Velmi dobre skusenosti mam s vysotlakou cisickou a ked davam auto d umyvarky, tak nastavim manualne cisenie a polozim to na strechu...no lesie mi to ani v sevrvise nespravia a k tomu este nalestia cip voskom...uplne tutti frutti
Predtym som totiz daval cip do umyvacky riadu,ale casto mi to robilo cmuhy v rohoch.
Ja ho periem v práčke. Len nesmiem zabudnúť vybrať batérie, aby nnebol foťák pod napätím. A sriadne ho vysuším: Asi 2 týždne na slnku aby sa odparila všetka voda. (Upír13 tiež riadne zapotil som sa hneď ráno rozrehotal )
Ja ho periem v práčke. Len nesmiem zabudnúť vybrať batérie, aby nnebol foťák pod napätím. A sriadne ho vysuším: Asi 2 týždne na slnku aby sa odparila všetka voda. (Upír13 tiež riadne zapotil som sa hneď ráno rozrehotal )
nezabudni na kalgon, nech sa ti nespraví vodný kameň na čipe
"Tak tu nás máte! Odkiaľ to budeme ťahať?" opýtal sa v nedeľu napoludnie, keď sa ulicou šírili vône z pripravovaných jedál mojich susedov šofér obecného fekálneho voza, ľudovo nazývaného "hovnocuc". "Tu odtiaľto" odpovedám, a nesmelo mu podávam zrkadlovku a ukazujem na oblasť, kde bol kedysi vidieť snímač. "Aha" hovorí šofér, s údivom v tvári. "Neviem či by som nemal zavolať na pomoc aj kolegu zo susednej obce, lebo toľko sajrajtu na jednom mieste, to asi na jeden krát neodveziem." Radšej ani nenapíšem, ako to dopadlo.
skusil som to a prach je prec teda ten co mi najviac prekazal
Každopádne akýkoľvek teplý vzduch na chip, filter, alebo na hocičo, môže spôsobiť pripečenie bordelu na mieste a o to ťažšie následné odstraňovanie. Tieto postupy to je ako návod na jadrovú bombu. Nezverejňovať prosím.
Doma na cistenie cipu je dobry ten fen, ale v terene kde nieje poruke elektrina velmi dobre posluzi lepiaca paska na koberce, nalepis na cip a strhnes.
Velmi dobre skusenosti mam s vysotlakou cisickou a ked davam auto d umyvarky, tak nastavim manualne cisenie a polozim to na strechu...no lesie mi to ani v sevrvise nespravia a k tomu este nalestia cip voskom...uplne tutti frutti
Predtym som totiz daval cip do umyvacky riadu,ale casto mi to robilo cmuhy v rohoch.
Cmuhy v rohoch? Neverim! Ake davas tablety? http://bydleni.idnes.cz/tablety-do-mycky-jak-se-v-nich-vyznat-a-vybrat-ty-nejlepsi-pmn-/kuchyne.aspx?c=A070918_135538_kuchyne_web
Doma na cistenie cipu je dobry ten fen, ale v terene kde nieje poruke elektrina velmi dobre posluzi lepiaca paska na koberce, nalepis na cip a strhnes.
hej hej, strhneš aj s low-pass filtrom...a čip bude panensky čistý
Moja zena pouziva na odstranenie chlpov na nohach nejaky krem. Nanesie a potom spachtlickou odstrani aj s chlpami. Teda davm do pozornosti, ak by bol necistou na cipe chlp.
cistenie cipu fenom
"Tu odtiaľto" odpovedám, a nesmelo mu podávam zrkadlovku a ukazujem na oblasť, kde bol kedysi vidieť snímač.
"Aha" hovorí šofér, s údivom v tvári. "Neviem či by som nemal zavolať na pomoc aj kolegu zo susednej obce, lebo toľko sajrajtu na jednom mieste, to asi na jeden krát neodveziem."
Radšej ani nenapíšem, ako to dopadlo.
spraví všetko....
http://bydleni.idnes.cz/tablety-do-mycky-jak-se-v-nich-vyznat-a-vybrat-ty-nejlepsi-pmn-/kuchyne.aspx?c=A070918_135538_kuchyne_web
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa