Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

Fotka dna

Manicy
Manicy 2013-04-16 23:09:38+02
Mam taku otazku na zamyslenie. Nebolo by spravodlivejsie fotkou dna odmenit fotku nie tu ktora ma najviac lajkov ale fotku ktora ma percentualne najlepsie odlajkovanie vramci videnia.. vasvetlim: fotka A ma 1000 prezreti a 50 lajkov. Fotka B ma 200 prezreti a 20lajkov... percentualne ma fotka A uspesnost lajku 5% fotka B 10%....dajme si otazku...preco fotka A ma 1000prezreti a fotka B len 200...odpoved je jednoducha: bud ma fotka A atraktivnejsiu miniaturu alebo ma majitel fotky A omnoho viac odberatelov.. Myslim si ze pri takomto percentualnom hodnoteni by mozno hodnotenie bolo kvalitnejsie a ferovejsie..alebo sa mylim?

blahoslav J B Art
2013-04-17 00:17:53+02
príspevok od: Manicy
dakujem za vysvetlenie take ephotacke vysvetlenie...
neviem, kedy sa to uzatvara, ale ked som niekedy ponocoval, tak sa nova fotka dna objavila tusim o 5.hod. rano

SK_8er
2013-04-17 00:28:11+02
príspevok od: blahoslav J B Art
neviem, kedy sa to uzatvara, ale ked som niekedy ponocoval, tak sa nova fotka dna objavila tusim o 5.hod. rano
no vsak toto zaujima aj mna ze kedy sa to uzatvara ak uz nie o polnoci a stale nemam svoju odpoved

noik
ocenenie redakciou 2013-04-17 00:35:27+02
príspevok od: istvic
pretoze das sem hole kozy a fotka F bude mat percentualne najviac nadychanych a spotenych lajkov,..
...aj kamziky sa rataju?

noik
ocenenie redakciou 2013-04-17 00:36:44+02
K teme...preco too tak nie je, maju asi admini najlepsie vysvetlenie.I ked matematicky mas pravdu...

Matúš Koprda
2013-04-17 00:53:52+02
príspevok od: SK_8er
no vsak toto zaujima aj mna ze kedy sa to uzatvara ak uz nie o polnoci a stale nemam svoju odpoved
uzatvára sa o polnoci, teda rozhodujúce je umiestnenie fotky o 00:00. Nová fotka dňa na titulku ale naskočí až neskôr, ako blahoslav napísal.

SK_8er
2013-04-17 00:57:31+02
príspevok od: Matúš Koprda
uzatvára sa o polnoci, teda rozhodujúce je umiestnenie fotky o 00:00. Nová fotka dňa na titulku ale naskočí až neskôr, ako blahoslav napísal.
pytal som sa kompetentnej osoby a bolo mi povedane ze uzatvaranie o polnoci nieje ale o kolkej je to mi povedane nebolo, tak som sa spytal este raz a cakam na odpoved

sachmo
2013-04-17 07:29:24+02
A co keby sa lajky z rovnakej IP, ako je IP autora danej fotky, nebrali pri hodnoteni do uvahy?

dawajsoft
2013-04-17 08:13:48+02
príspevok od: sachmo
A co keby sa lajky z rovnakej IP, ako je IP autora danej fotky, nebrali pri hodnoteni do uvahy?
to nieje take jednoduche..niekedy je na jedno pripojenie (hotspot - provider) pripojenych viac klientov a tam je casto používaná dynamická (premenlivá) IP

sachmo
2013-04-17 08:18:32+02
príspevok od: dawajsoft
to nieje take jednoduche..niekedy je na jedno pripojenie (hotspot - provider) pripojenych viac klientov a tam je casto používaná dynamická (premenlivá) IP
Zhodnost IP je tu hlavnym (a casto jedinym) kriteriom hodnotenia duplicity nickov. Vtedy tiez nikoho nezaujima, ze viac osob moze mat rovnaku IP.

sachmo
2013-04-17 08:23:44+02
A este by kompetentni mohli vyriesit zobrazovanie mena autora fotky dna, aby meno zospodu neorezavalo. Dnes tam ma foto Ivan Saly, na prvy pohlad to vyzera, ako keby to bol ivan Salv.

dawajsoft
2013-04-17 08:24:06+02
Mam taku otazku na zamyslenie. Nebolo by spravodlivejsie fotkou dna odmenit fotku nie tu ktora ma najviac lajkov ale fotku ktora ma percentualne najlepsie odlajkovanie vramci videnia.. vasvetlim: fotka A ma 1000 prezreti a 50 lajkov. Fotka B ma 200 prezreti a 20lajkov... percentualne ma fotka A uspesnost lajku 5% fotka B 10%....dajme si otazku...preco fotka A ma 1000prezreti a fotka B len 200...odpoved je jednoducha: bud ma fotka A atraktivnejsiu miniaturu alebo ma majitel fotky A omnoho viac odberatelov.. Myslim si ze pri takomto percentualnom hodnoteni by mozno hodnotenie bolo kvalitnejsie a ferovejsie..alebo sa mylim?
ja som raz navrhol-poznamenal už v podobnej téme, aby bolo aj tlačítko NEPÁČI SA MI..aby negovalo PÁČI..je jasné že aj tu by boli určite dávané neprajné liky, ale bolo by to asi vo všeobecnosti lepšie..lebo skutočne mi tu chyba možnosť vyjadriť sa aj negatívne...ja to síce robím v komentároch, ale tam už to nieje anonymné, čo mne osobne nevadí, len veľa ľudí sa bojí práve preto napísať čo si myslí o danej fotke. tlačítko NEPÁČI by bolo anonymným vyjadrením pocitov..ps: osobne ma tiež teší ked si moju fotku pozrie 50 ľudí a dá 15 likov ako mat 1000 pozretí s 20 likami..tiež si to prerátam na %-tá

seifi
2013-04-17 08:34:40+02
istvic: praveze v tomto pravdu nemas..vsimni si ze hole kozy maju milion pozreti a male percento lajkov...
mkosztura: mas pravdu pri jenom prezreti + lajku je to problem...
možno by sa objavila partia predpolnočných, pridajú foto za 5 dvanásť, pozrú traja z rodiny, dajú lajk a si tam

sachmo
2013-04-17 08:43:22+02
príspevok od: seifi
možno by sa objavila partia predpolnočných, pridajú foto za 5 dvanásť, pozrú traja z rodiny, dajú lajk a si tam
... a vitazom sa stane ten, kto bude mat vacsiu rodinu A samozrejme ze vsetci z rodiny budu mat rovnaku IP

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2013-04-17 08:52:43+02
Zhodnost IP je tu hlavnym (a casto jedinym) kriteriom hodnotenia duplicity nickov. Vtedy tiez nikoho nezaujima, ze viac osob moze mat rovnaku IP.
A vsetci sa nahodou zaregistrovali v rovnaky den s emailovymi uctami u rovnakeho Free poskytovatela

sachmo
2013-04-17 08:57:10+02
príspevok od: Karol Srnec
A vsetci sa nahodou zaregistrovali v rovnaky den s emailovymi uctami u rovnakeho Free poskytovatela
Free poskytovatel emailu sa rozumie google?
Preco mam pocit, ze vies kam mierim?

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2013-04-17 08:58:09+02
Free poskytovatel emailu sa rozumie google?
Preco mam pocit, ze vies kam mierim?
Myslim tym azet, centrum, atlas... A vobec netusim kam mieris a ani ma to nezaujima.

sachmo
2013-04-17 09:02:36+02
príspevok od: Karol Srnec
Myslim tym azet, centrum, atlas... A vobec netusim kam mieris a ani ma to nezaujima.
a ja ti to, samozrejme, verim

kovacmj
2013-04-17 09:22:05+02
Viete čo, kašlite na to. Aj ja túžim mať fotku dňa, ale na to nemám. Preto sa budem radšej snažiť. Apropó, registráciou ste potvrdili súhlas s podmienkami stránky. Tak teda ako sú nastavené, tak sa aj bude hodnotiť foto dňa, aj keď so spôsobom nesúhlasíte. Ak admin dá na Vaše návrhy na zmenu, tým lepšie, ale keď sa niekomu nepáči, nikto ho nenúti zotrvať. Je kopec iných fotoportálov.
Howgh.

1970
2013-04-17 09:36:32+02
Prepac, ale to je riadna blbost. Za jednou pevnou IP sa mozu skryvat velke siete so stovkami pocitacov/uzivatelov, a pri dynamicky pridelovanych IP mozes teoreticky zdedit IP niekoho kto uz hodnotil. Mame firemnu siet, vsetky stoje navonok vystupuju ako jedna IP, dalsi dvaja kolegovia tu maju konto tiez... nehovorim, ze sa to deje casto, ale uz som dal like aj kolegovi... chces mi povedat ze to treba odfiltrovat?

Marcel Rebro
2013-04-17 09:39:45+02
príspevok od: 1970
Prepac, ale to je riadna blbost. Za jednou pevnou IP sa mozu skryvat velke siete so stovkami pocitacov/uzivatelov, a pri dynamicky pridelovanych IP mozes teoreticky zdedit IP niekoho kto uz hodnotil. Mame firemnu siet, vsetky stoje navonok vystupuju ako jedna IP, dalsi dvaja kolegovia tu maju konto tiez... nehovorim, ze sa to deje casto, ale uz som dal like aj kolegovi... chces mi povedat ze to treba odfiltrovat?
1. IP
2. cookies

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()