Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

Forum

tyto
2024-10-02 12:10:03+02
Nebolo by jednoduchsie, bloknut diskutujuceho v danom vlakne ako zamknut cele vlakno?
0
7

JohnNewton
2024-10-02 12:31:03+02
príspevok od: tyto
Nebolo by jednoduchsie, bloknut diskutujuceho v danom vlakne ako zamknut cele vlakno?
To asi skôr zamknú cele ephoto
0
4

fatality
2024-10-02 12:40:43+02
uplne najjednoduchsie by bolo dat "diskutujucemu" trvaly ban, tak ako sa to robi na vsetkych normalnych serveroch a robilo kedysi aj tu..
zamykanie vlakien je cisty alibizmus a spolu s "diskutujucim" najvacsi zabijak konverzacii..
kedy "diskutujuci" urobi z diskusie uplnu kasu a nasledne ju sefredaktor zamkne..
uprostred rozdiskutovaneho problemu..
0
5

gytheio
2024-10-02 12:50:25+02
príspevok od: fatality
uplne najjednoduchsie by bolo dat "diskutujucemu" trvaly ban, tak ako sa to robi na vsetkych normalnych serveroch a robilo kedysi aj tu..
zamykanie vlakien je cisty alibizmus a spolu s "diskutujucim" najvacsi zabijak konverzacii..
kedy "diskutujuci" urobi z diskusie uplnu kasu a nasledne ju sefredaktor zamkne..
vobec nijak si do tej debaty neprispel, naopak blaboces tu uz roky o trvalom bane.. to by si ho musel dostat aj ty, ci sa uz nepamatas?
-3
0

gytheio
2024-10-02 12:52:11+02
príspevok od: fatality
alebo si v tej debate riesil nejaky problem? riesil niekto z vas v tej debate problem? riesili ste ako vzdy mna.. a vobec nicim ste neprispeli
-3
0

K1000
2024-10-02 13:41:20+02
Podľa môjho názoru tu chýba moderovanie.

Pred pár týždňami som v diskusii v SME napísal príspevok založený na nepravdivej informácii. O pár hodín mi prišiel mail, že som porušil pravidlá diskusie zverejnením takého príspevku. Príspevok a celé vlákno k nemu boli zmazané.

Také niečo by bolo treba aj tu. Určiť pár zásad a začať mazať napríklad osobné útoky, nenávistné príspevky od témy a podobne.
Lenže to by sa tomu musel niekto venovať.
Ak nie, druhé riešenie by bolo aby každý potlačil svoje ego a nereagoval na invektívy. Čo je asi utópia.

Alebo ešte lepšie by bolo, keby sme všetci mali srdcia čisté a vľúdne ako prúdy riek.
(Nie, nešiblo mi - to je odkaz na jednu diskusiu k piesni od Karola Duchoňa čo sme tu nedávno mali pri jednej fotke 😄).
0
3
editovaný

Linuxak
2024-10-02 13:56:22+02
príspevok od: K1000

Pred pár týždňami som v diskusii v SME napísal príspevok založený na nepravdivej informácii. O pár hodín mi prišiel mail, že som porušil pravidlá diskusie zverejnením takého príspevku. Príspevok a celé vlákno k nemu boli zmazané.

Také niečo by bolo treba aj tu. Určiť pár zásad a začať mazať napríklad osobné útoky, nenávistné príspevky od témy a podobne.
Ak nie, druhé riešenie by bolo aby každý potlačil svoje ego a nereagoval na invektívy. Čo je asi utópia.

Alebo ešte lepšie by bolo, keby sme všetci mali srdcia čisté a vľúdne ako prúdy riek.
(Nie, nešiblo mi - to je odkaz na jednu diskusiu k piesni od Karola Duchoňa čo sme tu nedávno mali pri jednej fotke 😄).

Noo sme len ľudia a nie roboti bez emócií, preto to nevidím reálne Niektorí búchame lebo iní búchajú a zase iní búchajú lebo chcú byť stredobodom pozornosti a sme v jednom kole (sarkazmus). A je vysoko pravdepodobné, že túto tému o zamykaní tém zamknú tiež
0
4

jozef84
2024-10-02 13:57:06+02

Ja by som mal ešte jedno ťažšie riešenie a to ho ignorovať a to doslova. Akoby tam nebol žiadny príspevok od neho.
0
3

K1000
2024-10-02 14:00:54+02
príspevok od: jozef84
Ja by som mal ešte jedno ťažšie riešenie a to ho ignorovať a to doslova. Akoby tam nebol žiadny príspevok od neho.
Ty si už čiastočne s tým začal, všimol som si.
0
2

gytheio
2024-10-02 14:04:51+02
a okrem ineho, to co tu je teraz, s tym si zacal ty
0
0

K1000
2024-10-02 14:10:01+02
„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“

Jan Werich
0
3

jozef84
2024-10-02 14:23:24+02
Ty si už čiastočne s tým začal, všimol som si.
Mali by sme urobiť experiment. Veď nech vyrozpráva sám so sebou. Aj u Jehovistov to používam, keď sa chcú rozprávať so mnou. Ja im na to, že sú dvaja, tak nech sa porozprávajú medzi sebou. U Jehovistov to funguje. U vegety veru neviem. Chce to sebadisciplínu u všetkých diskutujúcich. Veď prečítať tie múdrosti si môžme a reagovať nemusíme. Možno bude aj zábava.
0
1

Linuxak
2024-10-02 14:32:53+02
Mali by sme urobiť experiment. Veď nech vyrozpráva sám so sebou. Aj u Jehovistov to používam, keď sa chcú rozprávať so mnou. Ja im na to, že sú dvaja, tak nech sa porozprávajú medzi sebou. U Jehovistov to funguje. U vegety veru neviem. Chce to sebadisciplínu u všetkých diskutujúcich. Veď prečítať tie múdrosti si môžme a reagovať nemusíme. Možno bude aj zábava.
A možno je Vegeta AI chat bot a je tak reálny, že sme doteraz na to neprišli Ale keď sa nad tým zamyslím tak nás podobne zmýšľajúcich vlastne zjednotil, chvála mu
-1
1
editovaný

tyto
2024-10-02 14:40:25+02
o ignoraciu som sa uz snazil, naozaj. pokial sa navaza do mna alebo mojich fotiek viem to odignorovat, lebo jeho nazor mi je ukradnuty, ale pokial pise hluposti a ignoruje fakty, to tazko predychavam.
aj tu vidis, neriesi dotaz, ale berie to ako osobny utok a prska nadavky naokolo.
0
4

jozef84
2024-10-02 14:41:16+02
príspevok od: Linuxak
A možno je Vegeta AI chat bot a je tak reálny, že sme doteraz na to neprišli Ale keď sa nad tým zamyslím tak nás podobne zmýšľajúcich vlastne zjednotil, chvála mu
To by sme umelej inteligencii krivdili. Tá sa dokáže poučiť z veľkého množstva informácií a vyvodiť z toho väčšinou zmysluplný záver. Vegete chýba analýza dát a dáta má navyše pokrivené podľa vlastnej "optiky". Aj na hrisku sme mali tých ktorí pracovali teamovo a pár takých, ktorí robili len zle. A s tými sme sa nehrali. A nakoniec z nich vzišla vegeta, čo sa rada mieša do všetkého.
0
3

Porubo
2024-10-02 14:44:13+02
Ach Vy primitivni pozemstania, zaostala kozmicka rasa!
Keby ste sa dobre pozerali, tak ako profilovy obrazok ma dvoch mimozemstanov:
Oni su uz tak vyspeli, ze su nad chapanie nasich sucasnikov vratane geniov!
0
4

gytheio
2024-10-02 14:46:11+02
o ignoraciu som sa uz snazil, naozaj. pokial sa navaza do mna alebo mojich fotiek viem to odignorovat, lebo jeho nazor mi je ukradnuty, ale pokial pise hluposti a ignoruje fakty, to tazko predychavam.
aj tu vidis, neriesi dotaz, ale berie to ako osobny utok a prska nadavky naokolo.
vazne? ty nevies reagovat, ja nemam problem ked mi niekto napise, ze sa mylim, ze to tak nie je... ale ty to napises sposobom, ze ked ja fotim portrety od f11 hore... pritom ty o portretoch vies uplne nic a mam portrety na vsetkych moznych clonach... rozumeno? ty nevies normalne zareagovat, ty zacnes primitivizmom, ale to kazdy smejd zareaguje sposobom f22 alebo kon... preto su tie cirkusy, vy nereagujete, iba zautocite
-1
0

tyto
2024-10-02 14:47:55+02
mne sa najviac pozdava moznost moderovania si svojho vlakna. Ze si to bude moderovat sam zadavatel.

Toto ukoncovanie zamknutim, je naozaj umrtvovanie fora a v konecnom dosledku aj celej stranky.
0
3

JohnNewton
2024-10-02 14:53:43+02
príspevok od: gytheio
a koho som to zjednotil? vzdy ti isti, parta hic co nevie fotit
Ak máš byť Ty etalón fotografovania, tak všetci sú tu géniovia 😁Ale ako šíriteľ bludov okolo fotografovania si nenahraditeľný🤗
0
0

JohnNewton
2024-10-02 14:57:25+02
príspevok od: Linuxak
Sorry, preklep...nezjednotil, len sme si trochu uvedomili, že tak ako on nechceme dopadnúť🤗
0
2

Strana 1 z 9

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()