek z nej,nic velke
Podla mna ta neurazil...:))))...dal si sem fotku z mobilu a pýtal si sa na úpravy, tam , kde aj totálne ucho vidí že žiadne nie sú.....čo čakáš ???
Podla mna ta neurazil...:))))...dal si sem fotku z mobilu a pýtal si sa na úpravy, tam , kde aj totálne ucho vidí že žiadne nie sú.....čo čakáš ???
ta fotka nebola robena mnou,na fotenie pouzivam vylucne fotak,ja som zalozil tuto temu za ucelom zistenia,ci tam je nejaka uprava a nejak tu z toho vzniklo,ze 1 individuum ma tu oznacilo,ze nemam udajne fotak,ze som neni fotograf alebo ze neviem fotit alebo nieco take,takze ma to dost mrzi,ze niektori tu maju takyto pristup
fotit diskoteky je idealny sposob ako si fotenie uplne znechutit. co som sledoval fotografie najvacsich portalov, tak o kompoziciu sa nemusis vobec starat, TK tiez nie je podstatna. hlavne je, aby sa kazdy odfoteny neskor nasiel na webe a mohol si citat komenty od kamosov o tom aky je ´chutnucky´.
ale ak vravis, ze ides iba skusit, tak to skus. padli tu uz nejake rady. tak len potvrdim: externy blesk, svetelne sklo, ISO od 800 a viac. casy cca 1/30 +/- uvidis podla prvych fotiek. vela zalezi od okoliteho osvetlenia.
sú takí :) už sa u mna hlásili že netreba všetko zverejňovať ;)
neboj,neni si sam,v mojich uplnych zaciatkoch som fotil s kompaktom oslavy kamaratov,obcas celkom zaujimave fotky,co sa tyka obsahu,mozon by uspeli aj na ephote a tiez mi obcas hovorili,nikomu to nedavaj,ja sa budem hambit:D
sú takí :) už sa u mna hlásili že netreba všetko zverejňovať ;)
Jedna kamoška mi raz zahlásila keď som sa jej pýtal ako sa v piatok zabávala, niečo v tom zmysle ako
´Netuším. Ale keďže mi nikto na druhý deň nevolal, že čo som to zase vystrájala za somariny, tak asi bola nuda´
Aka je to uprava?
ale ak vravis, ze ides iba skusit, tak to skus. padli tu uz nejake rady. tak len potvrdim: externy blesk, svetelne sklo, ISO od 800 a viac. casy cca 1/30 +/- uvidis podla prvych fotiek. vela zalezi od okoliteho osvetlenia.
´Netuším. Ale keďže mi nikto na druhý deň nevolal, že čo som to zase vystrájala za somariny, tak asi bola nuda´
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa