Fórum » Pokec

"Zmrazeny" zivot ma meni

Bdurex
2012-06-19 23:34:32+02
Som dost technicky typ cloveka. Nadsenec techniky a zaujimam sa o nu. Lenze problem bol v tomto ze cokolvek som si kupil ci pc, notebook, telefon..... vzdyom bol dnu v dome v postate zavrety a necitil som sa dobre. Stravyl som vela casu za pc vzdelavanim sa v dnesnej modernej technike. Je to sice vsetko pekne ale travil som vela casu doma. Ked tu raz s om chytil nas kompak olympus a zacal som fotit velmi sa mi to zapacilo, tak som si kupil moju prvu zrkadlovku Canon 400D a zacal som fotit. Velmi ma to bavylo. A vtedy som si uvedomil vednu vec ze je to prva elektronika ktora ma vytiahla von z domu! Ja som konecne rad siel do prirody a robilo mi to radost ak sa podarila skvela foto. Konecne sa moj zivot zmenil a myslim k lepsiemu a prave kvoli tej fotografii. Tam vonku nas cakaju nespocetne moznosti ako "zmrazit cas". Podla mna je to nadherna myslienka zachytit moment ubiehajuceho zivota na fotografii ci cokolvek ine.Ako naplna Vas fotografia?

Luu
2012-06-20 00:02:31+02
príspevok od: Bdurex
Som dost technicky typ cloveka. Nadsenec techniky a zaujimam sa o nu. Lenze problem bol v tomto ze cokolvek som si kupil ci pc, notebook, telefon..... vzdyom bol dnu v dome v postate zavrety a necitil som sa dobre. Stravyl som vela casu za pc vzdelavanim sa v dnesnej modernej technike. Je to sice vsetko pekne ale travil som vela casu doma. Ked tu raz s om chytil nas kompak olympus a zacal som fotit velmi sa mi to zapacilo, tak som si kupil moju prvu zrkadlovku Canon 400D a zacal som fotit. Velmi ma to bavylo. A vtedy som si uvedomil vednu vec ze je to prva elektronika ktora ma vytiahla von z domu! Ja som konecne rad siel do prirody a robilo mi to radost ak sa podarila skvela foto. Konecne sa moj zivot zmenil a myslim k lepsiemu a prave kvoli tej fotografii. Tam vonku nas cakaju nespocetne moznosti ako "zmrazit cas". Podla mna je to nadherna myslienka zachytit moment ubiehajuceho zivota na fotografii ci cokolvek ine.Ako naplna Vas fotografia?
pekny pribeh mas v podstate aj pravdu len vlastne ak chces dobre fotit tak musis zasa venovat fotografii vela casu a tym myslim kukat tutorialy citac clanky citat knihy aby to "zmrazenie casu" malo aj niaku umelecku hodnotu a to sa da najlepsie doma pri internete lebo na internete je toho vela

tomatito
ocenenie redakciou 2012-06-20 01:06:37+02
no ked som vlastnil nejaky velky biely teleobjektiv tiez som rad behal do prirody a velmi ma to bavilo..zial objektiv nemam a mesto ma nebavi fotit

Markusquo
2012-06-20 01:45:10+02
gramatika to pri tom tvojom vysedavani za PC tiez pekne odniesla

bonifacko
2012-06-20 06:47:30+02
tak to ma byť a tak je správnééééé

zmizik
2012-06-20 07:32:31+02
Kup si este poriadne GPSko a pozri si geocaching. Kombinacia geo + foto =

pipin
2012-06-20 07:56:15+02
Fotak, stativ, spacak, karimatka = dobrá kombinácia....

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2012-06-20 08:03:40+02
príspevok od: Bdurex
príjemný pohľad na fotku, ďakujem - mám nový argument prečo sa oplatí žiť fotkou!

mirosz
2012-06-20 09:07:44+02
Este keby sa tak post proces dal robit niekde vonku pod stromom s kofolou v ruke

photographer-jolly
2012-06-20 09:10:07+02
príspevok od: pipin
Fotak, stativ, spacak, karimatka = dobrá kombinácia....
Foťák, statív, spacák, KAMARÁTKA = ešte lepšia kombinácia....

Bdurex
2012-06-20 09:39:03+02
No na geocaching mam telefon a poznam t o v okoli niekolko cache mam. A clanky samozrejme studujem za pc alebo vacsinou teras v mobile stale.

Crazy41
2012-06-20 11:14:51+02
zachytit ten jedinecny moment ktory vidim ja a ponuknut ten pohlad aj ostatnym divakom
vonku/v komore je to ale 50/50

Luu
2012-06-20 21:56:46+02
príspevok od: photographer-jolly
Foťák, statív, spacák, KAMARÁTKA = ešte lepšia kombinácia....
Fotak,stativ,spacak,naha kamartka= najlepsia kombinacia....

Misoo79
2012-06-20 22:17:49+02
príspevok od: Luu
Fotak,stativ,spacak,naha kamartka= najlepsia kombinacia....
Keď sme už pri tom...Spacák ti pokazí zábery.

Finálna podoba: Foťák, statív, nahá kamarátka...

Juraj-BN
2012-06-20 22:26:00+02
príspevok od: Misoo79
Keď sme už pri tom...Spacák ti pokazí zábery.

Finálna podoba: Foťák, statív, nahá kamarátka...
nakoniec si vystacis s nahou kamaratkou aj bez fotaku a stativu

Misoo79
2012-06-20 22:28:24+02
príspevok od: Juraj-BN
nakoniec si vystacis s nahou kamaratkou aj bez fotaku a stativu
Nechcel som až tak odbočiť od témy. Okrem toho, určite poznáš dva a pol chlapa, Charlieho a jeho metódy....

Bdurex
2012-06-20 22:53:45+02
Staci fotak a naha kamaratka ktora podotykam bude ochotna pozovat!

Robert Simeg
2012-06-21 12:51:11+02
príspevok od: mirosz
Este keby sa tak post proces dal robit niekde vonku pod stromom s kofolou v ruke
urcite by sa dal, ti co maju zahradu a notebook : ), pripadne aj ti ktori maju len notebook, staci o jednu baterku navyse a nieco by sa dalo poriesit : )

xmartankox
2012-06-21 14:02:25+02
príspevok od: mirosz
Radsej na terase, v tieni slnecnika, s nohami v bazene, notas na kolenach a naha kamaratka v bazene

pxls.jpg
2012-06-21 15:40:39+02
príspevok od: Robert Simeg
urcite by sa dal, ti co maju zahradu a notebook : ), pripadne aj ti ktori maju len notebook, staci o jednu baterku navyse a nieco by sa dalo poriesit : )
len treba dobre ten tien vyberat aby si na tie fotky aj videl. a potom to teste pozriet na normalnom monitore ci to je ok

Strana 1 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()