Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

akreditacia

majklname
2008-07-11 18:22:59+02
Ahojte chcel by som sa opytat ako sa da vybavit akreditacia na nejake koncerty a festivali? chcel by som ist fotit ale niekde nepustia zrkadlovku :))) smejdi

2008-07-11 18:47:58+02
zozen si cez nejaky portal, kde sa potom uverejnia fotky. ale zabudni na velke festaky ako hodokvas, pohoda a podobne. ti davaju len par velkym a novinam.

majklname
2008-07-11 18:55:08+02
no tak to je dost na h.... na take male koncertiky niekedy ani netreba... kurnik ja som chcel tie vacsie

DynamicS
2008-07-11 19:36:11+02
no ja nemam problem s akreditaciami na cokolvek...a to nefotim pre velky portal, dokonca som mal vsetko vybavene par mesiacov dopredu(hodokvas, pohoda, creamfields, summer of love).
Treba to skusit, nic zato nedas...staci len natrafit na spravny portal.

miloshaaa
2008-08-06 14:35:43+02
ja som tak isto nemal problem vybavit akreditaciu na pohodu.... skusil som web o ktorom som vedel ze tam robi akciu, napisal som a bolo to/minuly rok. P.s. nemyslim si ze na Pohodu tu akreditaciu naozaj potrebujes! mne nepozerali tento rok vak ani raz... a videl som tak koooopec ludi so zrkadlami, ktori mali naramok ako ja :( zial ja som si tento rok fotak nebral... ale ako som videl nabuduci berem aj bez akreditacie

tonlou
2011-09-19 18:46:27+02
zdravim.tiez ma zaujima akreditacia.a to konkretne na vecer bojovych umeni 2011.predpokladam,ze tu mi spominane portali nepomozu,kedze to nie je nic s hudbou . mate nejake napady? uz som skusal pisat aj mail Kurilovi,ale zatial tyzden bez odpovede .
dakujem

inkubbus
2011-09-19 18:55:36+02
a uz si nejaky ten koncert aspon v klube fotil, ked uz chces ist hned na pohodu? keby davali akre kazdemu z ulice, tak to by tam vypadalo pod podiom este horsie ako v kotli medzi fanusikmi.

b.a.f.o.a.r.t.
2011-09-19 19:23:49+02
príspevok od: inkubbus
a uz si nejaky ten koncert aspon v klube fotil, ked uz chces ist hned na pohodu? keby davali akre kazdemu z ulice, tak to by tam vypadalo pod podiom este horsie ako v kotli medzi fanusikmi.
azetakom davaju uplne v pohode

xmartankox
2011-09-19 21:43:50+02
príspevok od: inkubbus
Neviem ci si postrehol, ale prispevok o pohode na ktory reagujes je z roku 2008
Prispevok na ktory bolo treba reagovat je na uplne inu akciu, a to "vecer bojovych umeni"

Ale co si napisal plati: akreditacia nieje cokolada, aj ked v niektorych pripadoch co som zazil, som mal pocit ze ju rozdavaju iba retardom

werdza
2011-09-19 22:21:52+02
Na tu noc bojovych umeni musis patrat po nete, ci maju oficialnu stranku, alebo skupinu, event na facebooku, alebo inde a ozvat sa im. Sinymi akciami, ako koncertami nemam skusenost, akurat som minule fotila majstrovstva vo vodnom slalome pre Vajdu a dali mi vysacku ktoru vybavili navyse s menom a fotkou nejakej ich pracovnicky a prvy den som na nu v poho fotila a druhy den ma na nu pri vstupe nepustili, ze nato su nanich tie fotky, tak som si musela kupit listok, ktory mi preplatia a nemohla som ist fotit do vip zon.
A k tym festivalom, aj ked to tu je stara tema, tak Sachtikus pisal, ze na Brutal assaulte boli akreditacia A a B, A mohli ist pred zabrany, B z davu a ze s A akre boli aj ludia s "mydielkami". Podlamna by mali akreditacie na velke festivaly a koncerty zahranicnych interpretov davat podla portfolii autorov, stranka by k ziadosti o akre poslala aj link na web autora, kde ma vyber aj koncertnej tvorby (hlavne klubovej) a potom by vybrali tych naj a tM dali akre a ti, co by hned chceli ist na velky fest, alebo teraz je dost takych, co sa pytaju ako vybavit akre na Rammstein, ich poslat do preplnenych slaboosvetlenych klubov, nech si to odmakaju s fotenim v dave a potom, nech festival so zadarmo nealkom pre press maju ako zasluzenu odmenu.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()