Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

ePhoto pripomienky 2

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2013-06-09 12:51:24+02
Staré pripomienkovacie fórum bolo zamknuté a preto zakladám nové, aby bolo kde pripomienkovať...

kralik_j
2015-03-11 20:53:42+01
radsej uz nic nove nevytvarat, treba zobrat pripomienky a zacat optimalizovat. Vyriesit tu foto dna, ako i objektivitu hodnoteni a zobrazeni.

Mam pocit ze redakcia kooperuje vsetky tieto cinnosti, moznosti implementacie navrhov atd externe, preto ta flexibilita je zdlhavejsia a komplikovanejsia.

Zase na druhej strane by som potom nechapal naco sa udialo tolko zmien, ktore nie su doladene. Malo sa zacat postupne a nie vsetko naraz.

zase je fajn ze redakcia komunikuje a je ochotna riesit pripomienky..

0
0

Roman Point
2015-03-11 21:09:17+01
príspevok od: and_rey
Inak, celkom ma zaujíma prečo ste nasadili novú verziu stranky takto "nedorobenu". To sa nedala spravit testovacia stranka? Kde by sa veci odladili, otestovali, zistil nazor pouzivatelov? Myslim ze takto sa to nerobi uz snad nikde na svete...
"Myslim ze takto sa to nerobi uz snad nikde na svete..." a to xy rokov..
0
2

and_rey
2015-03-12 08:48:14+01
príspevok od: kralik_j
radsej uz nic nove nevytvarat, treba zobrat pripomienky a zacat optimalizovat. Vyriesit tu foto dna, ako i objektivitu hodnoteni a zobrazeni.

Mam pocit ze redakcia kooperuje vsetky tieto cinnosti, moznosti implementacie navrhov atd externe, preto ta flexibilita je zdlhavejsia a komplikovanejsia.

Zase na druhej strane by som potom nechapal naco sa udialo tolko zmien, ktore nie su doladene. Malo sa zacat postupne a nie vsetko naraz.

zase je fajn ze redakcia komunikuje a je ochotna riesit pripomienky..

myslim ze je v zaujme redakcie komunikovat a riesit tie veci. Ak teda nerobia web pre seba, co si ale fakt nemyslim.
0
0

Martin Brojo
ocenenie redakciou 2015-03-12 10:03:39+01
príspevok od: JohnNewton
Možno by stálo za uváženie vytvoriť sekciu " odporúčaná fotografia" , či už odporúčaná zo strany redakcie alebo užívateľov. Veľa hodnotných fotografií sa zrejme v tej záplave stratí bez povšimnutia.
Od užívateľov už máš - viď TOP24
0
2

bubu1687
2015-03-12 10:31:05+01
mno ja som tu nejaky tyzden nebola. Novy dizajn je aj pre mna neprehladny, ale zvykla som si.
Mna uprimne skor zaraza naozaj to TOP24. Je to prve, co clovek na stranke vidi a mám pocit, že sú tam fotky, čo tam nepatria. (ani do TOP a hlavne nie na titulku stranky, resp asi skor nechapem, ako niektore pozbierali tolko lajkov, ked niekolko rokov sledujem ako sa tu komentovalo a hodnotilo ( a mna to vela naucilo) a niektore fotky by sa v zivote v tom case nedostali tam kde dnes. A aj podla mna nie su hodne titulky, lebo keď sa nato pozriem, že otvorim stranku a tam toto (v niektorých pripadoch) tak si myslim, ze to nejaky amatersky portal a nie portal, kde sa naucim fakt vela.

Jasne nie som včerajšia-je mi jasný sposob hlasovania tu, ale nejak mam pocit, že naozaj sa to dajak prelajkovava a kvalita ide dole.

Nechcem naozaj nikoho urazat ani nic-ja som len amater, ale asi prvykrat som tu napisala svoj prvy dojem a pocit po otvorení stránky. Nejak ma samu ten pocit prekvapil neprijemne. A to ja take veci vacsinou neriesim.
pekny den
0
1

JohnNewton
2015-03-12 10:55:29+01
príspevok od: Martin Brojo
Od užívateľov už máš - viď TOP24
No to som práve nemyslel , skôr odporúčania na fotografie, ktoré by zniesli vyššie nároky v zmysle aspoň snahy o umlecké stvárnenie, povedzme, že by to robili ľudia s metálom, ocenený redakciou Skôr by sa jednalo o akýsi návod pre diváka pre čo si to alebo ono zaslúži ich pozornosť.
0
4

Lukáš Podracký
2015-03-12 12:56:49+01
Ten algoritmus od 10 lajkov veru ešte nefunguje.
0
0

kuchar
2015-03-12 21:24:59+01
príspevok od: admin
Dobry den,

aj ked sa tu objavili komentare o tom ze nic nerobime a podobne. Verte ze pracujeme neustale. Nie vsetko ide tak rychlo ako by sme chceli aj vzhladom na pocet ludi, ktory na celej stranke pracuje - textový obsah webu, 24 hod. podpora a servis pre uzivatelov, update stranky, nove projekty + zmeny, programovanie atd., atd. Celkovy pocet ludi na tuto pracu - 3 ks.
Ak mate pocit, ze sa tu objavilo viac dobrych fotografov, mnohi z nich tu boli aj predtym, akurat ich praca nebola tak viditelna, pretoze na titulke ste videli len fotku dna - cely den - a casto dobri autori zanikli v mnozstve pridanych fotografii. Nasim cielom bolo ukazat aj dalsie dobre fotografie. Fotka dna ma zatial svoje miesto tam kde je, pravdepodobne prejde este mensimi zmenami.
Nahlad fotky ma informativnu povahu. Ak chcete videt fotografiu v celej krase, mozete si ju pozriet na jej stránke.
Ako sme uz niekolkokrat pisali, titulka sa bude este upratovat a upravovat, kazdopadne je to dashboard stranky a ukazuje sa aj podla cisiel, ze to bol dobry krok. Kazdy z Vas pozera na to, co ho zaujima, my vsak mame na celu komunitu a stranku komplexnejsi pohlad a vychadzame z udajov, ktore mame k dispozicii.
Co sa tyka TOP24 fotky z mensim poctom lajkov ako 10 tam nemaju co robit, takze webmaster hlada v nastaveniach bug. Taktiez sa stava, ze sa niektore fotky na titulku nedostanu, aj na tom popracujeme. Vyber je nahodny - neovplyvnujeme ho, skusime pridat pravidlo, aby sa jednotlive fotografie zobrazili na titulke aspon raz.

Vsetkym, ktorí nas podporuju dakujeme
"Ak mate pocit, ze sa tu objavilo viac dobrych fotografov, mnohi z nich tu boli aj predtym, akurat ich praca nebola tak viditelna, pretoze na titulke ste videli len fotku dna - cely den - a casto dobri autori zanikli v mnozstve pridanych fotografii. Nasim cielom bolo ukazat aj dalsie dobre fotografie. "

..teraz sa tu usmievaju na nas na titulke fotky ,ktore by niektore radsej mali koncit v kosoch.Ak ma fotka 10 lajkov za 10 hodin ,tak to zrejme nebude niejaka "pecka".Mozno ste tam mali dat top 24 alebo niejako sprisnit limit.Takto tu vela krat svietia slabe fotky na titulke cely den a niejaka dobra fotka dna je strcena niekde v "rohu" navyse este ochudobnena orezanim.Jak za trest.
0
0

fatality
2015-03-12 21:53:34+01
príspevok od: Lukáš Podracký
Ten algoritmus od 10 lajkov veru ešte nefunguje.
ta kvapka tam je uz zopar hodin.. ..(nic proti autorovi ani fotke ..
0
0

pankovcin
2015-03-12 22:10:44+01
hrozné
tento web bol predtým prehľadnejší
0
0

kralik_j
2015-03-12 22:32:35+01
tym ze je tu viac dobrych fotiek a pribudlo sikovnejsich clenov do komunity som samozrejme myslel fotki ktore sem tam prejdem i hlbsie ako z titulky.

Ale suhlasim s redakciou ze tomu mohlo pomoct i metodickym vyvojom webu, clankov,navodov ci komentarmi k fotkam.
Nevidim sice statistiky, navstevnost ephota ale o pozitivnom vyvoji ma presvedcili prispevky naozaj dobrych fotiek ako som uz spominal vyssie.

Nemysli ze web je zly, len ho treba optimalizovat a vycistit neduhy.
0
0

Paladin25
2015-03-13 08:00:37+01
príspevok od: fatality
ta kvapka tam je uz zopar hodin.. ..(nic proti autorovi ani fotke ..
Bug stále funguje
0
0

Tibor78
2015-03-13 09:13:23+01
Ja by som chcel, aby fotky boli hodnotene starym stylom, cize namiesto jedneho lajku bodovanie z viacerych aspektov...impakt, technicka kvalita, kompozicia...
0
0
editovaný

Marcel Rebro
2015-03-13 09:40:32+01
príspevok od: Paladin25
Bug stále funguje
už má 10 balalajkov. šicko na porádku
0
0

Paladin25
2015-03-13 09:47:28+01
príspevok od: Marcel Rebro
už má 10 balalajkov. šicko na porádku
Dovolím si citovať klasika Goebbelsa: "Tisíckrát opakovaná lož sa stane pravdou!"
0
0

Marcel Rebro
2015-03-13 10:00:13+01
Dovolím si citovať klasika Goebbelsa: "Tisíckrát opakovaná lož sa stane pravdou!"
Začínam mať podozrenie, že developerovi sa do toho výberu nejak zamontovalo abcedné poradie autorov. Autorkou Tebou spomínanej fotky je totiž tá istá dáma, ktorej Washer svietil pred dvoma dňami na titulke celý deň, pričom začal tuším na 5 lajkách ...
0
0

Paladin25
2015-03-13 10:15:28+01
príspevok od: Marcel Rebro
Začínam mať podozrenie, že developerovi sa do toho výberu nejak zamontovalo abcedné poradie autorov. Autorkou Tebou spomínanej fotky je totiž tá istá dáma, ktorej Washer svietil pred dvoma dňami na titulke celý deň, pričom začal tuším na 5 lajkách ...
Ok takže rýchlo menim nick na "A" a ty si zober "B" ale nikomu ani muk...
0
0

fatality
2015-03-13 10:59:11+01
Bug stále funguje
asi hej..+hento je nejake mag(net)icke miesto,akakolvek fotka tam zakotvi,drzi tam hodiny
0
0

and_rey
2015-03-13 11:10:04+01
ja sa vážne divímm čo sa s ephoto.sk deje a kam smeruje... Už aj na FB.
0
1

Marcel Rebro
2015-03-13 11:15:38+01
príspevok od: fatality
asi hej..+hento je nejake mag(net)icke miesto,akakolvek fotka tam zakotvi,drzi tam hodiny
Nieco na tom bude ... + vacsinou je tam -10 lajkova fotka ...
0
0

Strana 46 z 58
1 2 ... 44 45 46 47 48 ... 57 58

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()