nazdarek, som tu uplne novy a neviem ako?co?preco?kde?sa pridavaju moje fotky, tak sa velmi ospravedlnujem ked som urobil niekde chybu. Velmi rad by som chcel pocut nazory na moje fotky, som vpodstate zaciatocnik, cize zvladne vsetky komenty ze kde som urobil chybu a podobne komenty, a velmi rad sa naucim lepsiemu fotografovaniu. Jedna moja ukazkova fotecka. Dakujem
Takže ako pridať fotku nevieme, ale ako sa vypytovať nezmysly na fóre, tak to už nie je problém zistiť. Neviem presne, koľko má ephoto užívateľov, ale sú to tisícky. Nebola by to paráda, keby si každý nováčik založil takúto tému?
hlavne ako "nováčik", pri komponovaní využívaj zlatý rez, stredová kompozícia sa hodí len v špecifických situáciách, o svetle ale aj na iné otázky nájdeš odpovede vo fotoškole napr na ephote, aj inde. Čítaj hodnotenia iných fotiek - to to by som zdôraznil, pretože tam sa dočítaš na príkladoch mnohých fotiek, prečo to a tamto by niekto komponoval inak. Podľa tých hodnotení si postupne budeš vedieť aj sám nájsť chyby na svojich fotkách. A keď už vypiluješ základy, ponúkneš svoje fotky na kritiku. Aj to že nikto nezareaguje na Tvoju fotku je svojim spôsobom kritika a donúti Ťa rozmýšľať kde je chyba...Ak si na začiatku, máš šancu dostať sa ďaleko. na techniku sa asi nevyhovoríš - sklá máš fajnové.
Ja sa pridám len tým, či by si autor túto fotku vytlačil, či dokonca zavesil ako obraz na stenu, alebo ju niekomu dal. Ak nie, tak nech sa sám seba pýta prečo . Treba začať s tým. Inak okrem už spomínanej fotoškoly ešte poradím fotoroman.cz. Do naštudovania by som nedával ďalšie otázky.
Ja sa pridám len tým, či by si autor túto fotku vytlačil, či dokonca zavesil ako obraz na stenu, alebo ju niekomu dal. Ak nie, tak nech sa sám seba pýta prečo . Treba začať s tým. Inak okrem už spomínanej fotoškoly ešte poradím fotoroman.cz. Do naštudovania by som nedával ďalšie otázky.
ale nech to urobi az po urcitom case a nafotenii dalsich zaberov.
Ja by som ti poradil najprv prelúskať tento web odpredu aj odzadu a potom fotiť a hodiť fotku na kritiku. Je možné, že po nich možno ani pes neštekne, ale nezúfaj, skúšaj ďalej. Raz to príde a nezľakni sa negatívnych komentárov, či dokonca invektív. Tie fotky tam nechaj ako výstrahu. Ako bolo kedysi v jednej reklame: "Ak chceš, dokážeš to." ! Nie je to ľahká cesta a ja sám som len na začiatku. A ešte niečo, tie najhrubšie komentáre, môžu byť tie najpravdivejšie...
jojo toto som chcel, kludne mozte kritizovat, som zaciatocnik cize chcem sa naucit vynikajuco fotit, mat stych fotiek radost, mne sa paci ta fotka, ale som zaciatocnik, cize asi sa mi budu paúcit fotky aj tie ktore niesu dobre, cize PRAX-ou sa naucim, takze kludne DOMNA...
jojo toto som chcel, kludne mozte kritizovat, som zaciatocnik cize chcem sa naucit vynikajuco fotit, mat stych fotiek radost, mne sa paci ta fotka, ale som zaciatocnik, cize asi sa mi budu paúcit fotky aj tie ktore niesu dobre, cize PRAX-ou sa naucim, takze kludne DOMNA...
novacik na ephoto
Neviem presne, koľko má ephoto užívateľov, ale sú to tisícky. Nebola by to paráda, keby si každý nováčik založil takúto tému?
Všetko nájdeš tu: www.ephoto.sk/fotoskola/
Všetko nájdeš tu: www.ephoto.sk/fotoskola/
Drzim palce s fotenim.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie