vstupne je cca 5eur zalezi ake mas zlavy ale max je 5e, Parkovisko pri obchodnom dome Jednota v Trnave v centre, ale ak ma niekto problem mozeme to dat na zeleznicnu stanicu...presunut asi nie lebo 6tehoje sviatok a to je problem, a k tomu obedu zalezi kto co ma rad...tolko to aj stoji ale tiez cca 5e
ty truba vies co je to ´čadiť ´
ani to nechci vediet lebo ta oslovi uplne iny portal a za uplne inych podmienok a bude tam velmi teplo
boze citajte to ludia po sebe uz konecne
Boze moj :D....tak sa ospravedlnujem za moju velku chybu :D...dakujem za vybehnutie :)
kamarat ber to tak ze som na teba nevybehol ale ze som ti to dal relativne slusne vediet touto formou
totiz pouzil si take slovo ktore sa v spolocnosti muzskej neodpusta a dozivotne alebo aspon dost dlho sa to spomina a robia sa z toho zarty ba povedal by som az brutalna sranda
kedze mas 15 rokov ber to ako kamaratske upozornenie od starsieho kolegu
...a boze moj sa nabuduce nemusi konat a spolocenske znemoznenie je na svete tzv faux pass po slovenky fo pa a po cesky pruuuuser
uz sa to tu vcera rozoberalo vo vlakne na to urcenom
a napisal som tam trikrat meraj a raz pis
ale chyba sa stane
nezabijeme sa tu za to ale takyto preslap to som nemohol nechat bez povsimnutia ale s prihliadnutim vychovnym voci tebe pre tvoje dobro
Ako teda.... kolkateho ideme? Pisal som ze by vyhovovalo toho 6teho viac, aj priatelka by isla... Nikto mi neodpisal, viete to presunut na toho siesteho? Isiel by som autom z BA, zoberem fotografa77,priatelku, + 2 miesta mam volne.
Ako teda.... kolkateho ideme? Pisal som ze by vyhovovalo toho 6teho viac, aj priatelka by isla... Nikto mi neodpisal, viete to presunut na toho siesteho? Isiel by som autom z BA, zoberem fotografa77,priatelku, + 2 miesta mam volne.
Ahoj, no thanatos napisal ze citujem: ´presunut asi nie lebo 6tehoje sviatok a to je problem´ s cim suhlasim a siesteho som sa uz chcel ucit na skusky :D
Sorry, prehliadol som ten prispevok... OK, tak by som isiel bez prietelky, toho 5teho... A ku programu: Uvidim, mozno by som ja zostal len v tej Trnave, odpojil by som sa ak pojdete do Smolenic a na č. kamen.
fotovýlet Trnava a okolie
ani to nechci vediet lebo ta oslovi uplne iny portal a za uplne inych podmienok a bude tam velmi teplo
boze citajte to ludia po sebe uz konecne
´c´ je vedľa ´v´ na klávesnici :) ale dobre si naňho vybehol :D :D
Martin mám pocit že aj ty strácaš trpezlivosť :D :D
(sorry za OT :))
totiz pouzil si take slovo ktore sa v spolocnosti muzskej neodpusta a dozivotne alebo aspon dost dlho sa to spomina a robia sa z toho zarty ba povedal by som az brutalna sranda
kedze mas 15 rokov ber to ako kamaratske upozornenie od starsieho kolegu
...a boze moj sa nabuduce nemusi konat a spolocenske znemoznenie je na svete tzv faux pass po slovenky fo pa a po cesky pruuuuser
uz som uz stratil a prerastlo to do letargie
a napisal som tam trikrat meraj a raz pis
ale chyba sa stane
nezabijeme sa tu za to ale takyto preslap to som nemohol nechat bez povsimnutia ale s prihliadnutim vychovnym voci tebe pre tvoje dobro
Vadit urcite nebudes :-))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa