milá redakcia, a užívatelia, ako som už písal, som vcelku spokojný z novou beta verziou web stránky, a zvykám si, a rešpektujem niektoré novinky, ale jednu vec musím,,, povinné bodovanie je na dlhšiu(možno už rozbehnutú)diskusiu ale jedna vec na nom samotnom mi mierne vadí,,, pri montáži-koláži, hoc sa mi páči neviem(možno nechcem) posúdit je technickú časť,,, napr. užívaťeľ Cako ma pochopil, a vždy ked som sa zastavil pod jeho dielom, som teda nebodoval,hoc komentár k nemu bol odo mna priaznivý,,, nebolo by na zvážení, ak už chceme mať povinné bodovanie, aj položku napr - čo by označovalo nebodoval??! alebo ho ako povinné zrušiť úplne, ved komentár a objektívna kritika je,,, ale to už vieme všetci,či?
leto, myslim ze ked bude v piatok niekto z redakcie na stretku tak to bude mat zabavne je tu viac veci co niesu dotiahnute (napriklad ako sa mazu stare aktivity ?).
inac toto som si nevsimol, od zmeny verzie portalu som este nenasiel fotku ktoru by som nebodoval a zaroven chcel komentovat.
Mne tiež ako začiatočníkovi príde nevhod niekomu bodovať foto ak sa na to necítim. Moje foto si nerúfnem porovnávať s niektorími tu a máj ju obodovať? Dotyčný sa môže cítíť aj dotknutý ak mu niekto ako ja zo svojho pohľadu ohodnotí foto dajme tomu 3,3,3 a pritom znalým v oblasti sa bude foto pozdávať ,7,7,7, . Pri určitých žánroch foto si neviem celkom predstaviť čo všetko je za danou foto.
ako kdesi mrco bol byval pisal, ked nechcete bodovat fotku (je to aj moj pripad), viete tak urobit, ked kliknete na nick uzivatela, a potom na jeho fotku - vtedy sa da komentovat bez bodovania
- a uprimne si myslim, ze toto nebolo zistne, ze je to iba chyba, ktora sa doladi
Mne tiež ako začiatočníkovi príde nevhod niekomu bodovať foto ak sa na to necítim. Moje foto si nerúfnem porovnávať s niektorími tu a máj ju obodovať? Dotyčný sa môže cítíť aj dotknutý ak mu niekto ako ja zo svojho pohľadu ohodnotí foto dajme tomu 3,3,3 a pritom znalým v oblasti sa bude foto pozdávať ,7,7,7, . Pri určitých žánroch foto si neviem celkom predstaviť čo všetko je za danou foto.
\"Pri určitých žánroch foto si neviem celkom predstaviť čo všetko je za danou foto.\" Len okrajovo. Teba ako hodnotiaceho zaujíma konečný produkt, a teda fotografia, ktorú hodnotíš. Nehodnotíš teda proces jej vytvorenia, ergo ťa to nezaujíma. Príklad: Niekto odfotí sýkorku doma na balkóne cez okno za 2 min, a niekto čaká v mraze na fotku hodinu. Ktorej dáš viac bodov? Podľa mňa tej sa ti zdá byť lepšia, bez toho aby si zohľadňoval tento faktor.
Povinné bodovanie?to je asi nejaký žart...myslím že tech.kvalitu a kompozíciu može hodnotiť len odborník,čo má na to školy alebo dlhoročné skúsenosti..a to ja nie som.a impakt je práve to čo zhrniem do komentára
Povinné bodovanie?to je asi nejaký žart...myslím že tech.kvalitu a kompozíciu može hodnotiť len odborník,čo má na to školy alebo dlhoročné skúsenosti..a to ja nie som.a impakt je práve to čo zhrniem do komentára
uz to tu bolo popisane ako komentovat a nebodovat mna skor hneva ze sa neukazuje kolko ludi si pozrelo moju fotku a ze stale mi chyba par komentov aj ked bolo slubovane ze vsetko bude nahrate stale cakam na ruze ze
Ďakujem za tip. \"Dzigol\" som si myškou a prečítal. Ale akosi to nesedí s tým, čo mi hovorí Google a všakovaké slovníky cudzích slov, kde jednoducho :
IMPAKT = kráter vytvorený dopadom meteoritu
Mám to chápať tak, že sa na e-phote nejaký, dajme tomu \"Jano\", rozhodol, že tu to bude znamenať emotívnosť fotografie?
Ďakujem za tip. \"Dzigol\" som si myškou a prečítal. Ale akosi to nesedí s tým, čo mi hovorí Google a všakovaké slovníky cudzích slov, kde jednoducho :
Mám to chápať tak, že sa na e-phote nejaký, dajme tomu \"Jano\", rozhodol, že tu to bude znamenať emotívnosť fotografie?
Hlasujem za podstatné meno, bod 4 a 6 z odkazu. Ak si to spojíš s fotografiou, tak mi to zmysel dáva. Iná vec je, že je \"impact\" poslovenčený na \"impakt\". Ale v príspevkoch sa dajú nájsť perly inej kategórie.
Presne tak, aj ja hlasujem za ÚČINOK resp. PÔSOBENIE. Alebo potom anglický výraz IMPACT, nie IMPAKT, ktorý = kráter vytvorený dopadom meteoritu
Ale fotka urobí kráter do tvojej duše a mysle, ako po páde meteoritu.
Ak to budeš brať metaforicky, budeš mať o problém menej. Ten výraz tu už je dosť dlho na to, aby sa menil. Ale nechám vaše lingvistické dohady na vás. Skúste napísať do redakcie, možno niečo zmeníte. PS: Niekedy celkom nechápem o čo tu ide. Či o fotky, alebo o to všetko ostatné, len nie fotky.
Samozrejme ide hlavne o fotky. Ale sám uznáš, že pri nákupe chleba vlezieš do obchodu s nápisom chlieb-pečivo a nie do ovocie-zelenina. Myslím, že každé , aj drobné, vylepšenie nemôže byť na škodu.
Samozrejme ide hlavne o fotky. Ale sám uznáš, že pri nákupe chleba vlezieš do obchodu s nápisom chlieb-pečivo a nie do ovocie-zelenina. Myslím, že každé , aj drobné, vylepšenie nemôže byť na škodu.
\"Pri určitých žánroch foto si neviem celkom predstaviť čo všetko je za danou foto.\" Len okrajovo. Teba ako hodnotiaceho zaujíma konečný produkt, a teda fotografia, ktorú hodnotíš. Nehodnotíš teda proces jej vytvorenia, ergo ťa to nezaujíma. Príklad: Niekto odfotí sýkorku doma na balkóne cez okno za 2 min, a niekto čaká v mraze na fotku hodinu. Ktorej dáš viac bodov? Podľa mňa tej sa ti zdá byť lepšia, bez toho aby si zohľadňoval tento faktor.
Lebowski súhlasím.Čo 1 hodinu.? Pri -10 3 hodiny ako moja posledná.
Inteligentni ludia pochopia, trollovia budu diskutovat.
Presne tak, aj ja hlasujem za ÚČINOK resp. PÔSOBENIE. Alebo potom anglický výraz IMPACT, nie IMPAKT, ktorý = kráter vytvorený dopadom meteoritu
...a bol si s tým už u doktora? Mimochodom \"ÚČINOK resp. PÔSOBENIE\" tiež nieje žiadna výhra, keď už, tak potom \"dojem\" by malo byť správne po slovensky. Tejk it ízy.
povinne bodovanie
povinné bodovanie je na dlhšiu(možno už rozbehnutú)diskusiu ale jedna vec na nom samotnom mi mierne vadí,,,
pri montáži-koláži, hoc sa mi páči neviem(možno nechcem) posúdit je technickú časť,,,
napr. užívaťeľ Cako ma pochopil, a vždy ked som sa zastavil pod jeho dielom, som teda nebodoval,hoc komentár k nemu bol odo mna priaznivý,,,
nebolo by na zvážení, ak už chceme mať povinné bodovanie, aj položku napr - čo by označovalo nebodoval??!
alebo ho ako povinné zrušiť úplne, ved komentár a objektívna kritika je,,,
ale to už vieme všetci,či?
inac toto som si nevsimol, od zmeny verzie portalu som este nenasiel fotku ktoru by som nebodoval a zaroven chcel komentovat.
Moje foto si nerúfnem porovnávať s niektorími tu a máj ju obodovať?
Dotyčný sa môže cítíť aj dotknutý ak mu niekto ako ja zo svojho pohľadu ohodnotí foto dajme tomu 3,3,3 a pritom znalým v oblasti sa bude foto pozdávať ,7,7,7, .
Pri určitých žánroch foto si neviem celkom predstaviť čo všetko je za danou foto.
- a uprimne si myslim, ze toto nebolo zistne, ze je to iba chyba, ktora sa doladi
Moje foto si nerúfnem porovnávať s niektorími tu a máj ju obodovať?
Dotyčný sa môže cítíť aj dotknutý ak mu niekto ako ja zo svojho pohľadu ohodnotí foto dajme tomu 3,3,3 a pritom znalým v oblasti sa bude foto pozdávať ,7,7,7, .
Pri určitých žánroch foto si neviem celkom predstaviť čo všetko je za danou foto.
Len okrajovo. Teba ako hodnotiaceho zaujíma konečný produkt, a teda fotografia, ktorú hodnotíš. Nehodnotíš teda proces jej vytvorenia, ergo ťa to nezaujíma.
Príklad: Niekto odfotí sýkorku doma na balkóne cez okno za 2 min, a niekto čaká v mraze na fotku hodinu. Ktorej dáš viac bodov? Podľa mňa tej sa ti zdá byť lepšia, bez toho aby si zohľadňoval tento faktor.
toto je jedna z nich,,,
[[i][/[i][[i]/i]i]/i]
1. technická kvalita
2. kompozícia
3. IMPAKT - slovníky cudzích slov mi píšu IMPAKT = kráter vytvorený dopadom meteoritu
...čo pod tým myslí e-photo?
...nedalo by sa to zameniť za niečo jazykovo bližšie?
Ď.
1. technická kvalita
2. kompozícia
3. IMPAKT - slovníky cudzích slov mi píšu IMPAKT = kráter vytvorený dopadom meteoritu
...čo pod tým myslí e-photo?
...nedalo by sa to zameniť za niečo jazykovo bližšie?
Ď.
http://translate.google.sk/translate_t?hl=&ie=UTF-8&text=impact&sl=en&tl=sk#
Ak to budeš brať metaforicky, budeš mať o problém menej. Ten výraz tu už je dosť dlho na to, aby sa menil. Ale nechám vaše lingvistické dohady na vás. Skúste napísať do redakcie, možno niečo zmeníte.
PS: Niekedy celkom nechápem o čo tu ide. Či o fotky, alebo o to všetko ostatné, len nie fotky.
Len okrajovo. Teba ako hodnotiaceho zaujíma konečný produkt, a teda fotografia, ktorú hodnotíš. Nehodnotíš teda proces jej vytvorenia, ergo ťa to nezaujíma.
Príklad: Niekto odfotí sýkorku doma na balkóne cez okno za 2 min, a niekto čaká v mraze na fotku hodinu. Ktorej dáš viac bodov? Podľa mňa tej sa ti zdá byť lepšia, bez toho aby si zohľadňoval tento faktor.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa