..nie, ale bol odpálený diaľkovo cez softbox, fotku som vyvolal z raw v lightroome, WB si doladíš podľa chuti..
to mi je jasne.. ale ked je zapad slnka moc teply a blesk ma cca 5500kelvinov. vie to vyzerat umelo.. toto sami zda take celkom prirodzene, preto sa pytam..
to mi je jasne.. ale ked je zapad slnka moc teply a blesk ma cca 5500kelvinov. vie to vyzerat umelo.. toto sami zda take celkom prirodzene, preto sa pytam..
Gelové filtre používam, ale tu konkrétne som nepoužil.. Ináč v LR4 sa dá WB meniť aj lokálne, keď niečo vo fotke zaváňa umelinou..
Ak možem vstúpiť do odbornej debaty. Ak by som fotil sériovým snímaním tak kvalita týchto fotiek je nižšia ako pri sólo fotke
Ak móžem vstúpiť do odbornej debaty o géloch a kelvinoch. Ešte som niekde videl také foto, že sa MODEL drží napr. semaforu a nohy má takmer vodorovne. Už neviem kde to bolo. Ale bolo to super!
..fíha, normálne som sa preľakol ..áno, priznávam sa bez mučenia slečna Katarína a či pani?
seňorita sak ja ta nemucim.. len sa pytam, kto sa pyta vela vie, tak aby som bola mudrejsia.. sak tento portal by mal byt o radach a vymenach skusenosti a informacii.. teda aspon ja to tak vnimam. kto sa nechce delit o svoje vedomosti, nech sem nepcha jeho fotky.. simple! jedina ochrana pred zvedavymi ludmi
seňorita sak ja ta nemucim.. len sa pytam, kto sa pyta vela vie, tak aby som bola mudrejsia.. sak tento portal by mal byt o radach a vymenach skusenosti a informacii.. teda aspon ja to tak vnimam. kto sa nechce delit o svoje vedomosti, nech sem nepcha jeho fotky.. simple! jedina ochrana pred zvedavymi ludmi
Ešte poznámka: ak niekto vyskočí, v najvyššom bode (pred následným pádom) chvíľku potrvá. Ak vie fotograf zachytiť presne ten moment, pri zachovaní ostrosti môže fotiť aj s dlhším časom.
Fotenie výskoku
A keď nie, tak ju strčím z niečoho.
Ak by som fotil sériovým snímaním tak kvalita týchto fotiek je nižšia ako pri sólo fotke
Ak móžem vstúpiť do odbornej debaty o géloch a kelvinoch.
Ešte som niekde videl také foto, že sa MODEL drží napr. semaforu a nohy má takmer vodorovne.
Už neviem kde to bolo. Ale bolo to super!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa