Hladam zodpovedneho cloveka, ktoreho nadchne moznost spoluprace, ako foto asistent. Jeho praca bude spocivat v obsluhe osvetlovacej techniky, specificke vypomocne fotografovanie, ...
Podmienky Lokalita: Kosice Vek: 18 rokov a viac Fotoaparat: Nikon (vyhoda, nie vsak podmienka)
Ziadosti prijmam na marek@janicko.com
Forma e-mailu: - predstavenie vasej osoby, - fotka, - opis vasich foto skusenosti, - a co ocakavate od nasej spoluprace.
a este, ze tie asistentky by mali byt dve, aby sa dokazali zastupit, ked jedna bude indisponovana.. toto je jedina nevyhoda u asistentiek, ze potrebujes dve ak ich chces mat redundantne
dve mat nemozes, musi byt nepar aby sa nemohli dohodnut a vykecat to niekomu. Potom zenskejsi pristup nepotrebujes, spravny fotograf je gay
Hladam zodpovedneho cloveka, ktoreho nadchne moznost spoluprace, ako foto asistent. Jeho praca bude spocivat v obsluhe osvetlovacej techniky, specificke vypomocne fotografovanie, ...
Podmienky Lokalita: Kosice Vek: 18 rokov a viac Fotoaparat: Nikon (vyhoda, nie vsak podmienka)
Forma e-mailu: - predstavenie vasej osoby, - fotka, - opis vasich foto skusenosti, - a co ocakavate od nasej spoluprace.
Marek...Ty vlastne ponúkaš na Slovensku pracovné miesto . To nie je sranda. V čase, keď zúri globálna kríza...Ja sa obrátim na slovenský parlament,aby si dostal z eurofondov minimálne 1.000.000 EUR ...Bude to stačiť, alebo chceš preplatiť aj workshop pre asistenta..." svietime v Košiciach a okolí " ??? Ja si myslím, že to Ústavný súd behom troch rokov odklepne. A Gašparovič tu už nebude...nehrozí neschválenie príspevku
Dakujem velmi pekne za vsetky odozvy ohladne zaujmu miesta asistenta, odpoved jednotlivo by bolo zdlhave (nemam rad bezduche kopirovanie spravy) a verim, ze tato odpoved to hravo zastupi. Jedneho z Vas som si uz zavolal, spolupraca bola vynikajuca a hlavne ma prekvapili vyhody a moznosti. Do buducna pripravujem narocne fotenia na lukrativnych miestach ci uz sa bude jednat o svadobne fotenia alebo fashion fotenia s modelkami a najde sa priestor pre 2 az 4 asistentov naraz.
Hlada sa asistent
Podmienky
Lokalita: Kosice
Vek: 18 rokov a viac
Fotoaparat: Nikon (vyhoda, nie vsak podmienka)
Forma e-mailu:
- predstavenie vasej osoby,
- fotka,
- opis vasich foto skusenosti,
- a co ocakavate od nasej spoluprace.
Podmienky
Lokalita: Kosice
Vek: 18 rokov a viac
Fotoaparat: Nikon (vyhoda, nie vsak podmienka)
Forma e-mailu:
- predstavenie vasej osoby,
- fotka,
- opis vasich foto skusenosti,
- a co ocakavate od nasej spoluprace.
Jedneho z Vas som si uz zavolal, spolupraca bola vynikajuca a hlavne ma prekvapili vyhody a moznosti.
Do buducna pripravujem narocne fotenia na lukrativnych miestach ci uz sa bude jednat o svadobne fotenia alebo fashion fotenia s modelkami a najde sa priestor pre 2 az 4 asistentov naraz.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa