Z ktorej knihy o digitálnej fotografii najviac čerpáte pri svojej tvorbe ? Prípadne ktorú by ste odporúčali so zameraním na krajinársku fotografiu /nie je podmienka, ak sa jedná o hodnotnú knihu/, fotenie do RAW, úpravu v PC, spájanie do panorám atď.
Len škoda že je všade vypredaná... Čo sa dá robiť, Vianoce idú(:
Pantarei v blave, aspon v troch som ju videl... pantarei je v Poluse, Auparku, Avione a oooobrovska predajna vedla byvalho hotela Forum a Tatracentro, na konci obchodnej a este aj inde... Podla mna sa da zohnat :-)
pihan- mistrovsti prace s DSLR velmi dobra a vystizna
tu som precital v pdf a k vianociam som si objednal od jeziska mistrovstvi prace se svetlem lebo tu som na nete nenasiel, nikomu sa nechce ju nafotit:-)
Klobuk dole pred knihami od Romana Pihana: Ziadna omacka, ziadne povrchne informacie, ale riadne k veci, dokaze vybrat podstatne informacie a spravne naservirovat citatelovi. Ak uz si nekupis knihu, mal by si aspon prejst aspon internetovu verziu knih (najdes na fotografovani.cz, fotoroman.cz). Ak zacinas s fotenim, nie je nic ine, s cim by si mal zacat...
tu som precital v pdf a k vianociam som si objednal od jeziska mistrovstvi prace se svetlem lebo tu som na nete nenasiel, nikomu sa nechce ju nafotit:-)
Aha, myslel som že je niečo novšie. Očami fotografa som si dal pod stromček minulý rok.
Tak sorry :) Čo už by sa dalo napísať viac ako napísal,prosím ťa :)
Ja som si dal k tohoročným Mc Nallyho ´Hot Shoe´ , akurát,že som nevydržal a už to čítam :)
Literatúra DSLR
pana pihana si velmi vazim nakolko mi vzdy odpisal na mail s hociakou otazkou a preto si jeho tvorbu kupujem.
Ďakujem za tipy.
Ja som si dal k tohoročným Mc Nallyho ´Hot Shoe´ , akurát,že som nevydržal a už to čítam :)
Akurát že mám niekedy taký dojem, že viac čítam než fotím :-)
Poznatky potom zúročíš v teréne. Nič čo prečitaš,nemôže byť na škodu :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa