milá redakcia, a užívatelia, ako som už písal, som vcelku spokojný z novou beta verziou web stránky, a zvykám si, a rešpektujem niektoré novinky, ale jednu vec musím,,, povinné bodovanie je na dlhšiu(možno už rozbehnutú)diskusiu ale jedna vec na nom samotnom mi mierne vadí,,, pri montáži-koláži, hoc sa mi páči neviem(možno nechcem) posúdit je technickú časť,,, napr. užívaťeľ Cako ma pochopil, a vždy ked som sa zastavil pod jeho dielom, som teda nebodoval,hoc komentár k nemu bol odo mna priaznivý,,, nebolo by na zvážení, ak už chceme mať povinné bodovanie, aj položku napr - čo by označovalo nebodoval??! alebo ho ako povinné zrušiť úplne, ved komentár a objektívna kritika je,,, ale to už vieme všetci,či?
...a bol si s tým už u doktora? Mimochodom \"ÚČINOK resp. PÔSOBENIE\" tiež nieje žiadna výhra, keď už, tak potom \"dojem\" by malo byť správne po slovensky. Tejk it ízy.
Mýliš sa. Toto nie je môj problém, ale problém ephoto-a
Zvláštna logika. Si sám (pokiaľ mi je známe) kto má problém s týmto termínom a Ty to vnímaš ako problém ostatného sveta.
Mi to pripomína Záhoráka čo idúc v aute do Hlavnej dediny počúva v rádiu \"Pozor, pozor! Na diaľnici D2 medzi Stupavou a Bratislavou ide nebezpečný vodič v protismere\" a vraví si \"Šak keby enem jeden ale šecá\" ...
...a bol si s tým už u doktora? Mimochodom \"ÚČINOK resp. PÔSOBENIE\" tiež nieje žiadna výhra, keď už, tak potom \"dojem\" by malo byť správne po slovensky. Tejk it ízy.
Zvláštna logika. Si sám (pokiaľ mi je známe) kto má problém s týmto termínom a Ty to vnímaš ako problém ostatného sveta.
Mi to pripomína Záhoráka čo idúc v aute do Hlavnej dediny počúva v rádiu \"Pozor, pozor! Na diaľnici D2 medzi Stupavou a Bratislavou ide nebezpečný vodič v protismere\" a vraví si \"Šak keby enem jeden ale šecá\" ...
povinne bodovanie
povinné bodovanie je na dlhšiu(možno už rozbehnutú)diskusiu ale jedna vec na nom samotnom mi mierne vadí,,,
pri montáži-koláži, hoc sa mi páči neviem(možno nechcem) posúdit je technickú časť,,,
napr. užívaťeľ Cako ma pochopil, a vždy ked som sa zastavil pod jeho dielom, som teda nebodoval,hoc komentár k nemu bol odo mna priaznivý,,,
nebolo by na zvážení, ak už chceme mať povinné bodovanie, aj položku napr - čo by označovalo nebodoval??!
alebo ho ako povinné zrušiť úplne, ved komentár a objektívna kritika je,,,
ale to už vieme všetci,či?
PS : nič osobné voči zberačom kyslého hrozna
PS : nič osobné voči zberačom kyslého hrozna
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/160754/macumoto-a-vegetaci/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie