mám takú otázku či niekto nevie kde zohnať gumu na zoom prstenec pre nikon 24-70, na ebayi už niesu keďže nikon zastavil predaj nd, a taktiež ich už ani na nikon.com v tom ich dočasnom e-shope nedostať. Nemáte niekto náhodou nejakého dílera? Vďaka.
tam som pozeral, aj som vravel že tam už niesu... problém je ten že si nemôžem dovoliť ho poslať do Nikonu pretože by som čakal mesiac kým by sa pánom v Prahe uráčilo sa na to aspoň pozrieť.
zjavne si zo mňa robíš srandu. Keby som bol taký dement a nevedel by som pozrieť nikon.com alebo ebay.com tak by som ani sem nepísal z ebayu som už nd kupoval, no seller čo predával iba nikon veci už nepredáva nič lebo nemá čo,a takisto ani pri hladaniach mi nenašlo nič, jedine gmu na ostriaci prstenec.
A načo ti je nová guma, čo si ju stratil? Lebo keď sa ti len uvolnila, tak ju rozrež, skráť, zúž a znova zalep. No, ale keď si puntičkár, samozrejme už to nebude ako nové....
najjednoduchsie sa mi zda napisat do Nikon servisu v Prahe cez kontaktny formular na www.nikon.sk napr...zadas email,objektiv,vyberies af nikkor, vyberies 24-70/2.8G,kategoria servis/opravy, napises si o zaslanie novej gumy. Rovno uvedies seriove cislo objektivu-budu ho aj tak od teba ziadat, napises dorucovaciu adresu a pockas na odpoved.. Vytvoria ti cislo zakazky ci co(uz si nepamatam)a do tyzdna-dvoch ti zaslu na dovierku cca 8-10€ vratane postovneho gumu Staru stiahnes,novu co najrychlesim hmatom nasadis,prerovnas a zoomujes o106
Nikon 24-70 f2.8G - guma
mám takú otázku či niekto nevie kde zohnať gumu na zoom prstenec pre nikon 24-70, na ebayi už niesu keďže nikon zastavil predaj nd, a taktiež ich už ani na nikon.com v tom ich dočasnom e-shope nedostať. Nemáte niekto náhodou nejakého dílera?
Michal
na www.nikon.sk napr...zadas email,objektiv,vyberies af nikkor,
vyberies 24-70/2.8G,kategoria servis/opravy,
napises si o zaslanie novej gumy.
Rovno uvedies seriove cislo objektivu-budu ho aj tak od teba ziadat,
napises dorucovaciu adresu a pockas na odpoved..
Vytvoria ti cislo zakazky ci co(uz si nepamatam)a
do tyzdna-dvoch ti zaslu na dovierku cca 8-10€ vratane postovneho gumu
Staru stiahnes,novu co najrychlesim hmatom nasadis,prerovnas a zoomujes o106
http://www.ebay.com/itm/Zoom-Rubber-Ring-Nikon-AF-S-24-70mm-f-2-8G-Lens-905-/121057184149?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item1c2f920995
sam som si ju kedysi kupil a vymenil...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa