toto by chcelo rozsiahlejsi popis, lebo ti nejaky novacik velmi pekne podakuje
no normalne som na fotaku zvolil funkciu manualne cistenie, zrkadieko sa zdvihlo fotak som dal zvyslo teda cipom k zemi a zapol fen a prefukol to a je to uz potom len fotak vypnut a nasadit spat objektiv
no normalne som na fotaku zvolil funkciu manualne cistenie, zrkadieko sa zdvihlo fotak som dal zvyslo teda cipom k zemi a zapol fen a prefukol to a je to uz potom len fotak vypnut a nasadit spat objektiv
ale dufam,ze mas fen so studenym chodom, ja by som tam horuci vzduch nepustal
a to si mal sterilny fen? nenafukalo ti tam este viac bordelu? sa chytam za hlavu jak su ludia lakomi dat par eur za cistenie alebo cistiacu sadu
a to si mal sterilny fen? nenafukalo ti tam este viac bordelu? sa chytam za hlavu jak su ludia lakomi dat par eur za cistenie alebo cistiacu sadu
to ne kebyze je dnes daco otvorene tak by som hned siel, lenze ja mam taku vlastnost ze vzdy setko cistit ihned a casto krat to zle dopadne ako aj vcera ale to uz je ina story
Este dobra vec je dat ventilator na kompe na maximum a tym prefuknut cip, pokial to nevies nastavit, stak skus zobrat kancelarsky ventilator. Inac niekde som cital, ze najucinnejsia moznost je smarit fotak o zem a prach opada. len si daj pozor aby na beton pristal bajonetom dole a idealne kolmo
cistenie cipu fenom
www.ephoto.sk/komunita/clanky-uzivatelov/77/oprava-fotoaparatu/
Inac niekde som cital, ze najucinnejsia moznost je smarit fotak o zem a prach opada. len si daj pozor aby na beton pristal bajonetom dole a idealne kolmo
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa