ma niekto skusenost s www.gostorygo.com ? zaujimam sa o nich pretoze maju v ponuke taku vazbu co som inde velmi nenasiel. nieco taketo (ta kniha nie je ich produkt, uvadzam iba ako priklad) http://seanflanigan.net/?p=5407
ma niekto skusenost s www.gostorygo.com ? zaujimam sa o nich pretoze maju v ponuke taku vazbu co som inde velmi nenasiel. nieco taketo (ta kniha nie je ich produkt, uvadzam iba ako priklad) http://seanflanigan.net/?p=5407
Taku vazbu ma ja cewe, len to musi byt na fotopapier. V knihe 30x30 sa daju nadherne urobit fotky 60x30, pricom stredom ide zlom, inak to vidis cele. Tlacena kniha je na tensom papieri a viaze sa tak, ze stred skratka nie je vidiet (neda sa "otvorit").
Taku vazbu ma ja cewe, len to musi byt na fotopapier. V knihe 30x30 sa daju nadherne urobit fotky 60x30, pricom stredom ide zlom, inak to vidis cele. Tlacena kniha je na tensom papieri a viaze sa tak, ze stred skratka nie je vidiet (neda sa "otvorit").
gostorygo nepouzivaju fotograficky svetlocitlivy papier, ktory (okrem ineho) ponuka CEWE. Rozdiel je viditelny, ale kniha by mala byt skor tlacena, nie exponovana na svetlocitlivy papier. A takymi tie gostory su. Je to tlacene na Xeroxe 550, alebo mozno na niecom starsom, chrbty su zlepene kvoli dosiahnutiu rovinnosti, co je okukane z tej fotoknihy robenej na svetlocitlivy papier. My budeme ponukat oba druhy az do rozmeru 30x45 nalezato.
gostorygo nepouzivaju fotograficky svetlocitlivy papier, ktory (okrem ineho) ponuka CEWE. Rozdiel je viditelny, ale kniha by mala byt skor tlacena, nie exponovana na svetlocitlivy papier. A takymi tie gostory su. Je to tlacene na Xeroxe 550, alebo mozno na niecom starsom, chrbty su zlepene kvoli dosiahnutiu rovinnosti, co je okukane z tej fotoknihy robenej na svetlocitlivy papier. My budeme ponukat oba druhy az do rozmeru 30x45 nalezato.
... no ja prave ten fotopapier ocenujem. Je to fakt ina liga. Ale gule ma aj tlecena kniha vo velkom rozmere, uznavam. 30x45 budete ponukat aj na fotopapier ? Inak, CEWE slubovalo, ze od septembra minuleho roku bude v ponuke aj leskly fotopapier. Chvilu som teraz nerobil okolo fotiek nic, tak neviem ako to dopadlo, ale aj to chcem otestovat.
Ahojte, nedávno som sa stal vďaka ephoto vlastníkom poukazu na CEWE Fotoknihu v hodnote 50 EUR. Je to veľmi zaujímavá cena, ale asi ju nevyužijem, keďže väčšinou tlačím na A3, do albumov, ktoré si kupujem.
Čiže sa chcem opýtať, či by niekto nemal záujem o tento poukaz za nejakú príjemnejšiu cenu? A ja by som si za utŕžené peniaze kúpil napr. filmový materiál alebo niečo iné.
Ak by mal niekto záujem o tento poukaz, napíšte mi do súkromnej pošty a prípadne sa dohodneme. Som z BA.
Ahojte, nedávno som sa stal vďaka ephoto vlastníkom poukazu na CEWE Fotoknihu v hodnote 50 EUR. Je to veľmi zaujímavá cena, ale asi ju nevyužijem, keďže väčšinou tlačím na A3, do albumov, ktoré si kupujem.
Čiže sa chcem opýtať, či by niekto nemal záujem o tento poukaz za nejakú príjemnejšiu cenu? A ja by som si za utŕžené peniaze kúpil napr. filmový materiál alebo niečo iné.
Ak by mal niekto záujem o tento poukaz, napíšte mi do súkromnej pošty a prípadne sa dohodneme. Som z BA.
Pocuj, urob radost rodicom, sadni si a venuj tomu nejaky cas, uvidis, ze radost bude vacsia, ako za 50€
Chcel by som sa s Vami poradit v suvislosti s fotoknihami. Upravoval som tuto foto v rawku. http://www.upnito.sk/subor/46f04c5f571314768b240e9bf00cc0a7.html
Chcel by som ju dat na dvojstranu A4 knihy. No mam obavy ci ten sum nebude moc vidno. Mozte mi prosim poradit. Prosim Vas ako sa da popasovat s noise v PS CS6 ? Ako to upravujem tak to upravujem no ten sum tam je stale... rawko uz nemam...
Este otazocka ak v CS6 kliknem na Actual pixels tak uvidim kvalitu foto pri jej tlaci vsak? Alebo na zistenie kvality foto pri tlaci je tlacitko print size v nastroji lupa?
Prepacte, ze tu takto "spamujem" vlakno ale nenasiel som EDIT pri mojom prispevku....
davam tu novy odkaz na tu foto na upnito treba cakat... (chcem aby ste ju dostali v plnej kvalite, nie tu z fora) http://ulozto.sk/xUmyuh1/dsc-1704-2-jpg dik za pochopenie
Chcel by som sa s Vami poradit v suvislosti s fotoknihami. Upravoval som tuto foto v rawku. http://www.upnito.sk/subor/46f04c5f571314768b240e9bf00cc0a7.html
Chcel by som ju dat na dvojstranu A4 knihy. No mam obavy ci ten sum nebude moc vidno. Mozte mi prosim poradit. Prosim Vas ako sa da popasovat s noise v PS CS6 ? Ako to upravujem tak to upravujem no ten sum tam je stale... rawko uz nemam...
Este otazocka ak v CS6 kliknem na Actual pixels tak uvidim kvalitu foto pri jej tlaci vsak? Alebo na zistenie kvality foto pri tlaci je tlacitko print size v nastroji lupa?
Dakujem
zalezi aky typ fotoknihy. osobne mam skusenost s happy foto, ak si das robit klasicku fotoknihu, program je nastaveny tak, ze ti prepocita velkost fotky a vezme si ju taku ako potrebuje. A pri tych klasickych (akciovych) to byva zasumene aj tak. Mal som fotky ktore boli super kvalitne, ale tlac mi ich skazila, ze sa na ne neda pozerat. Jedina kvalita je v deluxe fotoknihe.
No tak super, ja idem vyuzit tu akciu teraz co maju za 4 e ... Jak to myslis prepocita? Prepocita ju tak, ze nieje rozmazana t.j. ze ma DPI v norme? Lebo skusal som teraz davat panoramu na cez obe strany 5834x3281 = 49,39x27,78cm 300 DPI a ono je to v tom navrhovom programe rozmazane... ?!? Teraz neviem ci je foto zla alebo program nevie zaostrit nahlad..
dalsiu co tam davam ma 5800x2100 = 49x17,7 300DPI ked ju natiahnem cez dve strany ale len do polky sirky tak je tiez neostra...
Cez cewe som si dal robiť už niekoľko fotokníh a pri mojom amatérskom aparáte Sony alfa 200 so set.objektívom a 2 kompaktoch som s výsledkom spokojný. Využitie fotoknihy vidím predovšetkým v zdokumentovaní napr. dovoleniek, rodinných a iných akcií. Ak chcete pozrite sa na moju poslednú cewe fotoknihu NÁŠ ROK ZA ATLANTIKOM, ktorú som prihlásil do súťaže o najkrajšiu česko-slovensko-poľskú fotoknihu 2012. odkaz na ňu: www.cewecolor.cz/soutez-2012/51672 O hlasy Vás nežiadam. Stačí názor.
Cez cewe som si dal robiť už niekoľko fotokníh a pri mojom amatérskom aparáte Sony alfa 200 so set.objektívom a 2 kompaktoch som s výsledkom spokojný. Využitie fotoknihy vidím predovšetkým v zdokumentovaní napr. dovoleniek, rodinných a iných akcií. Ak chcete pozrite sa na moju poslednú cewe fotoknihu NÁŠ ROK ZA ATLANTIKOM, ktorú som prihlásil do súťaže o najkrajšiu česko-slovensko-poľskú fotoknihu 2012. odkaz na ňu: www.cewecolor.cz/soutez-2012/51672 O hlasy Vás nežiadam. Stačí názor.
No tak super, ja idem vyuzit tu akciu teraz co maju za 4 e ... Jak to myslis prepocita? Prepocita ju tak, ze nieje rozmazana t.j. ze ma DPI v norme? Lebo skusal som teraz davat panoramu na cez obe strany 5834x3281 = 49,39x27,78cm 300 DPI a ono je to v tom navrhovom programe rozmazane... ?!? Teraz neviem ci je foto zla alebo program nevie zaostrit nahlad..
dalsiu co tam davam ma 5800x2100 = 49x17,7 300DPI ked ju natiahnem cez dve strany ale len do polky sirky tak je tiez neostra...
mam ich po 10% postupne zvacsovat v PS ?
keď vkladáš fotku, a naťahuješ ju, ono Ťa upozorní, či je fotka v dostatočnom rozlíšení, ak by si ju natiahol viac ako máš rozlíšenie, dá Ti tam výkričník. Kým ho nemáš, nemusíš nič upravovať. Potom keď robíš objednávku na fotoknihiu, vybehne Ti okno, že prepočítava veľkosť fotky. Funguje to nejak tak, že aj keď máš 15 MB fotku v originále, ale v knihe ju máš vo veľkosti 8 krát 13, tak si vezme len toľko MB, aby to bolo v rámci kvality. Nebude ťahať Tvoju fotku na server v plnom rozlíšení. O tejto akcii viem, ale načakaj od toho zázraky. Ako píšem, ak chceš kvalitnú fotoknihu na fotopapieri, tak jedine deluxe.
Je to v podstata mix fotoaparátov. Niečo je robené Sony alfa 200, niečo kompaktom Olympus za cca.100,-e, kompaktom Sony v podobnej cenovej relácií, dcéra v Kanade kúpila voľaaký Sony exmorr za cca 300,-cad a niektoré fotky-klavne z Mexika Nikon D-3100 - tuším. Nič drahé. Také dovolenkové aparáty.
fotokniha
zaujimam sa o nich pretoze maju v ponuke taku vazbu co som inde velmi nenasiel.
nieco taketo (ta kniha nie je ich produkt, uvadzam iba ako priklad)
http://seanflanigan.net/?p=5407
zaujimam sa o nich pretoze maju v ponuke taku vazbu co som inde velmi nenasiel.
nieco taketo (ta kniha nie je ich produkt, uvadzam iba ako priklad)
http://seanflanigan.net/?p=5407
Tlacena kniha je na tensom papieri a viaze sa tak, ze stred skratka nie je vidiet (neda sa "otvorit").
Tlacena kniha je na tensom papieri a viaze sa tak, ze stred skratka nie je vidiet (neda sa "otvorit").
Rozdiel je viditelny, ale kniha by mala byt skor tlacena, nie exponovana na svetlocitlivy papier. A takymi tie gostory su. Je to tlacene na Xeroxe 550, alebo mozno na niecom starsom, chrbty su zlepene kvoli dosiahnutiu rovinnosti, co je okukane z tej fotoknihy robenej na svetlocitlivy papier.
My budeme ponukat oba druhy az do rozmeru 30x45 nalezato.
Rozdiel je viditelny, ale kniha by mala byt skor tlacena, nie exponovana na svetlocitlivy papier. A takymi tie gostory su. Je to tlacene na Xeroxe 550, alebo mozno na niecom starsom, chrbty su zlepene kvoli dosiahnutiu rovinnosti, co je okukane z tej fotoknihy robenej na svetlocitlivy papier.
My budeme ponukat oba druhy az do rozmeru 30x45 nalezato.
30x45 budete ponukat aj na fotopapier ?
Inak, CEWE slubovalo, ze od septembra minuleho roku bude v ponuke aj leskly fotopapier. Chvilu som teraz nerobil okolo fotiek nic, tak neviem ako to dopadlo, ale aj to chcem otestovat.
Chcel by som sa s Vami poradit v suvislosti s fotoknihami. Upravoval som tuto foto v rawku.
http://www.upnito.sk/subor/46f04c5f571314768b240e9bf00cc0a7.html
Este otazocka ak v CS6 kliknem na Actual pixels tak uvidim kvalitu foto pri jej tlaci vsak?
Alebo na zistenie kvality foto pri tlaci je tlacitko print size v nastroji lupa?
Dakujem
davam tu novy odkaz na tu foto na upnito treba cakat... (chcem aby ste ju dostali v plnej kvalite, nie tu z fora)
http://ulozto.sk/xUmyuh1/dsc-1704-2-jpg
dik za pochopenie
Chcel by som sa s Vami poradit v suvislosti s fotoknihami. Upravoval som tuto foto v rawku.
http://www.upnito.sk/subor/46f04c5f571314768b240e9bf00cc0a7.html
Este otazocka ak v CS6 kliknem na Actual pixels tak uvidim kvalitu foto pri jej tlaci vsak?
Alebo na zistenie kvality foto pri tlaci je tlacitko print size v nastroji lupa?
Dakujem
Jedina kvalita je v deluxe fotoknihe.
Ak chcete pozrite sa na moju poslednú cewe fotoknihu NÁŠ ROK ZA ATLANTIKOM, ktorú som prihlásil do súťaže o najkrajšiu česko-slovensko-poľskú fotoknihu 2012.
odkaz na ňu: www.cewecolor.cz/soutez-2012/51672
O hlasy Vás nežiadam. Stačí názor.
Ak chcete pozrite sa na moju poslednú cewe fotoknihu NÁŠ ROK ZA ATLANTIKOM, ktorú som prihlásil do súťaže o najkrajšiu česko-slovensko-poľskú fotoknihu 2012.
Potom keď robíš objednávku na fotoknihiu, vybehne Ti okno, že prepočítava veľkosť fotky. Funguje to nejak tak, že aj keď máš 15 MB fotku v originále, ale v knihe ju máš vo veľkosti 8 krát 13, tak si vezme len toľko MB, aby to bolo v rámci kvality. Nebude ťahať Tvoju fotku na server v plnom rozlíšení.
O tejto akcii viem, ale načakaj od toho zázraky. Ako píšem, ak chceš kvalitnú fotoknihu na fotopapieri, tak jedine deluxe.
Nič drahé. Také dovolenkové aparáty.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa