Ahojte. Mohli by ste mi poradiť?
Stiahol som si z Rapidshare soft SC3 a dostal som do PC vírus.
Neviete kde by som to mohol bezpečne stiahnuť alebo kde by som nasiel taký odkaz? Je to super program. Vopred Ďakujem.
http://www.adobe.com/sk/products/photoshop/photoshop/
toto je asi jediný spoľahlivý link a papal som dobrú večeru. Tiež si budem dávať pozor na foťák, určite by sa Ti zdal dobrý...
neviem kde, ale ak mas peniaze kup radsej originalnu verziu popripade Photoshop elements, nie som zastanca stahovania software - sorry
Ja sice tolko penazi nemam a ani ho nevyuzivam v praci ale je to super a velmi sa mi paci praca s nim, no Dakujem za nazor. original je urcite lepsi, to suhlasim.
Ja sice tolko penazi nemam a ani ho nevyuzivam v praci ale je to super a velmi sa mi paci praca s nim, no Dakujem za nazor. original je urcite lepsi, to suhlasim.
ak chces aj niekde seriozne uverejnovat fotky tak jedine original - vyhnes sa problemom, ja som si ako prvy soft kupil Zoner P11 a to je za 60,-Eur velmi slusne, teraz uz je 12 verzia a ta ma konvertor pomaly v kvalite PS4 a hlavne mas vzdy aktualizacie pre raw subory, taka relativne mala suma sa oplati investovat
Nemusite sa bat ja Vam ho neukradnem len som chcel poradit. Pochybujem ze apson polovica ludi co rada foti ma original soft. Ja si ho dovolit nemozem, ak by som ale mal firmu tak si srcite nedovolim len stiahnut. Ale Dakujem za typ
Prepáč, ale vážne čakáš, že tu niekto verejne podporí tvoje vedomé porušovanie zákona? Som presvedčený, že gro vecí, čo chceš robiť s PS dokáže aj PSE alebo Zoner...
Tak prečo ho chceš mať, keď si ho nevieš dovoliť. Prečo si nekúpiš niečo, na čo máš???? Napríklad taký ZONER - PROFI verzia stojí 85 €. To predpokladám že máš, na to nemusíš zakladať firmu - To je možno Tvoj mesačný telefónny účet :-)))
http://www.fotoskola.sk/Tlac-spr-ZPS12.php
Preco ho chcem mat????
Asi preto lebo sa mi velmi paci fotografia a to mnozstvo moznosti co sa da snou robit v tomto programe. Skusal som aj Zoner ale akosi sa m viac paci Adobe. Problem je v tom ze nemam ani kurz ani skolu foenia. Som len laik ktoreho to velmi zaujima a robi to pre svoje potesenie a nema ani 30eur navyse lebo z cca 400eur mesacne nedokazem zit, nieco splacat a uz vobec si kupit soft. Asi preto.
Každému zlodejovi nech zhorí PC....:)))))
Potom že zúri kríza , ked nikto nič nekupuje......
Na svoju obhajobu ....ja som si Capture NX kúpil... a mám pokoj..:))))
Zbytočne sa namáhaš....sme na Slovensku......(((....Väčšina si tento spôsob krádeže ani neuvedomuje....:))
Som si dal zastávku v nemenovanej stredoslovenskej dedine, že niečo zjem v miestnej krčme.....Natrieskaná na prasknutie o 11:00 h a všetci si tam pritakávali ako nemajú z čoho žiť , lebo sú nezamestnaní...:)
Tento príspevok sa nevzťahuje na osobu zadávateľa tohoto vlákna....
Mne sa veľmi, ale fakt veľmi páčia fotky, čo lezú z Canona 1Ds Mark III. Neviete mi povedať, kde ho môžem zobrať, tak aby nikomu nechýbal? Ale nemám naň peniaze, takže kupovať ho nechcem. A najlepšie by bol aj s dákymi super sklami. Ďakujem.
Mne sa veľmi, ale fakt veľmi páčia fotky, čo lezú z Canona 1Ds Mark III. Neviete mi povedať, kde ho môžem zobrať, tak aby nikomu nechýbal? Ale nemám naň peniaze, takže kupovať ho nechcem. A najlepšie by bol aj s dákymi super sklami. Ďakujem.
bolo ho možné stiahnuť včera na ephoto slovakia (niekomu z ramena :))aj keď neviem či beztrestne ale treba skúšať :)
Hneď poznať, že bývam v menovanom východoslovenskom meste, najväčšom po krajských mestách (Poprad) - u nás neďaleko v podniku zvanom Vinotéka už o 6.00 ráno pijú chlapi v montérkach, lebo sa ponáhľajú do práce - poznať vyššiu životnú úroveň... :-)
PS CS3- CS4
toto je asi jediný spoľahlivý link a papal som dobrú večeru. Tiež si budem dávať pozor na foťák, určite by sa Ti zdal dobrý...
http://www.fotoskola.sk/Tlac-spr-ZPS12.php
Asi preto lebo sa mi velmi paci fotografia a to mnozstvo moznosti co sa da snou robit v tomto programe. Skusal som aj Zoner ale akosi sa m viac paci Adobe. Problem je v tom ze nemam ani kurz ani skolu foenia. Som len laik ktoreho to velmi zaujima a robi to pre svoje potesenie a nema ani 30eur navyse lebo z cca 400eur mesacne nedokazem zit, nieco splacat a uz vobec si kupit soft. Asi preto.
Potom že zúri kríza , ked nikto nič nekupuje......
Na svoju obhajobu ....ja som si Capture NX kúpil... a mám pokoj..:))))
Som si dal zastávku v nemenovanej stredoslovenskej dedine, že niečo zjem v miestnej krčme.....Natrieskaná na prasknutie o 11:00 h a všetci si tam pritakávali ako nemajú z čoho žiť , lebo sú nezamestnaní...:)
Tento príspevok sa nevzťahuje na osobu zadávateľa tohoto vlákna....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa