Ten Tondach tu ozaj nepatrí ! A zmazali aj kritické komentáre ku nevhodnému článku. FUJ!
Info: Vážení užívatelia k PR článkom nebude je možné pridávať komentáre. K takémuto kroku sme pristúpili po tom ako sa v diskusii pod článkom objavilo množstvo hanlivých a jedovatých príspevkov, ktoré poškodzujú dobré meno nielen portálu ephoto.sk, ale aj jeho sponzorov a podporovateľov. Ďakujeme za pochopenie!
mne uz nesli komentare ked som cital... Neviem podlamna sem ta tema patri... ale ocenil by som v clanku trosku somenut klzkost povrchu(ci bude alebo nebude mat problem modelka model sa tam v pohode udrzat)... ci je vhodny na fotografovanie na strechach a podobne.
Položme si otázku, či naozaj sú to zrovna komentáre pod článkom, čo potencionálne nejaké dobré meno môže poškodiť, a či to náhodou nie je existencia samotného článku, ku ktorému boli smerované komentáre.
Položme si otázku, či naozaj sú to zrovna komentáre pod článkom, čo potencionálne nejaké dobré meno môže poškodiť, a či to náhodou nie je existencia samotného článku, ku ktorému boli smerované komentáre.
položme si ďalšiu otázku žiješ v bublinke? Tento portál nie je platený s tvojich daní ako napríklad STV.
Podla mna je lepsie pretrpiet raz za mesiac reklamu na Tondach, ako platit za pozivanie ephota, alebo zo dna na den zistit, ze ephoto kvoli financnym problemom zaniklo
Ľudia Vám naozaj hrabe alebo sa ukrutne nudíte? Kúpte si medvídka mývala a kašlite na škridle. Nikto predsa nikoho nenúti PR články čítať. Čo tak radšej vybehnúť von a niečo nafotiť? Možno sa podarí aj dajakú fotku predať a bude na škridľu ...
Inak tak na okraj. Nie je lepsie, ked si reklamu zaplati uplne nezaujata firma, nez keby to bol nejaky velky vyrobca fototechniky, ktory by hrozil stiahnutim reklamy po negativnej recenzii? Hm?
Ja som si vedomý, že portál nie je platený z daní, ale aký to má súvis s dilemou o poškodzovaní dobrého mena?
ked mi niekto napíše že som zlý redaktor lebo mám pracovat celé dni zadarmo celé ephoto.sk stojí za nič, a pod. v diskusii pod článok, tak je to asi poškodzovanie dobrého mena či nie? alebo je to pochvala ? jesus!!! asi by sme to mali fakt spoplatniť čím skôr, možno uvítate menej reklamy a zároveň sa prečistia diskusie, aj ked ktovie ako to Piano sme.sk diskusie asi neprečistilo.
Tondach tu ozaj nepatrí !
€PHOTO.SK
Čo všetko dokážu v dnešnom svete ľudia kvôli peniazom...
Neviem podlamna sem ta tema patri... ale ocenil by som v clanku trosku somenut klzkost povrchu(ci bude alebo nebude mat problem modelka model sa tam v pohode udrzat)... ci je vhodny na fotografovanie na strechach a podobne.
Čo všetko dokážu v dnešnom svete ľudia kvôli peniazom...
http://www.forbes.com/wealth/billionaires
ak sa tam nenájdem je to neklamný znak že opäť si musím umyť zuby a ísť do fabriky nechať sa vykorisťovať ...
http://www.forbes.com/wealth/billionaires
ak sa tam nenájdem je to neklamný znak že opäť si musím umyť zuby a ísť do fabriky nechať sa vykorisťovať ...