V poslednej dobe často cestujem do Viedne a po prihlásení sa na web (využívam wifi Danubia centra, ktoré je hneď oproti môjmu W bytu) mi do okienka s názvom webu www.ephoto.sk hádže túto hlášku - Upozornění na škodlivý software
a hneď nato sa mi otvorí varovanie s týmto textom: Stránka z černé listiny Návštěva této stránky může být škodlivá. Stránka byla nahlášena pro šíření škodlivého software.
Tak teraz neviem - mám vôbec chodiť na ePhoto...?
Je mozne poslat nam screenshot, aby sme vedeli aky SW to hlasi? ephoto je urcite bezpecne Nahlad prip. nejake dalsie data prosim zaslat na podpora@ephoto.sk
Je mozne poslat nam screenshot, aby sme vedeli aky SW to hlasi? ephoto je urcite bezpecne Nahlad prip. nejake dalsie data prosim zaslat na podpora@ephoto.sk
OK pošlem... Preto som o tom písal, že doma mi nič také neurobilo ani raz a tu vo Viedni pravidelne...
A to sa mozte rovno aj mne,ze ste ma tym pravdepodobne pripravili o fotku mesiaca. "Vdaka"
A keby ťa aj pripravili o tzv. "fotku mesiaca", čo by sa stalo? Mnohí tu píšu, že im nejde o to, mať fotku dňa, mesiaca...ale keď sa to nejakým technickým nedopatrením stane, mnohí to berú ako krivdu a neviem čo. Tak ako zlyháva Win 7, XP...zlyhá aj server a i. Mnoho ľuďom naozaj ku šťastiu chýba len to to, aby mali tzv. fotku dňa. Bohužiaľ.
A keby ťa aj pripravili o tzv. "fotku mesiaca", čo by sa stalo? Mnohí tu píšu, že im nejde o to, mať fotku dňa, mesiaca...ale keď sa to nejakým technickým nedopatrením stane, mnohí to berú ako krivdu a neviem čo. Tak ako zlyháva Win 7, XP...zlyhá aj server a i. Mnoho ľuďom naozaj ku šťastiu chýba len to to, aby mali tzv. fotku dňa. Bohužiaľ.
Trochu čiernobiely pohľad. Kolega netvrdí, že foto mesiaca je posledná vec čo mu chýba ku šťastiu. Ale keď sa prihlásiš na Maratón mieru a v cieli Ti povedia že zlyhala časomiera a teda si nebol hodnotený, asi usporiadateľovi nepoďakuješ. Ja viem fotografia nie je príliš merateľná / súťažiteľná disciplína, ale ...
Mnohi tu pisu....nie ja!Stalo by sa to,ze cele toto bodovanie je ruska ruleta a pokial to nefunguje spravne ako sutaz nema logiku.
Trochu čiernobiely pohľad. Kolega netvrdí, že foto mesiaca je posledná vec čo mu chýba ku šťastiu. Ale keď sa prihlásiš na Maratón mieru a v cieli Ti povedia že zlyhala časomiera a teda si nebol hodnotený, asi usporiadateľovi nepoďakuješ. Ja viem fotografia nie je príliš merateľná / súťažiteľná disciplína, ale ...
Paradoxne, keďže behávam, v tomto konkrétnom príklade by sa nič nestalo...Beháš preto, lebo ťa to baví, nejaký maratón je iba jeden z behov v roku, nič viacej, nič menej... Ale na bežeckých fórach je napr. plno takých, čo zabehnú 1 full a žijú z toho výsledku roky...Ale keď vieš, že sa jednoducho stala tech. chyba, nemá zmysel obviňovať všetkého a neviem čo...Je to skôr aj reakcia na toho užívateľa pod fotkou dňa - tuším Lubo Červenec, ktorý písal, že tu už žiadnu fotku nepridá...Ako keby sa mu ukrivdilo neviem ako...Na druhej strane verím, že svoje slovo dodrží, keď to už tak vehementne vyhlasoval. Ide mi to hlavne o princíp.
Mnohi tu pisu....nie ja!Stalo by sa to,ze cele toto bodovanie je ruska ruleta a pokial to nefunguje spravne ako sutaz nema logiku.
O body nejde, ide o kvalitu fotografie...Žiadna súťaž - mnohí autori tu dávajú fotku preto, aby potešili iných, niektorí tu dávajú fotky preto, aby počuli na ne názor od ostatných (aj kritický) - to by mala byť hlavná motivácia pridávania fotiek. Nie body, lajky...Ale chápem, že aj takí autori sa tu nájdu.
Ináč ešte malý OT k tomu behaniu: nedá mi nepriložiť tento článok - veľmi vtipný, ale na 100% výstižný, ukazujúci aj na niektorých dnešných "bežcov".
O body nejde, ide o kvalitu fotografie...Žiadna súťaž - mnohí autori tu dávajú fotku preto, aby potešili iných, niektorí tu dávajú fotky preto, aby počuli na ne názor od ostatných (aj kritický) - to by mala byť hlavná motivácia pridávania fotiek. Nie body, lajky...Ale chápem, že aj takí autori sa tu nájdu.
Aj ja davam fotku v prvom rade na to aby potesila inych ludi.A tym ,ze je trebars fotka fotkou dna,tyzdna,mesiaca...tak tym je na ociach dlhsie a potesi tym viacerych ludi...ako keby mala zostat niekde v zabudnuti... Aj tak sa da na to pozerat.
ePhoto pripomienky 2
a hneď nato sa mi otvorí varovanie s týmto textom:
Stránka z černé listiny
Návštěva této stránky může být škodlivá. Stránka byla nahlášena pro šíření škodlivého software.
Tak teraz neviem - mám vôbec chodiť na ePhoto...?
ephoto je urcite bezpecne
Nahlad prip. nejake dalsie data prosim zaslat na podpora@ephoto.sk
ephoto je urcite bezpecne
Nahlad prip. nejake dalsie data prosim zaslat na podpora@ephoto.sk
Preto som o tom písal, že doma mi nič také neurobilo ani raz a tu vo Viedni pravidelne...
Preto som o tom písal, že doma mi nič také neurobilo ani raz a tu vo Viedni pravidelne...
http://www.behej.com/clanek/9114-o-co-mene-geek-beha-o-to-vice-se-pomeruje/3