Fórum » Spracovanie fotografie

ZONER - ako na vyhladenie pleti ?

landov
2011-08-20 08:06:56+02
Zdravim, vie poradit niekto s uzivatelov Zoneru (pouzivam ZPS 13), ako na vyhladenie pleti (nemam na mysli zehlenie) ? Zatial vsetko, co som hladal, tak sa tykalo Adobe PS...ale zoner ani tuk. Vopred dik za kazde nakopnutie.

Jozef Krajčo
externý redaktor
- moderator
2011-08-20 11:28:45+02
Budes si musiet vystacit s KLONOVACOU PECIATKOU a RETUSOVACIM STETCOM co zas nie je malo. Pokial by ZONER podporoval vrstvy ani viac nepotrebujes, ale to sa zrejme nedockame.

Pre pokrocile retuse musis PS alebo kompromis GIMP. Ak chces rychlo retusovat a nechces vela casu stratit studovanim skus kombinaciu: Nainstalovat PS a plugin Portraiture.

http://www.imagenomic.com/pt.aspx

keko
2011-08-20 11:46:30+02
V Zoneri pomocou tlacitiek [Alt +[F4] prejdes na vyber Photoshop, odtial prejdes na zalozku Filters a naspodu zvolis filter Noisware od spolocnosti Imagenomic.

landov
2011-08-20 12:23:43+02
Tak to ste ma velmi nepotesili...PS je pre mna drahy a hlavne nevyuzijem jeho potencial. Zoner sa mi paci a staci mi, ovsem ma obmedzenia.

marcellkag
2012-10-29 08:50:34+01
Ahojte...potrebovala by som poradiť ako sa dá v Portraiture upraviť viac fotiek naraz. Ďakujem.

pridalamichal
2012-10-29 09:16:12+01
príspevok od: keko
V Zoneri pomocou tlacitiek [Alt +[F4] prejdes na vyber Photoshop, odtial prejdes na zalozku Filters a naspodu zvolis filter Noisware od spolocnosti Imagenomic.
tak dobre som sa dávno nepobavil ... ale ja používam Zoner aj tak na 98% úprav

pacho7
2012-10-29 09:50:46+01
Stiahni si portrait professional a par jednoduchymi krokmi docielis co zamyslas...Cely program ta naviguje co mas robit.

dynnamic
2012-10-29 11:56:39+01
chod na nejaky warez ale tracker stiahni photoshop crackni a uzivaj si ho , robi to tak 80% populacie tak preco by si nemohol aj ty

dePappa
2012-10-29 12:50:51+01
príspevok od: dynnamic
chod na nejaky warez ale tracker stiahni photoshop crackni a uzivaj si ho , robi to tak 80% populacie tak preco by si nemohol aj ty
prepac ale toto je velmi hlupy nazor... to ze to robi 80% (mimochodom odkial mas toto cislo?) je nejake ospravdlnenie? Majoritna cast slovenska sa rozculuje ze urcita minoritna neprisposobiva skupina nedodrziava zakon a stava svoje chatrce kade tade. V com je ine tvoje zmyslanie od nich? Ak nemas na photoshop je to kopec lacnejsich alternativ (alebo mozes vyuzit studijne programy) Ale kradnut software a obhajovat to tym ze to robi 80% je desive, potom sa nedivim preco to na slovensku tak vyzera ako to vyzera... Predstav si kde by mohol byt R&D slovensky firiem (napr. Sygic, Eset) keby ludia dali tych par korun....

seifi
2012-10-29 12:54:33+01
príspevok od: dynnamic
takto debatuju na fóre (na chodbe) spoluobčania, keď sa radia, ako prísť k elektrike

engineer
2012-10-29 13:04:49+01
takže každý z vás má kúpený OS (Windows), Office a podobné programy? tak to áno...

dynnamic
2012-10-29 13:06:43+01
príspevok od: dePappa
prepac ale toto je velmi hlupy nazor... to ze to robi 80% (mimochodom odkial mas toto cislo?) je nejake ospravdlnenie? Majoritna cast slovenska sa rozculuje ze urcita minoritna neprisposobiva skupina nedodrziava zakon a stava svoje chatrce kade tade. V com je ine tvoje zmyslanie od nich? Ak nemas na photoshop je to kopec lacnejsich alternativ (alebo mozes vyuzit studijne programy) Ale kradnut software a obhajovat to tym ze to robi 80% je desive, potom sa nedivim preco to na slovensku tak vyzera ako to vyzera... Predstav si kde by mohol byt R&D slovensky firiem (napr. Sygic, Eset) keby ludia dali tych par korun....
sorry ušlo mi číslo http://blog.epicedits.com/2008/03/28/60-of-photoshop-users-are-pirates/
a viac menej mi je ukradnuté či si niekto kúpi alebo nekúpi nejaký software , nemôžeš prirovnávať software k chatrči , ja som linux user takže mi je úplne jedno či si niekto niečo stiahne crackne alebo proste niečo "ukradne" a to že to tu vyzerá tak ako to vyzerá nemajú na svedomí ľudia ale politika ktorá tu bola 20 rokov ...
keby som aj stiahol a crackol nejaký soft tak slovensku ekonomiku skôr podporím tak že pôjdem do Jednoty a kúpim si tam slovenský COOP výrobok ad vtipného uja baču z reklamy ...

calven
2012-10-29 13:09:33+01
príspevok od: engineer
takže každý z vás má kúpený OS (Windows), Office a podobné programy? tak to áno...
Možno tomu nebudeš veriť, ale aj taký sa nájdu.

juve16
2012-10-29 13:15:45+01
1. dnes sa kradne všetko a všade, kto nekradne, okráda seba
2. človek by si aj kúpil soft (a nielen soft), keby boli ceny primerané, nedá sa porovnať pomer ceny a platu u nás a na západe. paradoxom je, že mnohé veci sú ešte lacnejšie ako u nás a platy x násobky.

A k téme:
ak má za PS vyvaliť výplatu, musí v ňom byť neskôr fachman, aby vedel retušovať a malo by mu to aj zarábať. A to aby sa s ním naučil robiť, stojí ďalšie peniaze a čas.
Ak nemá takéto ambície, tak by som riešil lacnejšie alternatívy, ako tu už bolo spomenuté.

engineer
2012-10-29 13:24:16+01
ja verím, že sú aj takí, ale koľko takých je?? a niekomu v tomto smere dohovárať, že si niečo nelegálne stiahne má isté morálne právo len ten kto vždy všetko mal poctivo kúpené, zaplatené... a to teraz nemyslím len soft, ale aj hudbu, keď už chceme byť dôslední a takisto hry atď. tak koľko by sa takých ľudí našlo?

calven
2012-10-29 13:29:26+01
príspevok od: engineer
ja verím, že sú aj takí, ale koľko takých je?? a niekomu v tomto smere dohovárať, že si niečo nelegálne stiahne má isté morálne právo len ten kto vždy všetko mal poctivo kúpené, zaplatené... a to teraz nemyslím len soft, ale aj hudbu, keď už chceme byť dôslední a takisto hry atď. tak koľko by sa takých ľudí našlo?
Pokojne dôjdi. Všetko čo mám doma je legálne.
Elektronická distribúcia jak SW, hier a aj hudby ceny príjemne stlačila, takže výhovorka na cenu neobstojí.

marcellkag
2012-10-29 13:29:35+01
príspevok od: pacho7
Stiahni si portrait professional a par jednoduchymi krokmi docielis co zamyslas...Cely program ta naviguje co mas robit.
mam portrait professional, pouzivam ho kazdy den..len az do dnes som to zvladala stíhat upravovat fotky po jednej..ale mam toho vela tak preto som chcela vediet ci sa tam neda upravit viac fotiek naraz,...no hold som asi blond...ale na to, ze som sa naucila ps celkom sama si myslim, ze môžem niečo aj nevediet...tak ak mi niekto viete poradit...napisat AKO sa to da, alebo nejaky link kde to je ukázané... budem vďačna...dakujem.

blahoslav J B Art
2012-10-29 13:36:49+01
nechapem, preco vobec niekto pouziva nejaky softver na vyhladenie pleti
ved to je podvod na divakoch, potom tie ksichty vyzeraju ako voskove figuriny
umele ksichty, umele nechty, umele cecky, umele celebrity, umele pribory z NDR

Paladin25
2012-10-29 13:47:14+01
príspevok od: calven
Pokojne dôjdi. Všetko čo mám doma je legálne.
Elektronická distribúcia jak SW, hier a aj hudby ceny príjemne stlačila, takže výhovorka na cenu neobstojí.
Presne tak preboha však hlavne u hier išli tie ceny rapídne dolu.

calven
2012-10-29 13:52:08+01
príspevok od: blahoslav J B Art
nechapem, preco vobec niekto pouziva nejaky softver na vyhladenie pleti
ved to je podvod na divakoch, potom tie ksichty vyzeraju ako voskove figuriny
umele ksichty, umele nechty, umele cecky, umele celebrity, umele pribory z NDR
Používa sa to preto, lebo to ľudia chcú. Nič iné za tým nehľadaj.

Strana 1 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()