Tak som si zasa raz dovolil ohodnotiť fotografiu , (činnosť po ktorej väčšina z nás túži...:)))))...) tento sqvost....:)))))....
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=151639&autor_id=10220
No areakcia nenechala na seba dlho čakať...:))) som zablokovany a dostal som tri krát zéro ,ako odplatu.....
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=151631
A potom maj snahu niečo hodnotiť.....:)))))
Primitiv ? Pri-com to ? Aha co mne napisal ohladne hodnotenia tej nadhery: ´U teba mozno nanic lenze ty sa k takemu foteniu ani nedostanes a toboz aby si chytil taku rybu, a ze tvoje tu nevidim chvastun´
Jupii uz som aj ja blokovany :-))))) ale javeli nehnevaj sa, pri com to ? Ale dobry je chlapec, celkom som rad ze sa k takemuto foteniu nikdy nedostanem. Bohu vdaka za to!
kua čo plačeš? ved máš doma zbrane! jaký si ty pištolník?
a oné tvoja chyba. lebo komentuješ tým, ktorí na to nie sú zvedaví.
Zas len môžem vytiahnuť príklad, ked milý užívateľ s nickom ´Neskutočnesomsinasraldohuby´ napísal že nestojím o vaše prijebané kommenty a napriek tomu mu ludia komentovali že si ruky nohy dolámali.
a ináč spravil si mu reklamu :) aj ja ti dám nuly, zablokovať ťa nemám problém ved vieš a potom aj ja budem hojne komentovaný :)
toto je už normálne že sviatok, keď si už aj ty založil tému ;o))
bu´d rád, pokým vieš, za čo si blokovaný...ja neviem, ešte mi aj vynadali v ss a bolo :o) no nie je mi fasa? :o)
inak že vitaj v klube :o)
ako povedal raz Rado - nebuď zlý, nebudú ťa mať radi :o) takže už len samé veľké hodnotenia a pozitívne komentáre :o) alebo riešením je prestať komentovať, človek má aspoň kľud :o)
Nechápem, prečo si sa zahryzol práve do tejto fotky... Je tu X podobných alebo ešte slabších cvakov. Soráč, ale trochu mi uniká zmysel takýchto prihlúpych tém.
Nemám....som neobnovil zbroják.....lebo....načo je mi doma Dezert Ígl (.50 AE), keď mám deštrukčnú ranu v ľavej prednej.....kto ma chce dať dole ,dá ma aj na tri sto metrov v pohode....a ležalo mi to v trezore , lebo včela do toho bola drahá jak hovado , a kvôli lakomosti nemienim strielať trapným Lugerom devať.....:))))
Jo a dal som do fake aj Gloka .45 ACP lebo toho neznášala Norika , lebo som sa s ním často po večeroch hral.....::)))))
Nechápem, prečo si sa zahryzol práve do tejto fotky... Je tu X podobných alebo ešte slabších cvakov. Soráč, ale trochu mi uniká zmysel takýchto prihlúpych tém.
Jááááj sorry....brú noc...až po teba....Ty ááááktivista
preco zahryzol ? nezahryzol.
tento chudak neznesie kritiku a o chvilu bude mat blokovanych vsetkych ludi, ktori mu vedia objektivne zhodnotit ´vytvory´. a to len preto, ze sa potrebuje chvalit a nic ine, ako chvaly akceptovat nebude
X podobnych alebo slabsich cvakov vacsinou nekonci vynadanim do SS (nema gule na verejnu obranu a pise to do SS ? smutne), ale bud ich tu zmazu alebo sa z toho poucia.
a potom sa tu takito chudaci budu pytat, ci na svoju ´digitalnu EVF kvazizrkadlovku´ kupit predsadku o mohutnosti +4 alebo +10 dioprtrii a ci staci cinsku z ebay alebo kupit kvalitnu z ebay.
Ak máš na mysli Maťa Draha , tak práve som sa predposral.....:))))no čo už ...vyblval si morálku na monitor.....v osobnom kontakte väčšinou tieto povahy šúchajú nohami....:))))
Juj ale som agresívná......:))))
Neber to prosím v zlom, ale mám pocit, že to príliš prežívaš. Prikladáš tejto fotke až príliš veľký význam, keď kvôli nej zakladáš tieto žabomyšie vlákna.
A osobné ataky si na rozdiel od teba odpustím ;)
Primitív LAJU
Jupii uz som aj ja blokovany :-))))) ale javeli nehnevaj sa, pri com to ? Ale dobry je chlapec, celkom som rad ze sa k takemuto foteniu nikdy nedostanem. Bohu vdaka za to!
a oné tvoja chyba. lebo komentuješ tým, ktorí na to nie sú zvedaví.
Zas len môžem vytiahnuť príklad, ked milý užívateľ s nickom ´Neskutočnesomsinasraldohuby´ napísal že nestojím o vaše prijebané kommenty a napriek tomu mu ludia komentovali že si ruky nohy dolámali.
a ináč spravil si mu reklamu :) aj ja ti dám nuly, zablokovať ťa nemám problém ved vieš a potom aj ja budem hojne komentovaný :)
bu´d rád, pokým vieš, za čo si blokovaný...ja neviem, ešte mi aj vynadali v ss a bolo :o) no nie je mi fasa? :o)
ako povedal raz Rado - nebuď zlý, nebudú ťa mať radi :o) takže už len samé veľké hodnotenia a pozitívne komentáre :o) alebo riešením je prestať komentovať, človek má aspoň kľud :o)
Jo a dal som do fake aj Gloka .45 ACP lebo toho neznášala Norika , lebo som sa s ním často po večeroch hral.....::)))))
Áj Lávju Laju...aj ty meňá...:))))))))
a pozor už idú po tebe moralizátori nakoniec ty budeš k*k*t :)))))))))
tento chudak neznesie kritiku a o chvilu bude mat blokovanych vsetkych ludi, ktori mu vedia objektivne zhodnotit ´vytvory´. a to len preto, ze sa potrebuje chvalit a nic ine, ako chvaly akceptovat nebude
X podobnych alebo slabsich cvakov vacsinou nekonci vynadanim do SS (nema gule na verejnu obranu a pise to do SS ? smutne), ale bud ich tu zmazu alebo sa z toho poucia.
a potom sa tu takito chudaci budu pytat, ci na svoju ´digitalnu EVF kvazizrkadlovku´ kupit predsadku o mohutnosti +4 alebo +10 dioprtrii a ci staci cinsku z ebay alebo kupit kvalitnu z ebay.
Juj ale som agresívná......:))))
A osobné ataky si na rozdiel od teba odpustím ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa