Poznáte tohoto úžasného fotografa? https://www.facebook.com/pages/Mat%C3%BA%C5%A1-Strapko-Photographer/202106189843908 má tak prepracované dokonalé fotky. Ateliérovky jedna radosť!. A najviac ma berie to ako kradne práce z internetu a dáva si ich na svoju stránku (a na niektoré nezabudne pridať svoje logo). No nemilujte ho
ten strapko je obycajny vymlety sedliak ktoreho ked by som stretol tak by som sa s nim rocne strucne porozpraval..poznam ho z pokecu sk uz taky vkalitny rok kde stale lezie na plochu pice blbosti aby vsecia lajkovali jeho stranku..totalny dementny uboziak...a teraz ked vidim ze este aj fotky kradne tak toto by nemalo ostat nepovsimnute..myslim ze sme dost velka skupina na to abby sme mu zneprijemnili jeho super trapny biznis..zasluzi si to..inak samozejme aj mne ten chudak vymazal teraz rano koment ked som napisal nieco pod to lamborghiny, tak som napisal koment aj tej pincekovej na jej stranku
Uz som aj ja zmazana ) ludia je nas dost kazdy dajte nahlasit a bude po nom. Popravde mne by sa nexcelo kazdy den mazat koment a dakho blokovat kazdy den niekto a pojdeme mu na nervy
Neuveríte nad kým som dnes stála v autobuse. Nad veľkým pánom fotografom. Vôbec som si ho nevšimla až kým som nezachytila reči o fotení a tak som sa pozrela a tam sedel ON.
Neuveríte nad kým som dnes stála v autobuse. Nad veľkým pánom fotografom. Vôbec som si ho nevšimla až kým som nezachytila reči o fotení a tak som sa pozrela a tam sedel ON.
Mala si len tak podpichnut, ze je jeden blbec co vydava cudzie fotky za svoje ze co on ako fotograf na to hovori? ..
Sranda, tak najprv k vizážistke do Leopoldova lebo "neposkytuje ambulantné služby" a potom presun do HC k pánkovi "fotografovi" keďže ani on nieje mobilný, tak to už čo je hééééj.
Trebalo sa opytat, ze ci by ta nenafotil, ze sa o nom vela pise na ephote, ze asi bude slavny
Sranda, tak najprv k vizážistke do Leopoldova lebo "neposkytuje ambulantné služby" a potom presun do HC k pánkovi "fotografovi" keďže ani on nieje mobilný, tak to už čo je hééééj.
Ak nejde "fotograf" k hore, tak ide hora k fotografovi"
sikam z toho :_DD cisto jak ked sa primitiv vyjadri a tie ich vety o tom ako to prebieha a co vsetko si treba doniest ja nemozem z toho D: pojdem ku kadernicke a donesem noznice, hreben. farbu, igelit na hlavu a aj kreslo sadnem tam a budem u kadernicky a maserky D img src="https://img.ephoto.sk/images/theme_default/emoticons/bigsmile.png" alt="" />
maskerky som xcela napisat a zasa sa mi haky baky pridali do textu tak pardoooon
Pán Veľky fotograf
cisto jak ked sa primitiv vyjadri