Je tu ešte niekto? Foto dňa 12 hlasov, top 24 s viac ako 10 hlasmi 1 fotka, titulná strana poloprazdna atď. Dúfam len, že všetci sú von, na dovolenkách, na weekendoch, fotia o dušu a chystajú mraky fotiek, komentárov, príspevkov atď na dlhé zimné večery (?) Ako to tu oživiť v tejto uhorkovej sezóne (a možno aj za jej hranice) je otázka. ..
To že boom digitálnej fotografie pomaly odznieva sa prejavilo aj na ephoto a to, že fotomobily sú dostupné takmer každému spoluspôsobilo že je vonku neskutočné kvantum fotiek. Myslím si, že ak sa fotonadšenci budú chcieť presadiť oproti tomu, čo lezie vďaka viacerým šošovkám a AI z telefónov, bude treba niečo zmeniť vo fotení. myslím tým nejakú pridanú hodnotu..
pridaná hodnota spolupráce človeka s aparátom je stále rovnaká, nie "cvak" ale fotka prísť na to, čo je fotka a čo nie, je vec ošemetná ... niekto to má darom, darom je nájsť ľudí, ktorý ti to potvrdia , ohodnotia, nepočúvať falošné zvuky; teda cesta môže byť krátka, ale aj dlhá; a pre tých , čo majú cestu dlhú je dôležité poznať, že ešte nie sú doma
Preboha, len to nie . Ja by som chcel pod svojimi fotkami čo najviac kritiky. Narážal som na bezobsažné, retundantné príspevky: "páči" (som z toho debil).
Preboha, len to nie . Ja by som chcel pod svojimi fotkami čo najviac kritiky. Narážal som na bezobsažné, retundantné príspevky: "páči" (som z toho debil).
Už som sa realizoval. Priebežne ti tam niečo napíšem.
v tejto chvili je tolkoto fotiek k dispizicii a takto vyzera titulka.. ale ano,my sme ti vecne nespokojni rypaci,co nedame redakcii dychat..
Po dlhsom case clovek nazrie a vidi ze sa tu nic nemeni klasika ..vyber z Topky presne jedna fotka,same Huawei,Sony Xperia..Uzivatelske clanky mesiac stare..Jedine co chvalim rozhovor z Marianom Kuricom a z Marketou Butalovou.Ostatne ,,fotostlpceky,, viacmenej furt o tom istom.Neviem no..da sa to urcite aj lepsie..Tak isto mobilna verzia stranky zalostna.A to aby si clovek aj platil za neake e-konto??Odo mna uz nikdy...
Quo vadis ephoto?
Ako to tu oživiť v tejto uhorkovej sezóne (a možno aj za jej hranice) je otázka. ..
ale ano,my sme ti vecne nespokojni rypaci,co nedame redakcii dychat..
ale ano,my sme ti vecne nespokojni rypaci,co nedame redakcii dychat..
Jahve mu hovorí: " Najskôr musíš podať tiket"
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa