aké používate objektívy? aké mate v plane kúpiť ďaľšie? pýtam sa preto lebo mam v plane si kúpiť nejaké skla a stále pokukujem len potom top a pritom som max. pokročilí amatér. že či aj iný majú tuto chorobu
ja planujem kupit este nieco dlhsie mozno neskor este nieco kratsie co nez mam, rozmyslal som nad inou znackou no tie dve sa tak predbiehaju a podavaju vyrovnany vykon ze nakoniec ta tretia moja asi zvitazi... Tie milimetre fakt potrebujem nakolko ta uhlopriecka nie je dostatocne velka a ta tretia znacka sice ma i mensiu uhlopriecku snimaca, no ja som kupil ako \"naschval\" tu vacsiu, ceto to ber. Hlavne ze sa viem vyfotit na tych prostrednych milimetroch ohniska a zhruba na tej najnizsej svetelnosti. A ked uz musim dat vysie cislo \"f\" tak sem tam vyuzijem i stabilizator, ale stale nechapem preco ho davaju niekde a niekde nie :-/
Kupil som Karola 50/1,4. Chystam sa kupit surodencov (to ale vobec neviem kedy) nieco sirsie a potom 80-ku. Ine nepotrebujem ku stastiu. Keby som mal somarika, mozno by som prehodnotil vyber
Ak si pokrocili amater, kup si vyssiu triedu, lebo skoncis ako ja. 15 shit objektivov som vymenil za dva roky. Odvtedy kupujem iba top a stale ich mam. Ale ktore by si si mal kupit, to ako pokrocili amater, urcite vies ty sam.
Mne sa celkom zacina osvedcovat nosit zo sebou ais nikkory 28mm f2.0 a 50mm f1.4... S tou 28mickou nafotim setko az na portretik na ktory vytiahnem 50tku a necham si ju tam ked chcem troska orezat. no... Idealne je podla mna mat aj tak iba jeden objektiv... najlepsie svetlu 35ku co kresli jak svina.
spam ze az no :)
aké mate v plane kúpiť ďaľšie?
pýtam sa preto lebo mam v plane si kúpiť nejaké skla a stále pokukujem len potom top a pritom som max. pokročilí amatér. že či aj iný majú tuto chorobu
Tie milimetre fakt potrebujem nakolko ta uhlopriecka nie je dostatocne velka a ta tretia znacka sice ma i mensiu uhlopriecku snimaca, no ja som kupil ako \"naschval\" tu vacsiu, ceto to ber. Hlavne ze sa viem vyfotit na tych prostrednych milimetroch ohniska a zhruba na tej najnizsej svetelnosti. A ked uz musim dat vysie cislo \"f\" tak sem tam vyuzijem i stabilizator, ale stale nechapem preco ho davaju niekde a niekde nie :-/
http://jozefpeniak.blogspot.com/
je tam vsetko co mám a co robím, pravda ale je že by som chcel ešte chcel v nasledovnom poradí postupne dokúpiť: 16-35 L II, 24L-35L-85L-200L F2,
Ale ktore by si si mal kupit, to ako pokrocili amater, urcite vies ty sam.
Teraz uz mam vsetko, takze ani o svojich tuzbach nemozem pisat do kazdeho druheho vlakna co tu vznikne, je to momentalne velka nuda.
Idealne je podla mna mat aj tak iba jeden objektiv... najlepsie svetlu 35ku co kresli jak svina.
Teraz uz mam vsetko, takze ani o svojich tuzbach nemozem pisat do kazdeho druheho vlakna co tu vznikne, je to momentalne velka nuda.
Ja A
Ty B
Ja A
Ty B
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie