Ja by som mal specialne zelanie , srieborny Nikon FM3A (aj FM2 by postacil) a 28mm 2.8 AI-s,35mm 1.4 (2,8) AI-S ,50mm 1.8,1.2 AI-S,85mm 1.4 AI-S (85/2 tez staci),105 1.8 AI-S(alebo 2,5),135 2 (2,8) AI-s,180 2.8 AI-S a aspon 10 roliciek Fuji Velvia a naky cernobiely fomapan. Potom by som behal po vonku a vymienal si objektivy . Zadny zoom zadny AF, taka krasna romanticka klasika.
funkčný flexaret.. Lebo už na druhý pokus mi došiel nefunkčný. už mi dochádzajú krabice od topánok a aj lepiaca páska.. A ak môžem byť náročnejší, tak canon 70-200 f2.8
funkčný flexaret.. Lebo už na druhý pokus mi došiel nefunkčný. už mi dochádzajú krabice od topánok a aj lepiaca páska.. A ak môžem byť náročnejší, tak canon 70-200 f2.8
Tak aj ja si teda zaprajem, prajem všetkým TU prítomným príjemné a pokojné Vianoce...hlavne zdravie a nech sa Vám splní čo ste si zapriali.... a ja osobne ( aj pre ostatných )....teda ak si už môžem priať takto verejne...tak si veľmi veľmi prajem aby sa do Vianoc vyriešil jeden problémik a to...aby sa webmasterom podarilo sprovozniť toto:
www.ephoto.sk - reakcia na príspevok vo fotogalérii Dobrý deň, vo fotogalérii pribudla reakcia na Váš príspevok. Pre zobrazenie kliknite sem. ...
Ináč si môžem ísť múkať na dvor, len tak sama pre seba... do neba a ešte sa aj čerstvého snehu pásť
Tak aj ja si teda zaprajem, prajem všetkým TU prítomným príjemné a pokojné Vianoce...hlavne zdravie a nech sa Vám splní čo ste si zapriali.... a ja osobne ( aj pre ostatných )....teda ak si už môžem priať takto verejne...tak si veľmi veľmi prajem aby sa do Vianoc vyriešil jeden problémik a to...aby sa webmasterom podarilo sprovozniť toto:
www.ephoto.sk - reakcia na príspevok vo fotogalérii Dobrý deň, vo fotogalérii pribudla reakcia na Váš príspevok. Pre zobrazenie kliknite sem. ...
Ináč si môžem ísť múkať na dvor, len tak sama pre seba... do neba a ešte sa aj čerstvého snehu pásť
Aj ja si prajem TO isté ako Ty ....šak tu ,, človek ,, musí hľadať s kým a kade sa o fotečkách porozprávať, no ešte že ja si to viem ako tak pracne vyňuchať.....ináč pôjdem s Tebou na dvor ... môžeme sa tam spolu navzájom o fotečkách do sýtosti rozprávať...ja ešte odbehnem nachvílenku do snehu sa vyválať a po dedine fenky naháňať.
no ja by som si zelal najviac na svete 400 f/2.8L IS, ale budem sa musiet uspokojit so Speedlite 580 EX II. Styrystovku mozno za 15 rokov ked na nu nasetrim prijemne prezitie vianocnych sviatkov prajem vsetkym photakom
Volal som s ním a sľúbil (Ježiško) že sa na to pozrie ... myslím tie reakcie na komentáre pod fotkami
Volal som s ním a sľúbil (Ježiško) že sa na to pozrie ... myslím tie reakcie na komentáre pod fotkami
Tak Díky moc Mrco...vieš , ja by som mu zavolal aj sám....len keď som zavolal na 1181 ...tak mi tá slečna povedala , že Ježiško má verejne neprístupné - utajené číslo...Ty fiškus jeden, Ty s ním budeš zaiste dobrý kamarát
Pán Kolega, tak sa pridájam...ups...pripájam aj ja – dovoľte mi vysloviť Vám veľkú Vďaku. Normálne tu skoro už o čuch prichádzam, čo sem-tam rekomenty vyňuchávam. A príjemné Vianočné sviatky Vám želám, nech Vám to v Novom Roku dobre fotí prajem.
Čo by ste chceli pod stromček?
Potom by som behal po vonku a vymienal si objektivy . Zadny zoom zadny AF, taka krasna romanticka klasika.
http://aktualne.centrum.sk/domov/regiony/clanek.phtml?id=1211320
http://aktualne.centrum.sk/domov/regiony/clanek.phtml?id=1211320
www.ephoto.sk - reakcia na príspevok vo fotogalérii
Dobrý deň, vo fotogalérii pribudla reakcia na Váš príspevok. Pre zobrazenie kliknite sem. ...
Dobrý deň, vo fotogalérii pribudla reakcia na Váš príspevok. Pre zobrazenie kliknite sem. ...
prijemne prezitie vianocnych sviatkov prajem vsetkym photakom
a samozrejme svetovy mier
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa