Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

1x.com

ctitel_jara_buceka
2010-03-15 00:32:49+01
zdravim vas borci! chcel by som sa vas spytat, ci registrujete portal 1x.com. aky je vas nazor? pokusal sa tam niekto z vas uverejnit svoju fotku? ps. ano ano, vytvoril som si profil len pred chvilou a nemam tu ziadne fotky, ale uz sem nejaky ten piatok chodim, tak som zvedavy na nazory slovenskej fotografickej obce :)

Kveto
2010-03-15 00:41:53+01
no je to portál a sú tam fotografie

adamk
2010-03-15 00:47:55+01
aj tu su fotografie :-)

http://bulvar.atlas.sk/archiv-hviezd/B/714/bucek-jaroslav

Palso
2010-03-15 00:53:49+01
kompo celkom fajn, ale nejako si to presaturoval a preexponoval na ciferníku hodiniek... škoda len toho modelu, takto je tá krajinka neplnohodnotná

Jozef Krajčo
externý redaktor
- moderator
2010-03-15 07:33:59+01
Kazy dobry fotograf trosku znaly svetovych portal tento web registruje. Musis vsak prejst ´schvalovacim konanim´ aby sa ti fotografia zverejnila.
Nevidel som tvoje veci, ale je tazke prejst cez toto sito. Zverejnia sa iba spickove veci.
Ved daj link na svoje fotografie..

Kveto
2010-03-15 09:51:03+01
no vkladanie fotiek je tam naozaj cez schvalovací proces, čo osobne pokladám za významné plus pre fotoportál preto, že sa potom zo stránky pre fotografov nestane Pokec ani Azet ako je to obvyklé.
Pokiaľ ide o kvalitu tá tam iste je aj keď vkus užívateľou tohto servra je niekedy mierne gýčovitý, ale fotky sú tam naozaj vždy na istej úrovni, minimálne sú to vždy fotky, nie cvaky a ´experimenty´

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2010-03-15 10:19:21+01
To schvalovanie tiez nie je bohvieco. Vacsina najlepsich fotografii z ephoto.sk by mala velky problem s uverejnenim. Fotky sa daju dat na screening (fotku posuvaju dalej uzivatelia) alebo na kritiku. Fotografia takmer nema sancu, pokial nieje riadne upravena (silny postprocess), ukazuje sa, ze aj tu plati, ci viac kamaratov, tym skor ti fotka prejde. Aby novacikovi nieco preslo, musi to byt skutocne nieco vynimocne, inac neprejde, aj ked ma fotky porovnatelne s tymi prijatymi.

Cako
ocenenie redakciou 2010-03-15 10:19:45+01
ja som tam registrovany uz dost dlho...co som o nich cital, je to portal ktory sa snazi roztriedit dovolenkove cvaky od tych lepsich :)
Postupne tam pridavam fotky, tie prve som mal samozrejme zamietnute, ale teraz tam mam zverejnene 3 fotky.A aj taku, co sa tu na ephoto nepacili...takze viem, co je skutocne dobre a co nie...je to naj server aky poznam....Dokonca fotim kompaktom a fotky tam mam...preto drzim palce ludom co su na tom podobne...da sa to...mal som aj Popular Today aj moje ´makro´ je v most popular na 43 mieste :) ak sa to zatial nezmenilo...tak ludia len fotte je jedno cim :)
Je tam aj dost ludi z tejto stranky...kto pohlada, najde :)
moj profil mam tu :

http://1x.com/member/24557/cakosk/

Cako
ocenenie redakciou 2010-03-15 10:26:13+01
A mozes vlozit fotku raz za tyzden...pokial hlasuej v screeningu za fotky, za kazdych 40 odhlasovanych mas dalsi volny slot...taky bonus slot.No niekedy ti zmizne skor ako stihnes nieco pridat :) rpeto ked ho mas, radsej ho co najskor vyuzi. Takisto ked sa zapajas do fora a do kritiky, mas nejake bonusove z toho..

Fotka do screeningu sa vybera, takze ak mas napisane ze uz je in screening, este tam nie je az o take dva dni..mozno kusok skor.Do toho screeningu ju este vyberaju na to urceny ludia, takze totalny cvak tam neuvidite...

Jozef Krajčo
externý redaktor
- moderator
2010-03-15 10:41:44+01
príspevok od: Karol Srnec
To schvalovanie tiez nie je bohvieco. Vacsina najlepsich fotografii z ephoto.sk by mala velky problem s uverejnenim. Fotky sa daju dat na screening (fotku posuvaju dalej uzivatelia) alebo na kritiku. Fotografia takmer nema sancu, pokial nieje riadne upravena (silny postprocess), ukazuje sa, ze aj tu plati, ci viac kamaratov, tym skor ti fotka prejde. Aby novacikovi nieco preslo, musi to byt skutocne nieco vynimocne, inac neprejde, aj ked ma fotky porovnatelne s tymi prijatymi.
Uz som tam dlho nebol, ale viem ze mali ten system taky, ze si musel prejst skriningom - t.j. schvalovali registrovany clenovia, ALE konecne povolenie prislo az od administratorov portalu! Takze to o tych kamaratov tam az tak neplati. Aspon vtedy to tak bolo..

duroslav
2010-03-15 10:47:47+01
príspevok od: Jozef Krajčo
Uz som tam dlho nebol, ale viem ze mali ten system taky, ze si musel prejst skriningom - t.j. schvalovali registrovany clenovia, ALE konecne povolenie prislo az od administratorov portalu! Takze to o tych kamaratov tam az tak neplati. Aspon vtedy to tak bolo..
Treba byť kamarátom s adminmi :-)

Cako
ocenenie redakciou 2010-03-15 11:10:35+01
príspevok od: Jozef Krajčo
presne...darmo ti ludia daju hlasy ked sa nebude pacit photo screenirom co to maju na starosti...
A ak si niekto kupi brondze membership tak budu aj na tvoje fotky viac prihliadat takze mas vacsiu sancu ze sa ti tam dostane...

Pospo
2010-03-15 11:31:14+01
Skvely zdroj inspiracie a nam mizantropom neostava, len sa naucit robit vynimocne fotky.

Pospo
2010-03-15 11:31:40+01
Skvely zdroj inspiracie a nam mizantropom neostava nic ine, len sa naucit robit vynimocne fotky.

slavmiro
2010-03-15 11:36:03+01
príspevok od: Karol Srnec
toto rad podpisem, ze podobne ako devart aj na 1x su fotografie skor fotografiky, t.j. zabery co presli extremnym PP.

Cako
ocenenie redakciou 2010-03-15 11:49:36+01
príspevok od: slavmiro
toto rad podpisem, ze podobne ako devart aj na 1x su fotografie skor fotografiky, t.j. zabery co presli extremnym PP.
street fotografie ani tak nie...vacsinou len prevodom ako tak pozeram.
A ostatne, jasne ze musia prejst :) aby aj nejako vyzerali...na to uz moze mat kazdy iny nazor, a ja som prave toho ze tak to ma byt :)

slavmiro
2010-03-15 14:28:07+01
to je v poriadku, v intenciach profilacie danych webov. Samozrejme to neznamena to, ze to je jedina cesta co sa tyka smerovania autorskej a umeleckej fotografie. Nech sa Ti tam dari..

lacohe
2010-03-15 20:18:35+01
Hlavne photo screeneri (napr. Ursula I Abresch, Angela Vicedomini, Jerry Berry, Jacob Jovelou) majú uverejnených od 75 až po 163 fotografií - zaujímavé, prečo asi ? Niektoré z nich sú takpovediac ´o ničom´.

Cako
ocenenie redakciou 2010-03-15 20:37:45+01
ale zas uplne o nicom nie su :)..tak su slabsie niektore to je pravda, to preto lebo su screeneri tak jasne ze si to mozu dovolit :) ale zas totalny odpad tam davat urcite nebudu...osobne mam najradsej jerry berry - ho ten ma super abstrakt

lacohe
2010-03-15 20:49:32+01
Nemyslel som to doslovne o ničom, každá fotografia má niečo pútavé...Ale napríklad zakladateľ Ralf Stelander má trošku slabšie fotografie, ktoré má uverejnené, napr. táto ktorú prikladám - až moc obyčajná, aby bola na 1x

Strana 1 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()