Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

reklama

pepe.p
pepe.p 2011-09-11 23:58:12+02
Je to tu sama reklama. pred pol rokom som sa tesil na kazdy jeden clanok ktory ste napisali a kazdy den tu bolo nieco nove a hodnotne. Dnes na hlavnej stranke okrem reklamnych banerov po boku (ktore mi az tak strasne neprekazaju) su v sekcii Redakčné članky same reklamne članky... ze vysiel novy casopis, ze bude dalsi nikonday ze budu nejake akcie a ze vyrobca vynovil fotoaparat.
V minulosti ste pisali fotoškolu a pribeh fotografie a rozne rozhovori so zaujimavymi ludmi. Samozejme, su aj teraz ale ovela ovela menej.
Viem ze musite z niecohi zarabat ale tym stratila tato stranka svojho ducha a tu svoju jedinecnost... Stracam chut chodit sem.

markus
2011-09-14 17:32:10+02
príspevok od: Jubi
Tazko povedat. Ono pokial sa na ephote vytvori zvlast stlpec kde budu clanky o skridlach a dalsich veciach ktore s fotenim priamo nesuvisia (proste ak to bude separovane), tak to prekusnem. Ale ak by to malo byt jedno cez druhe, tak radsej budem platit mesacne aby som mal ephoto opat len o foto...
Lenze mozno budes jeden z mala kto bude platit za clanky kde su rozumne rady a nielen bulvar lebo len za bulvar su ludia ochotny zaplatit. Vsetci sme si zvykli ze co je na nete napisane je zadara a v konecnom dosledku i tlacene periodika su pred zanikom lebo vsetko nieco stoji.
Ale dnes je taka doba. A to plati asi v nasom zivote vo vsetkom.

seifi
2011-09-15 00:34:54+02
príspevok od: Jozef Peniak
ta ceska konkurencia to platilo pred rokom ,dvomi, dneska sme lepsí aspin podla mojho názoru. uzivatelom treba z apeniaze ponuknut viacej to je jasne - vdaka za podnety
no čo sa týka masovosti a 3x po 7, to áno

markus
2011-09-15 08:40:35+02
príspevok od: seifi
no čo sa týka masovosti a 3x po 7, to áno
myslis teraz bodovanie s tym suhlasim Pretoze sa boduju 3 aspekty a to technicka kvalita, kompozicia a impakt.
Tecnicku kvalitu je tazko posudit neda sa to vzdy kedze vychadzame z fotografii v malom rozliseni
Kompozicia no nie kazdy ju ovlada a samozrejme takmer vsetci poznaju len jednu a to zlaty rez. pritom existuju omnoho viac napriklad: kruhova, dynamicka, pyramidalna......nespomeniem si na vsetky
podla mna by sa mal hodnotit iba impakt teda zaujimavy obrazok alebo nezaujimavy obrazok a to zvysne moze predsa ten co hodnoti pracne dopisat aby vystavujuci fotograf presnejsie vedel co na fotografii je trnom v oku

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2011-09-15 08:51:50+02
príspevok od: Fatty
ešteže nie som...určite by som nebol taký blb aby som šiel stavebniny inzerovať na fotoweb, ale proti gustu...
noale ak dávajú, berte, prečo nie....len je trochu hlúpe potom radiť ľuďom aby nečítali PR
Pozri a čo vám mám poradiť ked sa tvárite, že nastala apokalypsa že je tu PR článok? Chcem Vás ušetriť pred zatratením
Napísal som len samozrejmú vec, čo sa ti nepáči nečítaj, lebo som to potreboval už povedať na plnu hubu jak sa hovorí. Navyše nemôžeš podľa seba súdiť všetkých, ono to funguje presne opačne, ked ti poviem že niečo nemáš robiť tak to urobíš. Keď povieš decku čo nemá a čo je zakázané hned ako bude mať možnosť tak to vyskúša. Keď povieš niekomu nekupuj si sigmu 70-200 aj tak si ju kúpi. Neviem či robí s reklamou a marktingom ale to jednoducho funguje uplne inak ako sa na prvý pohľad zdá... Všetci hovoria aký je bulvár na pikacu a ako sa dobre predáva? Vsetci odsudzujú prostitútky a tie stále majú čo robiť.. takto by sme mohli do nekonečna sa tu krútiť... Ja odsudzujem skôr tých zákazníkov bulváru a pod..
Proste reči sa vravia a chlieb sa je. No hlavne, že sme sa dobre porozprávali jak na pive Tak pekný sviatok prajem!

markus
2011-09-15 08:57:22+02
príspevok od: Jozef Peniak
Pozri a čo vám mám poradiť ked sa tvárite, že nastala apokalypsa že je tu PR článok? Chcem Vás ušetriť pred zatratením
Napísal som len samozrejmú vec, čo sa ti nepáči nečítaj, lebo som to potreboval už povedať na plnu hubu jak sa hovorí. Navyše nemôžeš podľa seba súdiť všetkých, ono to funguje presne opačne, ked ti poviem že niečo nemáš robiť tak to urobíš. Keď povieš decku čo nemá a čo je zakázané hned ako bude mať možnosť tak to vyskúša. Keď povieš niekomu nekupuj si sigmu 70-200 aj tak si ju kúpi. Neviem či robí s reklamou a marktingom ale to jednoducho funguje uplne inak ako sa na prvý pohľad zdá... Všetci hovoria aký je bulvár na pikacu a ako sa dobre predáva? Vsetci odsudzujú prostitútky a tie stále majú čo robiť.. takto by sme mohli do nekonečna sa tu krútiť... Ja odsudzujem skôr tých zákazníkov bulváru a pod..
Proste reči sa vravia a chlieb sa je. No hlavne, že sme sa dobre porozprávali jak na pive Tak pekný sviatok prajem!
Dobre ides(-:
A ja len doplnim reklama je jediny prijem tejto redakcie okrem eshopu a cim viacej bude platenej reklamy tym viac bude sa skvalitnovat portal lebo bude zaco.

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2011-09-15 09:16:51+02
príspevok od: markus
Dobre ides(-:
A ja len doplnim reklama je jediny prijem tejto redakcie okrem eshopu a cim viacej bude platenej reklamy tym viac bude sa skvalitnovat portal lebo bude zaco.
velmi pekne a stručne povedane

Fatty
2011-09-15 10:31:48+02
Dobre ides(-:
cha....ty si tiež dobrý, že okrem eshopu...a iné redakcie nemajú ani eshop a prežijú to

NemesiS
2011-09-15 11:14:17+02
cha....ty si tiež dobrý, že okrem eshopu...a iné redakcie nemajú ani eshop a prežijú to
typický slovák...chcewl by všetko a len a jedine zadarmo. nikto ťa nenútil na portál sa registrovať, publikovať fotky či prispievať. máš to zadarmo a zvolil si si to sám tak nehundraj nato, že sa majiteľ portálu snaží pokryť aspoň ťasť nákladou jedným blbým článkom ktorého titulka zaberá 1/20 strany. Až ty vymyslíš niečo lepšie a buddš do toho investovať aj z vlastného vrecka, rád sa na to pozriem.

Palso
2011-09-15 11:28:30+02
OK, zmen to. Prispievaj do redakcie. Venuj sa im na plny uvazok, pis clanky zadarmo. Potom mozu prepustit jedneho redaktora, ktoremu platia a tym padom moze byt menej reklamy. Alebo skupuj reklamny priestor a davaj tam bannery so smajlikmi. Stale len frfles, pri tom tu mas denne miliardu prispevkov a stale sem chodis. Prepac ak som neprijemny, ale komentar vyssie o typickom slovakovi je absolutne na mieste.

Fatty
2011-09-15 11:57:21+02
bračekovci, typický Slovák ja asik nie som, ked som z 1/2 Maďar (fuuuj, že?)
oháňate sa tu typickým Slovákom a ani správne to napísať neviete s velkým S

takže ešte raz:
mne reklamy nevadia (schovám si ich vo Firefoxe bez problémov) - len mi prišlo extra vtipné ako tu sám redaktor odporúčal NEčítať PR články
funnneeeh
tak potom v čom spočíva ich existencia keď ich nemáme čítať?

Fatty
2011-09-15 12:14:46+02
inak, keby tu bol obrovský neblokovatelný banner na stavebniny alebo hociijakú koninu tak si myslím že nikto ani okom nemihne že to na fotoweb nepatrí... holt bežná reklama...ale ten vtieravý článoček je tu ako päsť na oko...

ale však OK, prečo nie, takto to asi zadávateľ chcel tak to dostal...

hombreee
2011-09-15 13:52:11+02
Ja by som skor povedal ze typicky Slovak dnesnej doby by najradsej vsetko spoplatnil a na vsetkom ryzoval, ze pre cent by si dal aj koleno vrtat, zapreda sa aj certovi diablovi a susedovi zavidi aj klinec v kolene

Fatty
2011-09-15 14:15:54+02
príspevok od: hombreee
Ja by som skor povedal ze typicky Slovak dnesnej doby by najradsej vsetko spoplatnil a na vsetkom ryzoval, ze pre cent by si dal aj koleno vrtat, zapreda sa aj certovi diablovi a susedovi zavidi aj klinec v kolene
používateľovi Fatty sa to páči

markus
2011-09-15 15:56:50+02
Ktore redakcie najma odborne prezili asi mas kratku pamat alebo si nevsimavy ved vsetko krachlo

Fatty
2011-09-15 16:42:03+02
Ktore redakcie najma odborne prezili asi mas kratku pamat alebo si nevsimavy ved vsetko krachlo
mám v záložkách 37 foto-webov...CZ, SK, a ostatný svet...to ti mám sem dať celý zoznam?
a ani jeden z nich neprevádzkuje e-shop
(myslím taký velký ako má ephoto...možno niektoré predávajú srandičky-suveníry s ich logom atď.)

markus
2011-09-15 17:37:01+02
Len mi sa bavime o tom ze samotne ephoto nie je financne zavodou a reklama je nutnost taktiez eshop je len take prilepsenie nic viac.

Fatty
2011-09-15 17:41:50+02
Len mi sa bavime o tom ze samotne ephoto nie je financne zavodou a reklama je nutnost taktiez eshop je len take prilepsenie nic viac.
no ja si myslím že e-shop, ergo tak velký ako má ephoto je teda dosť velký biznis a nie žiadne malé prilepšeníčko
ináč ako vieš že nie sú za vodou? si ich účtovník?

markus
2011-09-15 18:09:02+02
Na toto ti neodpoviem

danjar
2011-09-15 18:34:57+02
no ja si myslím že e-shop, ergo tak velký ako má ephoto je teda dosť velký biznis a nie žiadne malé prilepšeníčko
ináč ako vieš že nie sú za vodou? si ich účtovník?
Nemusis byt uctovnik. Staci internet a vediet kde hladat ...

LB INTERNATIONAL, SPOL.S R.O.
Poisťovňa: Sociálna poisťovňa
Adresa: Tomášikova 10/E, Bratislava
Dlh na poistnom: 30 435,61 EUR
Stav platný k: 31.08.2011

http://dlznik.zoznam.sk/dlznici-na-poistnom/lb-internationalspols-ro-sp

photographer-jolly
2011-09-16 09:56:23+02
Ajhľa, ráno bol Tondach "prepadnutý" dole na hlavnej stránke medzi "Užívateľské články - posledne pridané" a teraz nám nejako samovoľne poskočil opäť hore madzi "Radakčné články"...
Oliviero má pravdu: "Reklama je navoňaná zdochlina!"

Strana 6 z 7

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()