Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

Photoshop CS5

Ultra TXF
Ultra TXF 2010-01-02 21:58:16+01
http://www.fotografovani.cz/art/nov_soft/photoshopcs5preview.html

mgeo
2011-11-28 19:44:50+01
príspevok od: molnart
tak ako amatersky pravnik mam za to, ze pokial je za to faktura, tak v pripade nejakej kontroly by mala byt zodpovednost na tom kto ten soft predal... ci nie?
asi mas pravdu, ale ta faktura, ci to nieco co sefka ma ( naozaj neviem co) moze byt vymyslene. Sefka to zial neoverovala, ako som pisal, doveruje mu. Ale uz mam z adobe potvrdene, ako to je. Zajtra to idem so sefkou riesit

lubo-125
2011-11-28 20:14:00+01
príspevok od: Seto
PatchMatch je nenormalna vecicka
zaujímave, ono je to zabuduvane v CS5 ? lebo ja mam cs5 extended a nikde to nevviem najst ? ako sa da ktomu ostat je to neaky plug-in ?

anton julény
2011-11-28 22:00:02+01
príspevok od: mgeo
toto sa doriesi, preto sa pytam, aby som nebol za hlupaka a zleho kolegu, ked to zacnem riesit so sefkou. Ona totizto od neho dostala nejaku fakturu, ci papiere, ale ja neviem co, nevidel som to.
pri registrácii produktu adobe sa vytvára na adobe serveri účet - požiadaj šéfku o Adobe ID a heslo, a ak máš "utajené PC", tak určite máte PC s prístupom na internet - a teda aj prístup na My Adobe. Ak sa ti budú zhodovať sériové čísla na My Adobe a software, registračné údaje firmy a podobne, tak je veľká pravdepodobnosť, že je SW legálny. A podľa popisu predpokladám, že niečo podobné nedostaneš.

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()