Hladam clevoka ktory by bol ochotny pomoct, nieco na styl fotoskoly, alebo konzultacii :) zo Žiaru, Krupiny, Zvolena alebo aj Banskej Štiavnice..
Chcela by som ziskat nejake skusenosti pri svadobnej fotografii, atelierovej a portretnej fotografii.. A rady co sa tyka vybavenia fototechniky.. Ako protihodnotu by som ponukla, rady pri uprave fotografii, cize grafike, tlaci a pod..
mam ju objednanu no bohuzial stale cakam, distibutor sluboval ze do piatku bude :) tesim sa jak blska, a necakala som ze to bude az tak niekoho zaujimat ked tam nemam ziadne fotky, ale to vies od radosti som si to vyplnila.. miesto pre nu pripravila :)
nejako sa zamotovame. chcel som sa spytat ciao, ktora ma D7000 v profile. omylom som sa spytal teba a ty odpovedas za ciao aj ked nic podobne v profile uvedene nemas. ale profilovu fotku mate rovnaku. tak teraz neviem ...
nejako sa zamotovame. chcel som sa spytat ciao, ktora ma D7000 v profile. omylom som sa spytal teba a ty odpovedas za ciao aj ked nic podobne v profile uvedene nemas. ale profilovu fotku mate rovnaku. tak teraz neviem ...
tak to je jasne neboj nemam schyzu :P tu si zatial pridavam fotky este z mojoh sonyho :) skoda ze to len po jednej, ja by som si aj dvee :)
Ja mám čo to odfotené, ale na tom šéfovi by som sa aj tak nedohadoval :-) čiže by som to riešil tak, ako debatný krúžok ;-)) treba vlastne dáky termín a idem do toho :-) neviem, ako ´chribik´ ale so mnou môžeš počítať, ak nepôjde ´chribik´ vyhovoval by mi Zvolen :-))
ahojte, chribik zije este do konca novebra v bb, takze ani zv, ani bs, ani bb, ani zh nie je problem. vzhladom na to, ze mam auto.mne vyhovuje najviac asi vikend, ale som zivnostnik, viem sa prisposobit.
Pomoc fotografa
- veronikaS = Sony
- ciao = Nikon
a o ´doucko´ ma zaujem ktora? :-))
ja sa inak ospravedlnujem ze som to tu takto doplietla s tymi nickmi :) slubujem ze si dam na to vacsi pozor :)
Kedy a kde mozem prist..? :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa