Fórum » Ako fotografovať?

Fotogenicke mieste v okoli Bratislavy?

hejirah
2011-02-04 09:27:36+01
Nazdar nedavno som sa prestahoval do Blavy a vobec to tu nepoznam a kcel by som porobit neake zaujimave foto, neviete mi odporucit neake fotogenicke miesta v prirode? Architektura a clovekom vytvorene objekty ma prakticky vobec nelakaju a taktiez by som si rad spravil aj neaku fajn prechadzku. Diky za tipy!!!

istvic
ocenenie redakciou 2011-02-04 09:30:55+01
google.com

Marcel Rebro
2011-02-04 09:31:46+01
príspevok od: hejirah
Nazdar nedavno som sa prestahoval do Blavy a vobec to tu nepoznam a kcel by som porobit neake zaujimave foto, neviete mi odporucit neake fotogenicke miesta v prirode? Architektura a clovekom vytvorene objekty ma prakticky vobec nelakaju a taktiez by som si rad spravil aj neaku fajn prechadzku. Diky za tipy!!!
www.donauauen.at
www.np-thayatal.at
www.tierpark.at
www.naturpark-hohewand.at
www.naturpark-sparbach.at

... vsetko dolne Rakusko, do 2 hodiniek cesty autom z BA

hejirah
2011-02-04 09:40:43+01
dik za tipy mrco, istvic... racej nic nepoviem

Mayco
2011-02-04 09:44:31+01
Napriklad:

Devin
Devinska Kobyla
Sandberg
Devinske Jazero
Dunaj
Dunajske ramena
Maly Dunaj
Zelezna Studnicka
Kacin
Male Karpaty ako celok
...
M.

arpi
2011-02-04 09:45:17+01
príspevok od: Marcel Rebro
www.donauauen.at
www.np-thayatal.at
www.tierpark.at
www.naturpark-hohewand.at
www.naturpark-sparbach.at

... vsetko dolne Rakusko, do 2 hodiniek cesty autom z BA
do 2 hodin cesty autom z BA opacnym smerom su uz aj Donovaly - a po ceste by sa nieco zaujimave hadam tiez naslo

hejirah
2011-02-04 09:49:23+01
fajne, diky Mayco.... ten Sandberg/Devinska Kobyla vyzera zaujimavo

hejirah
2011-02-04 10:05:50+01
tak rovno to tam aj idem pozriet

Mayco
2011-02-04 10:16:47+01
Alebo, ak by sa Ti pripadne chcelo ist este kusok dalej, zo severnej strany Malych Karpat sa nachadza (okrem inych peknych miest) priehrada Bukova...

Vyzera to tam nejako takto:

www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/173253/priehrada-bukova/

M.

Robino
2011-02-04 10:36:57+01
príspevok od: Mayco
Alebo, ak by sa Ti pripadne chcelo ist este kusok dalej, zo severnej strany Malych Karpat sa nachadza (okrem inych peknych miest) priehrada Bukova...

Vyzera to tam nejako takto:

www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/173253/priehrada-bukova/

M.
Toto ma dostalo Čakal som nejakú reportážnu foto, kliknem a vidím hmlu. Dobré...

fuuzi
2011-02-04 11:41:55+01
je ich vela, len sa staci prejst .... a podla toho o aky zaner mas zaujem ... hm napr aj drazdiak v petrzalke...

fuuzi
2011-02-04 11:43:16+01
hm.. mohlo to napisat, ze len 4 fotky...

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2011-02-04 12:10:58+01
Rusovce, okolie hradze, okolie letiska (Zelena voda), Maly Dunaj, Devin, Devinska kobyla, povodie Moravy... Hainburg a okolie.

brki
2011-02-04 12:22:53+01
pridávam: výhľady: Vysoká (nad Kuchyňou) a Čierna skala, Biele Karpaty (okolie Sobotišťa) - lesíky sa striedajú s hoľami a roztrúsenými samotami, pekné výhľady...

kecal
2011-02-04 12:28:35+01
najlepšie by bolo písať súradnice GRPS, azimut ( horizontálne a vertikálne koordináty ), ohnisko, dátum ( ročná doba ) a čas fotenia ... Chceš sa prechádzať, tak sa prechádzaj. Myslím že by si mal sám objavovať svojim pohľadom \"fotogenické miesta\" .. To čo chceš je už len reprodukcia pohľadu iných . Toť môj názor na vec.

Marcel Rebro
2011-02-04 12:28:38+01
príspevok od: Karol Srnec
Rusovce, okolie hradze, okolie letiska (Zelena voda), Maly Dunaj, Devin, Devinska kobyla, povodie Moravy... Hainburg a okolie.

hejirah
2011-02-04 14:12:14+01
príspevok od: kecal
najlepšie by bolo písať súradnice GRPS, azimut ( horizontálne a vertikálne koordináty ), ohnisko, dátum ( ročná doba ) a čas fotenia ... Chceš sa prechádzať, tak sa prechádzaj. Myslím že by si mal sám objavovať svojim pohľadom \"fotogenické miesta\" .. To čo chceš je už len reprodukcia pohľadu iných . Toť môj názor na vec.
nemam vlasne auto a povedat \"soferovi\" ze podme len tak nieco objavovat je trosken blbe
pyta si to neaku konkretn(ejsiu) destinaciu... ale dik vsetkym za tipy, mam co robit aby som to vsetko obehal...

fuuuzi... hm ako vravim, rad by som sa vyhol ludskym (a toboz nie komunistickym) obydliam.... kazi to fotku ale labute pekne...

kecal
2011-02-04 14:34:58+01
príspevok od: hejirah
nemam vlasne auto a povedat \"soferovi\" ze podme len tak nieco objavovat je trosken blbe
pyta si to neaku konkretn(ejsiu) destinaciu... ale dik vsetkym za tipy, mam co robit aby som to vsetko obehal...

fuuuzi... hm ako vravim, rad by som sa vyhol ludskym (a toboz nie komunistickym) obydliam.... kazi to fotku ale labute pekne...
labute už nefotím, nejak ma to nenapĺňa ... radšej mám tie paneláky v pozadí , žiadna rozprávka a sci fi, ale realita ...

stefansk
2011-02-04 14:52:51+01
Nedá mi ale predsa len čo tak pešia prechádzka starým mesto, nábrežie Dunaja, vybehnúť si hore na Slavín za uťčitých svetelných podmienok sa tam dajú spraviť zaujímavé zábery, ak by si chcel niečo netradičné v petržalke je niekoľko pechotných zrubov z 1. ČSR, napr ten najdostupnejší v Kopčanoch a máš tam aj zrekonštruovaný vojenský cintorín, ďalej starý židovský cintorín, ak sa rozbehne jar tak potom na bycikli hor sa do Hainburgu a hlavne počas kvitnutia lúčnych kvetov fakt príjemné, ak máš chuť aj ďalej (radšej autom), stará rímska brána Heidentor, alebo len tak sa poflakovať popri vinohradoch ako v rakúsku tak pri Devíne. Ešte čosi ak by si mal rád techniku, hňed vedľa vlakovej stanice je malé ale príjemné technické múzeum, kde nájdeš nejaké tie veterány a zpár rušňov.

Marcel Rebro
2011-02-04 14:57:00+01
príspevok od: stefansk
Nedá mi ale predsa len čo tak pešia prechádzka starým mesto, nábrežie Dunaja, vybehnúť si hore na Slavín za uťčitých svetelných podmienok sa tam dajú spraviť zaujímavé zábery, ak by si chcel niečo netradičné v petržalke je niekoľko pechotných zrubov z 1. ČSR, napr ten najdostupnejší v Kopčanoch a máš tam aj zrekonštruovaný vojenský cintorín, ďalej starý židovský cintorín, ak sa rozbehne jar tak potom na bycikli hor sa do Hainburgu a hlavne počas kvitnutia lúčnych kvetov fakt príjemné, ak máš chuť aj ďalej (radšej autom), stará rímska brána Heidentor, alebo len tak sa poflakovať popri vinohradoch ako v rakúsku tak pri Devíne. Ešte čosi ak by si mal rád techniku, hňed vedľa vlakovej stanice je malé ale príjemné technické múzeum, kde nájdeš nejaké tie veterány a zpár rušňov.
zadavatel dotazu pise \"Architektura a clovekom vytvorene objekty ma prakticky vobec nelakaju\". takze rusne, bunkre a veterany asi nebudu to prave javorove

Strana 1 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()