Ci Brehy, to s čím cvakali, s Nokiou 3300? Byť majiteľom firmy, zaleziem do myšej diery. A ešte sa štorcujú vráti peniaze za toto? A argumentujú nejakým klipom pre Sulíka? To čo sú nejaké decká alebo čo?
Ci Brehy, to s čím cvakali, s Nokiou 3300? Byť majiteľom firmy, zaleziem do myšej diery. A ešte sa štorcujú vráti peniaze za toto? A argumentujú nejakým klipom pre Sulíka? To čo sú nejaké decká alebo čo?
on ostril dobre,len mal rozštelovaný bokeh a ten mu behal kade-tade ,to bola chyba techniky, ,foťak sa ožral jak doga!Fotograf,tobôž firma za to nemóže!
„Prosím, neočierňujte meno Cyklama, s. r. o. Je to chyba nášho zamestnanca, ktorý sa deň predtým ožral opäť na stužkovej a kartu vložil do foťáka naopak, čím zničil kontakty a foťak prestal fungovať,“ ... takže tá spoločnosť za to vlastne vôbec nemôže
Pripomenulo mi to našu stužkovú, kde kameraman si zabudol nabiť baterku do kamery a tá mu doslúžila počas pripínania stužiek. Kým ju nabil, tak stihol natočiť nejaký záver, ako pár vytrvalých rodičov nevedelo pochopiť kedy ísť dopreč a ešte tam tancovali. No ako som sa dočítal v tomto článku, tak podľa podľa niekoho zo študentov spomienky zo stužkovej majú v pamäti, čo sa mi zdá podozrivé, no oni majú aspoň to, my sme nemali ani tie spomienky
on ostril dobre,len mal rozštelovaný bokeh a ten mu behal kade-tade ,to bola chyba techniky, ,foťak sa ožral jak doga!Fotograf,tobôž firma za to nemóže!
Možno nie foťák, ale tie decká sa ožrali tak, až sa rozmazali ...
Dá sa vôbec vložiť kartabdo fotaku naopak bez pomoci kladiva?? to kde písali takú volovinu?? mimo iných nezmyslov na základe videa a fotiek čo som videl, ktoré nemohla spôsobiť nabitá karta kladivom do fotaku
Dá sa vôbec vložiť kartabdo fotaku naopak bez pomoci kladiva?? to kde písali takú volovinu?? mimo iných nezmyslov na základe videa a fotiek čo som videl, ktoré nemohla spôsobiť nabitá karta kladivom do fotaku
Bohuzial SDcku das aj naopak a ani nemusis moc tlacit. Poznam z vlastnej skusenosti Odtrtkal som si tym tu pruzinku a karta potom stale vyskakovala von.
Vsimli ste si ze 63% maturantov je nespokojnych s fotografiami a videami ich stuzkovych? Sa nedivim, lebo rodicom je zatazko dat na decko 10-15€ navyse za dobre fotky, potom vyplakavaju, ze to stoji za hovno. Tym ale samozrejme namyslim tento pripad. To je katastrofa uplne noveho rozmeru.
Svojim sposobom mi to pripomina jednu firmu u nas. Jeden clovek (firma) sedi doma, a zbera chlapcov z ulice - fotografov, kameramanov, atd. a tych ponuka ako "firma" na rozne slavnosti, vratane stuzkovych. Mladi chlapci su radi, ze sa mozu "vybujacit medzi dievcatami", ktore si o nich myslia, ze su profesionalni fotografi, pracujuci pre (nechcem menovat tu) firmu. Chlapci su radi, ze si zarobia par korun, opiju sa a pooblbuju dievcata. Majitel firmy zinkasuje podstatne viac, a pri tom sa nepohol z obyvacky. A co sa tyka kvality, tak o tom radsej pomlcim. Cize, svojim sposobom firma za to nemoze, ak sa nieco "pokazi", ako bolo spominane aj v clanku.
Moj nazor je, že uvedena spoločnosť nema svojich fotografov, ale nejakych zmluvnych. No a jednoducho sa im tam dostali neoverení fotografi a tych poslali fotiť "nejakú" stužkovú.
Vsimli ste si ze 63% maturantov je nespokojnych s fotografiami a videami ich stuzkovych? Sa nedivim, lebo rodicom je zatazko dat na decko 10-15€ navyse za dobre fotky, potom vyplakavaju, ze to stoji za hovno. Tym ale samozrejme namyslim tento pripad. To je katastrofa uplne noveho rozmeru.
rodicia mozno aj daju 10-15 ecok navyse,ale decka to radsej presunu na chlast a dozvuky a potom su fotky slabe..
Synovi teraz fotili stužkovú Canonom D650 s 18-135. Nemohol som sa dočkať tých fotiek a dopadlo to podľa očakávania. ISO 1600-3200, je jasné ako tie fotky z takej zostavy vyzerajú. Na "portrétových fotkách" majú ľudia urezané nohy v členkoch a nad hlavou 20% voľného miesta, zatvorené oči, čumia mimo. Vo videu nemajú znormalizovaný zuk, raz ro nepočuť, potom to hučí a neviem prečo, je to na DVD s pomerom strán 21:9 alebo tak nejako. Asi počítajú s tým, že keď budú maturanti na dôchodku, každý bude mať doma 100" kino TV. Budiž, sú nadčasový. Ináč des. Niektorí ľudia majú fakt prehnané sebavedomie, rsp. drzosť.
Tie foto mi pridu nejake divne, akoby boli "doriadene" az dodatocne v PS ci co.....
Asi to chceli ešte zachrániť post produkciou. Inak v normalnej spoločnosti by takáto "firma" už dávno skrachovala. Ja by som ešte preveril účtovníctvo, zmluvy atd. Podla mna ho má podobné ako tie fotky, riadne rozmazané!
"Profesionálne" nafotená stužková ;)
Byť majiteľom firmy, zaleziem do myšej diery. A ešte sa štorcujú vráti peniaze za toto? A argumentujú nejakým klipom pre Sulíka? To čo sú nejaké decká alebo čo?
Byť majiteľom firmy, zaleziem do myšej diery. A ešte sa štorcujú vráti peniaze za toto? A argumentujú nejakým klipom pre Sulíka? To čo sú nejaké decká alebo čo?
Pripomenulo mi to našu stužkovú, kde kameraman si zabudol nabiť baterku do kamery a tá mu doslúžila počas pripínania stužiek. Kým ju nabil, tak stihol natočiť nejaký záver, ako pár vytrvalých rodičov nevedelo pochopiť kedy ísť dopreč a ešte tam tancovali. No ako som sa dočítal v tomto článku, tak podľa podľa niekoho zo študentov spomienky zo stužkovej majú v pamäti, čo sa mi zdá podozrivé, no oni majú aspoň to, my sme nemali ani tie spomienky
Odtrtkal som si tym tu pruzinku a karta potom stale vyskakovala von.
Tym ale samozrejme namyslim tento pripad. To je katastrofa uplne noveho rozmeru.
Cize, svojim sposobom firma za to nemoze, ak sa nieco "pokazi", ako bolo spominane aj v clanku.
Tym ale samozrejme namyslim tento pripad. To je katastrofa uplne noveho rozmeru.
Vo videu nemajú znormalizovaný zuk, raz ro nepočuť, potom to hučí a neviem prečo, je to na DVD s pomerom strán 21:9 alebo tak nejako. Asi počítajú s tým, že keď budú maturanti na dôchodku, každý bude mať doma 100" kino TV. Budiž, sú nadčasový. Ináč des. Niektorí ľudia majú fakt prehnané sebavedomie, rsp. drzosť.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa