Zdravím, potreboval by som poradiť...môj problém je taký, že niekedy začiatkom októbra by som mal spraviť kamarátke a pár jej spolužiačkam fotky na oznamko. Lenže, ... čo sa výbavy týka, mám objektívy, mám foťák, mám statív, blesk nikon sb-700, takéto veci nie sú problém akurát mi chýba podstatná vec nakoľko už mi nezvýšili peniažky na ďalšiu techniku...fotopozadie ( teda nemám plátno ani držiaky naň ) a svetlá... A tak moja otázka znie...vedeli by ste mi poradiť ako zaimprovizovať nejak? Alebo prípadne ako zohnať nejaké lacné, kvalitou cene odpovedajúce dobré svetlo/á?(nie zábleskové). Ďakujem, za ochotu.
len pre info tu sb700 odpalil tou D5100 moja rada mu pomohla
S kamošom fotievame 700kou a 900kou, nepamätal som si. V prvom rade mal čítať návod k svojmu blesku. Za ten zaplatil, za náš čas nie Samozrejme, brať s humorom. Som rád, keď niekto poradí
budem namietat....tu SB700 odpalil D5100kou...vidim ze nie vsetci tu poznaju svoju znacku techniky a nie vsetci vyuzivaju potencial svojej techniky na 100%
Nikdy som to nepotreboval, pouzivam radio a SU 800. A nepotrebujem poznat vsetko, staci mi to, čo potrebujem, vyuzijem.
Oznamkové Foto - Problém !
Lenže, ... čo sa výbavy týka, mám objektívy, mám foťák, mám statív, blesk nikon sb-700, takéto veci nie sú problém akurát mi chýba podstatná vec nakoľko už mi nezvýšili peniažky na ďalšiu techniku...fotopozadie ( teda nemám plátno ani držiaky naň ) a svetlá...
A tak moja otázka znie...vedeli by ste mi poradiť ako zaimprovizovať nejak? Alebo prípadne ako zohnať nejaké lacné, kvalitou cene odpovedajúce dobré svetlo/á?(nie zábleskové).
Ďakujem, za ochotu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa