Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

Aky notasik si vybrat :(

repli
repli 2010-06-24 13:19:10+02
Uz dlhsiu dobu spekulujem a stale vaham potreboval by som new pc lebo tento mi uz na pracu z foto nestaci ale radsej by som bral notas aj ked obrazovky su tam nic moc orientacne parametre ram 4 gb grafika nezdialane 512mb ale radsej 1gb disk nije az taky dolezity 500 gb alebo aj pod monitor asi by stacil aj neaky 15,6 neaka ta vydrz notasku cez 3 hod operacny system w7 asi najlepsi by uz bol 64 bit cena s DPH 700 -800 eur ked ma niekto neaky navrhy pripadne riesi podobny problem budem rad ked sa podeli

WildSammy
2010-07-02 19:21:31+02
príspevok od: bear
Ano, oba boli nakalibrovane, na pohlad vyzerali rovnako az na tie odlesky.
tak potom to moze byt naozaj v tom.. ja som zatial robil len na matnych, ale aj z nich mam unavene oci.. proti unave oci su dobre ocne cviky, naozaj to pomaha pri celodennej praci za kompom :) alebo potom umele slzy - hypromeloza.

Michal Matloň
redakcia ephoto.sk
- moderator
2010-07-02 20:13:21+02
príspevok od: WildSammy
tak potom to moze byt naozaj v tom.. ja som zatial robil len na matnych, ale aj z nich mam unavene oci.. proti unave oci su dobre ocne cviky, naozaj to pomaha pri celodennej praci za kompom :) alebo potom umele slzy - hypromeloza.
Odkedy som začal cvičiť očnú jógu, tak unavené oči som nemal už dosť dlho, fakt odporúčam :)

Strana 4 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()