vlastne uz davno,nejaky lunochod je stale na mesiaci,americka zastava,stratene a dosluzene sondy ,dve vrtne supravy..(ci to bol len film ten armagedon ?)..a teraz zas toto..hm..
neviem kde som nikon prirovnal k smetiam,ked uz tak ,tak len techniku ktora o par rokov smetim bude, tak ako vsetko ostatne a je jedno kto to vyrobi..,netreba vsetko brat prilis vazne,ani zivot,aj tak z neho nevyviazneme zivy..
neviem kde som nikon prirovnal k smetiam,ked uz tak ,tak len techniku ktora o par rokov smetim bude, tak ako vsetko ostatne a je jedno kto to vyrobi..,netreba vsetko brat prilis vazne,ani zivot,aj tak z neho nevyviazneme zivy..
No,ja budem prudko nesúhlasiť s touto vetou: \"tak ako vsetko ostatne a je jedno kto to vyrobi...\"
povedal si presne toto: \"techniku ktora o par rokov smetim bude, tak ako vsetko ostatne a je jedno kto to vyrobi...\" pár sú aj 2,aj 10 aj 20 ja fotím 30r fotákom Olympus,to je už smetie? vlastne potom aj 5D je smetie,šak to má skoro 5r
ale napisal som aj to ze netreba brat vsetko prilis vazne..pokial mas olympus ktory ti sluzi 30 rokov,tak pre teba je to cennost,ktoru si si zrejme aj oblubil,pre niekoho to uz ale mozno bude stara raroha ,5D pokial funguje tak po piatich rokoch je este pouzitelny,ale pokial ma s nim niekto problem,alebo ma vela cvakov za sebou,tak uz je to tak,ako pises..ale berme to s nadhladom a relatine.. a nech ti ten oly este peknych par rokov k spokojnosti sluzi
ale napisal som aj to ze netreba brat vsetko prilis vazne..pokial mas olympus ktory ti sluzi 30 rokov,tak pre teba je to cennost,ktoru si si zrejme aj oblubil,pre niekoho to uz ale mozno bude stara raroha ,5D pokial funguje tak po piatich rokoch je este pouzitelny,ale pokial ma s nim niekto problem,alebo ma vela cvakov za sebou,tak uz je to tak,ako pises..ale berme to s nadhladom a relatine.. a nech ti ten oly este peknych par rokov k spokojnosti sluzi
JA mam tiez smetie ? MAM D2x a som snim spokojny bol predstaveny v juni 2005 ! jedine co mi tam chyba je FULL FRAME
Nikon vo vesmíre.
bol predstaveny v juni 2005 !
jedine co mi tam chyba je FULL FRAME
nie že by som mal niečo proti ANALOGU
ale stoji ma menej penazi
to mas uz klenot
nie že by som mal niečo proti ANALOGU
ale stoji ma menej penazi