Zdravim vospolok, vie niekto ako sa najrychlejsie prepracovat k podobnemu pozadiu bez velkej namahy? thanks ... pre ilustraciu jedna fotka, ktorej uprava ma zaujala
A teraz k teme. Kto neovlada PS tak, aby dokazal napodobnit urcite techniky, pouziva pluginy - zasuvne moduly. Na napodobnenie filmoveho zrna (teda nie sumu) je dobry napr. True Grain. Google najde.
http://www.truegrain.ca/, kua musime sa piect naucit :DD .............no ja len tak zartom ;)
ukradnutim z netu? ;) Inac staci na to trocha gradient prechodov, quick masiek, gausian monochrome blur v PS 16 bit. Alebo nascanovat analogove predlohy.
Na internete je kopa super textur a su free tak nevidim dovod si ich nestiahnut...
Samozrejme free :) Ja sa priznam,tiez som si par stiahol...
95% obsahu internetu podlieha ochrane autorskych prav, aj ked sa to mozno na prvy pohlad nezda, alebo to nie je priamo uvedene. Ked chcem byt na 100% originalny, tak pouzijem vlastne zhotovene predlohy, aspon pokial sa bavime o retro texturach. Zaujimavostou bolo ked som bol obvinovany z plagiatorstva v mojej Vzduchoplaveckej serii, Vivo odbornici tvrdili ze som obsah oscanoval zo starych pohldnic, vratane letcov a lietadiel. Beriem to dodnes ako poklonu, v tom ze ta retro iluzia bola velmi dobra.
95% obsahu internetu podlieha ochrane autorskych prav, aj ked sa to mozno na prvy pohlad nezda, alebo to nie je priamo uvedene. Ked chcem byt na 100% originalny, tak pouzijem vlastne zhotovene predlohy, aspon pokial sa bavime o retro texturach. Zaujimavostou bolo ked som bol obvinovany z plagiatorstva v mojej Vzduchoplaveckej serii, Vivo odbornici tvrdili ze som obsah oscanoval zo starych pohldnic, vratane letcov a lietadiel. Beriem to dodnes ako poklonu, v tom ze ta retro iluzia bola velmi dobra.
Nuz tak si dam pozor...a pokusim sa vytvorit sam..a mam dalsi dovod nato aby som zapojil skener :) Tiez som skor za to,aby bolo vsetko na fotke dielom jedneho autora.
Cielený šum a úprava pozadia
Samozrejme free :) Ja sa priznam,tiez som si par stiahol...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa