hladam fotografa Rasťa pochadzajuceho zo Serede. strela som ho jedneho krasneho dna v horach, obaja osameli s fotakmi v ruke. zial nemam na neho kontakt, rada by som videla jeho fotky... len ako ho najst?
on ma nehladal ale som ho ASI nasla aj s pomocou SK_8er aj inymi cestickami. zbieram odvahu mu napisat... inak dufam ze toto tu necita a dakujem za vasu ucast, ste zlati
Aj ty si mne spríjemnila deň a doteraz nechápem, prečo som si nevypýtal kontakt na teba.
Inak tuším si sa tak dlho rozmýšľala, že mi napíšeš, až sa musela táto diskusia dlhou cestou a po dlhom čase dostať ku mne (nie cez SK8tera ) ... ozaj SK8_Ter, kto si?
Tak ak máš ešte záujem sa mi ozvať, som na FB ,,Rastislav Ďuriš,, - Sereď
Btw. z tejto diskusie poznám mislím že Martina B. .... Pokiaľ si sa teda účastnil workshopu s Martinom Vrabkom na Braunsbergu v Rakúsku minulý rok, tak tam sme sa videli, ja som mu tam vtedy asistoval
Hmm tuším si už neni na ephoto aktívna a ani v profile nemáš na seba kontakt .. hmmm, ak sa nám dvom podarí niekedy nadviazať reálne spojenie (cca zas ale o pol roka), tak asi odpadnem
Hmm tuším si už neni na ephoto aktívna a ani v profile nemáš na seba kontakt .. hmmm, ak sa nám dvom podarí niekedy nadviazať reálne spojenie (cca zas ale o pol roka), tak asi odpadnem
Rasťo zo Serede
inak dufam ze toto tu necita
a dakujem za vasu ucast, ste zlati
Ale teraz vazne, musi mat naozaj pekne fotky
Ale teraz vazne, musi mat naozaj pekne fotky
jeho fotky som v tom case este nevidela....
Inak tuším si sa tak dlho rozmýšľala, že mi napíšeš, až sa musela táto diskusia dlhou cestou a po dlhom čase dostať ku mne
Tak ak máš ešte záujem sa mi ozvať, som na FB ,,Rastislav Ďuriš,, - Sereď
Btw. z tejto diskusie poznám mislím že Martina B. .... Pokiaľ si sa teda účastnil workshopu s Martinom Vrabkom na Braunsbergu v Rakúsku minulý rok, tak tam sme sa videli, ja som mu tam vtedy asistoval
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa