juj chlapaci... viem ze ma rozumiete ;)
...sorry za spam, ci ako by som to moje vyliatie srdiecka nazval,
ale nejako sa mi to tam ziadalo :)
takze vsetkym, vecny zivot, reinkarnaciu, zatratenie pre spadlych anjelov a co ja viem este aky IZMUS... vyberte to vhodne na seba
P.S. a Vianoce mam rad
..a aj rad varim :) NO A CO! :D
Aky mam rozpocet?
Tak teda Nikon AF-S 85/1,4G, este tiez PC-E Nikkor 45mm F2,8 D ED. A mimo foto veci este sluchatka Beyerdynamic T1. Ale neviem kto da 4000€ aby mi toto kupil:(
Náboženstvá ako Judaizmuz, RK a GK cirkev ( a podobne ) sú len opisom starších ´náboženstiev´ ...
Príbehy s Biblie ( Talmudu a pod. ) môžete kľudne nájsť aj v záznamoch ktorých datovanie je v podstatne dávnejšej minulosti ...
Ano, jasne. Ja to tu nechcem rozmazavat, nepatri to sem. Tak len dvomi vetami - cely svetonazor je odpoved na otazku, ci verim, ze hmota je prejavom ducha, alebo verim, ze duch je prejavom hmoty. Ostatne je natahovanie sa o farbe snurky na trenkach. A nikdy nic nove nevzniklo z nicoho, recyklacia je od pociatku ludstva :-)
Ja ako fotograf by som chcel pod stromček nové auto, nech si mám v čom voziť fotohračky. Staré už má najlepšie roky za sebou. Zrovna som sa bol pred obedom u dealera povoziť na novom BMW X3.
neblbni s BMW, správný fotonadšenec má fotovýbavu ve větší hodnotě, než auto!!!
Já mám ideální poměr auto 40.tis x fotovergly 80.tis.
Jinak pod stromek asi 5d + pevnou 28 nebo 35...
ve skutečnosti ale budu rád, když tam uvidím 2 filtry od cokinu a peníze na zprovoznění stařičké agfy jsolette první generace z války :-) mimochodem, nemáte s ní někdo nějakou zkušenost?
Ma mi v tom nieco branit ?
Vychutnam si ich tak ako kazdy - su to dni volna, ktore mi umoznia navstivit sirsiu rodinu. Na polnocnu nejdem, a ked spravime detom radost, je to fajn :-)
Aby si bol veriaci, potrebuješ predovšetkým hriechy, aby Tvoja existencia, a smrť Krista dávali zmysel. Je to na dlhšiu debatu, ale veriacich robia veriacimi práve modlitby a úcta k Bohu. Ak nepotrebuješ kostol a modlitby si v prvom rade obyčajný pózer. ;-) (
Ano, jasne. Ja to tu nechcem rozmazavat, nepatri to sem. Tak len dvomi vetami - cely svetonazor je odpoved na otazku, ci verim, ze hmota je prejavom ducha, alebo verim, ze duch je prejavom hmoty. Ostatne je natahovanie sa o farbe snurky na trenkach. A nikdy nic nove nevzniklo z nicoho, recyklacia je od pociatku ludstva :-)
tesim sa ked sa zacnu recyklovat dinosaury. ;] aj to by som mohol chciet na vianoce ;)))
Aby si bol veriaci, potrebuješ predovšetkým hriechy, aby Tvoja existencia, a smrť Krista dávali zmysel. Je to na dlhšiu debatu, ale veriacich robia veriacimi práve modlitby a úcta k Bohu. Ak nepotrebuješ kostol a modlitby si v prvom rade obyčajný pózer. ;-) (
Čo by ste chceli pod stromček?
...sorry za spam, ci ako by som to moje vyliatie srdiecka nazval,
ale nejako sa mi to tam ziadalo :)
takze vsetkym, vecny zivot, reinkarnaciu, zatratenie pre spadlych anjelov a co ja viem este aky IZMUS... vyberte to vhodne na seba
P.S. a Vianoce mam rad
..a aj rad varim :) NO A CO! :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Artery
Tak teda Nikon AF-S 85/1,4G, este tiez PC-E Nikkor 45mm F2,8 D ED. A mimo foto veci este sluchatka Beyerdynamic T1. Ale neviem kto da 4000€ aby mi toto kupil:(
Hmm.. to uz som na 10000€.
Tiez som ateista. Nezdoraznujem.
Príbehy s Biblie ( Talmudu a pod. ) môžete kľudne nájsť aj v záznamoch ktorých datovanie je v podstatne dávnejšej minulosti ...
Já mám ideální poměr auto 40.tis x fotovergly 80.tis.
Jinak pod stromek asi 5d + pevnou 28 nebo 35...
ve skutečnosti ale budu rád, když tam uvidím 2 filtry od cokinu a peníze na zprovoznění stařičké agfy jsolette první generace z války :-) mimochodem, nemáte s ní někdo nějakou zkušenost?
Vychutnam si ich tak ako kazdy - su to dni volna, ktore mi umoznia navstivit sirsiu rodinu. Na polnocnu nejdem, a ked spravime detom radost, je to fajn :-)
Ja som veriaci, ale kostol a modlitby k tomu nepotrebujem ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa