zdravim vo spolok , chcel by som sa spytat hlavne tich ktory sa venuju foteniu futbalovych zapasov, ale budem rad ked sa vyjadria aj ti ktori o tom co to vedia ... nakolko nie som milionar a nevlastnim supertele pevne sklicko ktore by bolo na futbal najvhodnejsie, ale mam k dispozicii EF 70-200 f 2:8 IS II USM s konvektorom canon 2x bude mi to dostacujuce ? viem ze svetelne to nebude najlepsie ale nic ine ma nenapada... oplati sa mi s tym vobec trepat pod umele osvetlenie?
nejdete na pivo? :o)
radšej si pri ňom podebatujte, čo a ako, pofoťte čosi, lebo míňať toľko energie na hovadiny - slovné naťahovačky a tak...nemá to význam...
priateľu, tak ako ty na mňa ja na teba .. opäť sa mýliš, Ak niekto niečo povie a ja o tom budem tvrdiť že to je hlúposť nie je porovnateľné ak ho nazvem hlupákom. - to bolo obrazné aby si pochopil, tie prívlastky ´master sveta´ a podobne sa dotýkali mojej osoby osobne .. na rozdiel od faktu že to čo si ty tvrdil som nazval hlúposťou. Ale neverím že to pochopíš aký je rozdiel v osobnej invektíve a pomenovaní skutočného stavu veci. Amen.
možno, ale stále je to lepšie ako byť suchárom čo nepochopí srandu. Ešte aj ten smajel tam sa rehoce aby to bolo jasné....
Tuším ti naozaj pokaždé budem nielen mávať ale aj posielať pusinky :-DDDD
hm, to uz je skoro na clanok do fotoskoly :) dobre sa to cita...
článok do fotoškoly nemôžem písať. Podľa admina totiž nie je dôležité čo vieš, či máš čo povedať a či to vieš vysvetliť, ale prvoradý je pravopis .-) Dokonca kontrola pravopisu editorom je out a k smiechu .. podľa admina :-)
článok do fotoškoly nemôžem písať. Podľa admina totiž nie je dôležité čo vieš, či máš čo povedať a či to vieš vysvetliť, ale prvoradý je pravopis .-) Dokonca kontrola pravopisu editorom je out a k smiechu .. podľa admina :-)
vsak ale to nemusi nik vediet, ci je to editorom kontrolovane alebo niec :P a neviem ci ja som slepy alebo analfabet, ale tak pravopis mas slusny.. okrem toho by malo byt bezne mat jazykoveho korektora/korektorku, aj ked neviem ci v takejto digitalno-pokrokovej dobe ma este zmysel..
vsak ale to nemusi nik vediet, ci je to editorom kontrolovane alebo niec :P a neviem ci ja som slepy alebo analfabet, ale tak pravopis mas slusny.. okrem toho by malo byt bezne mat jazykoveho korektora/korektorku, aj ked neviem ci v takejto digitalno-pokrokovej dobe ma este zmysel..
tak nejak, len už je to dávno out, už som stratil záujem .-)
hej? srandu? fakt neviem kde v tvojich povýšeneckých rečiach sa objavuje náznak srandy.
vidím že ješitnosť je tvoja doména - stačí ti dokázať že píšeš blbosti a už si hotový - ten dodatok o zamávaní v TV bol preto samostatne a preto s obrovským smajlom že to bola sranda - nemiešal som do do vážnejšej debaty. Končím s tebou, lebo to fakt vedie k vyhroteniu konfliktu. Dhuhý krát radšej počúvaj skúsenejších a nepíš blbosti a bude to OK .-)
vidím že ješitnosť je tvoja doména - stačí ti dokázať že píšeš blbosti a už si hotový - ten dodatok o zamávaní v TV bol preto samostatne a preto s obrovským smajlom že to bola sranda - nemiešal som do do vážnejšej debaty. Končím s tebou, lebo to fakt vedie k vyhroteniu konfliktu. Dhuhý krát radšej počúvaj skúsenejších a nepíš blbosti a bude to OK .-)
a zase len provokuješ.ako by som fakt písal s retardom. snažil som si ti vysvetliť ako som to myslel ale stále melieš len to svoje. ktorú časť si nepochopil prosím ťa, mám ti to nakresliť? nebaví ma písať 6x to isté. stále všetko označuješ za blbosť hlúposť kokotinu a pod.
a jeden dôvod mi povedz prečo by som sa mal podradiť tvojim arogantným a namysleným rečiam.
hej, presne si to vystihol, videl si to v telke, ale prečo to nevieš, im ide o 4, 5 foto ktoeé musia poslať cez polčas do agentúry. Imho, tie rúry by som bral aj ja a tisotko, ale sú cenovo out of range .-) A prečo sa oháňaš NIMI a nie sebou? Napíšeš pitchovinu a ideš potom argumentovať tým čo vidíš v telke - aj preto som povedal že ja NEMYSLÍM, ja to fotím. A ak sa ukájaš aké máš fotky s tým fixfokusom, daj link kde ich máš, tie 4 z dedinského futbalu za ideál podmienok ma nepresvedčili .. nezabúdaj že kopec ľudí sa nejde hrať na futbal ako ty, jednoducho musí za umelého osvetlenia a v poriadnom daždi vyprodukovať sériu aspoň 25 slušných foto zo zápasu .. tak dôjdi, najbližšie sa môžeme v sobotu stretnúť na Slovane a predvedieš sa .-)
To čo si napísal :
- podľa mňa 70-200 je na veľký futbal krátky
- a ja si myslím že na 200mm aj clona 2.8 je veľa
je podľa mňa kokotina a iba nedokážeš prežrieť ak ti to niekto povie do očí .-)
takze taky mensi futbalcek mam za sebou, fotil som s tym 7D a objektivom 70-200 mm F2.8 IS II USM bez extendera ....ak by som sa mal vyjadrit z tej mojej ubohej skusenosti , musim dat za pravdu kecalovi, ze to naozaj postacuje...s konvektorom by tie fotky nedosahovali prijatelnu kvalitu...ak by som sa mal k samotnemu foteniu , pohyboval som sa len po stranach ihriska a to asi 2 metre od lajny, pochopitelne aby sa o mna pan rozhodca nepodkynal, obcas mi domrvil zaber tym ze mi vbehol do zaberu, ale inac sa dalo....samozrejme bez monopodu by to neslo,, mal som nastavene auto ISO, auto AWB a cas na 1/800...cez vikend prsalo ako si mnohi vsimli takze idealne podmienky neboli ani zdaleka pod mrakom cely zapas, obcasne prehanky sa striedali s hustym dazdom ...nieco som vyprodukoval tak skusim prilozit nejake foto a budem rad ked sa vyjdri niekto z fachu popripade nieco vytkne..
takze taky mensi futbalcek mam za sebou, fotil som s tym 7D a objektivom 70-200 mm F2.8 IS II USM bez extendera ....ak by som sa mal vyjadrit z tej mojej ubohej skusenosti , musim dat za pravdu kecalovi, ze to naozaj postacuje...s konvektorom by tie fotky nedosahovali prijatelnu kvalitu...ak by som sa mal k samotnemu foteniu , pohyboval som sa len po stranach ihriska a to asi 2 metre od lajny, pochopitelne aby sa o mna pan rozhodca nepodkynal, obcas mi domrvil zaber tym ze mi vbehol do zaberu, ale inac sa dalo....samozrejme bez monopodu by to neslo,, mal som nastavene auto ISO, auto AWB a cas na 1/800...cez vikend prsalo ako si mnohi vsimli takze idealne podmienky neboli ani zdaleka pod mrakom cely zapas, obcasne prehanky sa striedali s hustym dazdom ...nieco som vyprodukoval tak skusim prilozit nejake foto a budem rad ked sa vyjdri niekto z fachu popripade nieco vytkne..
Futbalcek a 70-200
tak ako ty na mňa tak aj ja na teba
radšej si pri ňom podebatujte, čo a ako, pofoťte čosi, lebo míňať toľko energie na hovadiny - slovné naťahovačky a tak...nemá to význam...
Tuším ti naozaj pokaždé budem nielen mávať ale aj posielať pusinky :-DDDD
a jeden dôvod mi povedz prečo by som sa mal podradiť tvojim arogantným a namysleným rečiam.
To čo si napísal :
- podľa mňa 70-200 je na veľký futbal krátky
- a ja si myslím že na 200mm aj clona 2.8 je veľa
je podľa mňa kokotina a iba nedokážeš prežrieť ak ti to niekto povie do očí .-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa