Zdravím, dúfam že nezakladám duplicitnú tému, ale vo fóre som nič nenašiel.
Zaujímali by vaše skúsenosti so zásielkovými foto službami typu happyfoto, fotolab, prípadne inými ktoré dodávajú v rámci Slovenska. Kvalita papiera, farby, rýchlosť dodania, tlač väčších formátov (A3 a väčšie). Fotografie som si doteraz tlačil doma na tlačiarni Canon, žiaľ umrela a pri tom občasnom tlačení asi nejdem investovať do novej a vydám sa cestou foto zberne. Ide mi hlavne o formát 10x15, prípadne 13x18, občas A3/A2
Zdravím, dúfam že nezakladám duplicitnú tému, ale vo fóre som nič nenašiel.
Zaujímali by vaše skúsenosti so zásielkovými foto službami typu happyfoto, fotolab, prípadne inými ktoré dodávajú v rámci Slovenska. Kvalita papiera, farby, rýchlosť dodania, tlač väčších formátov (A3 a väčšie). Fotografie som si doteraz tlačil doma na tlačiarni Canon, žiaľ umrela a pri tom občasnom tlačení asi nejdem investovať do novej a vydám sa cestou foto zberne. Ide mi hlavne o formát 10x15, prípadne 13x18, občas A3/A2
Koho by ste odporučili?
ja davam tlacit povacsine do fotolabu, hlavne A3, a robim to tak ze dam urobit kalendar (bud obycajny alebo na fotopapier) - hlavne ked maju akcie, dam cierne okraje, odstranim datumy a nazov mesiaca a tym padom mam 13 A3 fotiek za cca 13 eur (ak je ta akcia) - a zatial som velmi spokojny
najlepsie nejaky lokalny, kde si vies aj dohliadnut a priamo riesit kvalitu. napr. vo fotolabe nekonecne dodrbavaju kvalitu, donesies im fotky zo svadby, 12mpix, dokonale ostre a bez sumu a vyrobia ti super vyhladene, lokalne desaturovane fotky, ktore vyzeraju ako 5x prehnane cez neat image na max. nastaveniach
Inak touto cestou aj darujem, prípadne za ponúknutú cenu predám originálne náplne Canon nevybalené, už ich nevyužijem, ak má niekto záujem napíšte mi SS. Niekomu ešte dúfam poslúžia.
Inak touto cestou aj darujem, prípadne za ponúknutú cenu predám originálne náplne Canon nevybalené, už ich nevyužijem, ak má niekto záujem napíšte mi SS. Niekomu ešte dúfam poslúžia.
neviem ja si davam tlacit v happy foto format 10x15 a zatial spokojnost. zbieram fotky a ked maju akciu tak naraz ich dam vytlacit 0,06 eura plus postovne cim viac fotografii tym je to lacnejsie.
Mozem sa spytat? Ja viem ze to je trochu o inom ale fotky z Canonu 300D ked maju po vyvolani z raw okolo 2mb daju sa vytlacit na A3 alebo iba na A4? DAKUJEM
Mozem sa spytat? Ja viem ze to je trochu o inom ale fotky z Canonu 300D ked maju po vyvolani z raw okolo 2mb daju sa vytlacit na A3 alebo iba na A4? DAKUJEM
Dajú sa vytlačiť aj na bilboard, otázka je v akej kvalite Ale aby som aj niečo poradil, pozri si toto - http://fotky-foto.sk/fotobanka/page/licence/
ja davam tlacit povacsine do fotolabu, hlavne A3, a robim to tak ze dam urobit kalendar (bud obycajny alebo na fotopapier) - hlavne ked maju akcie, dam cierne okraje, odstranim datumy a nazov mesiaca a tym padom mam 13 A3 fotiek za cca 13 eur (ak je ta akcia) - a zatial som velmi spokojny
no ja mám rád na matný papier 10x15 a to ti napr. happyfoto neurobí. Preto idem cez fotopak a vcelku spokojnosť ( pár fotiek, cca. 2-3% je inak orezaných , inak OK ). Majú vyššiu cenu málinko, ale ja chcem skrátka matné, tak neriešim !
Kde dávate vyvolať fotografie?
Zaujímali by vaše skúsenosti so zásielkovými foto službami typu happyfoto, fotolab, prípadne inými ktoré dodávajú v rámci Slovenska. Kvalita papiera, farby, rýchlosť dodania, tlač väčších formátov (A3 a väčšie). Fotografie som si doteraz tlačil doma na tlačiarni Canon, žiaľ umrela a pri tom občasnom tlačení asi nejdem investovať do novej a vydám sa cestou foto zberne.
Ide mi hlavne o formát 10x15, prípadne 13x18, občas A3/A2
Koho by ste odporučili?
Zaujímali by vaše skúsenosti so zásielkovými foto službami typu happyfoto, fotolab, prípadne inými ktoré dodávajú v rámci Slovenska. Kvalita papiera, farby, rýchlosť dodania, tlač väčších formátov (A3 a väčšie). Fotografie som si doteraz tlačil doma na tlačiarni Canon, žiaľ umrela a pri tom občasnom tlačení asi nejdem investovať do novej a vydám sa cestou foto zberne.
Ide mi hlavne o formát 10x15, prípadne 13x18, občas A3/A2
Koho by ste odporučili?
Doma tlačíme A4ky
ja som maximálne spokojný s Dušanom Beláňom
www.eduart.sk
BCI-3eBK - 2ks
BCI-6BK - 2ks
BCI-6M - 1ks
BCI-6Y - 1ks
Compatible for Canon inkjet printers:Canon i560,
For BJC-3000 Series,6000,i450, i550,560,850,860,Multipass C555,C755,F30,F50,F60,F80,MP700,730
PIXMA iP3000,iP4000,iP4000R,iP5000,MP750,MP760,MP780
BCI-3eBK - 2ks
BCI-6BK - 2ks
BCI-6M - 1ks
BCI-6Y - 1ks
For BJC-3000 Series,6000,i450, i550,560,850,860,Multipass C555,C755,F30,F50,F60,F80,MP700,730
Ale aby som aj niečo poradil, pozri si toto - http://fotky-foto.sk/fotobanka/page/licence/
BCI-3eBK - 2ks
BCI-6BK - 2ks
BCI-6M - 1ks
BCI-6Y - 1ks
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa