Tak ludia vidim ze slovnik tu preberate ale aby niekto napisal zrozumitelne ano idem tak to teda nie ani za svet. Tak kto ide? Poprosim napiste mi do sukromnej spravy a zajtra to uzavriem co je teda. Aj najvyssi cas kto ide a kto nie. 6teho neni vhodny termin pre mna ak hy ste boli viacery za siesteho tak mozete ist bezomna. Stretneme sa rano v trnave 5 teho cca o 9tej na zeleznicnej stanici. Je tam parkovisko velke a pred nim je predajna kolzcikov forneti tak pri nej. Kedze asi kazdy bude mat fotovybavu tak sa spozname lahko.
ahojte zatial oficialne pocet neviem tak piste......rychlo nech sa nam to podari
Servus... Ja z Palim (fotograf77), dojdeme rychlikom z BA, 9:35 odchadza. a 10:05 bude v TT... Ideme len dvaja, auto brat nebudem, aspon pri pivku mozeme pokecat o foteni. Budeme fotit hlavne street v TT, tie zamky nie, mam ich okukane...
Budeme pri ´stanku s fornetami´... Poslem ti SS tel cislo na mna, ak by sa stalo nieco neocakavane... Zajtra sa vidime..
tak pridavam moje fotky
http://picasaweb.google.sk/pkucerka/StreetphotoTT512010#
Nieje toho vela ale snazil som sa vybrat tie najlepsie (ano niektore maju TK naprd ale pacia sa mi)
Snad sa este stretneme takto v priatelskom pocte :)
Bolo vynikajuco.... Pekne sme si zastreetovali.. Perfektna naladicka. Jeremy, skvele poniektore foto mas... Zajtra ak budem mat cas, tak uploadnem aj ja nieco..
Aj Ja dakujem vsetkym zucastnenym a upload bude ale trosku neksor napadol sneh a mam povinnosti, Jeremy dobra.......50stka? vdaka vsetkym a ospravedlnujem sa za meskanie....
to je dobre nic si z toho nerob, aj ja som sa zamiloval do vela skiel ale kym dospejeme nam to este potrva....teda spravny vyber spravneho skla ale 50 je pre mnohych zaklad
fotovýlet Trnava a okolie
Budeme pri ´stanku s fornetami´... Poslem ti SS tel cislo na mna, ak by sa stalo nieco neocakavane... Zajtra sa vidime..
http://picasaweb.google.sk/pkucerka/StreetphotoTT512010#
Nieje toho vela ale snazil som sa vybrat tie najlepsie (ano niektore maju TK naprd ale pacia sa mi)
Snad sa este stretneme takto v priatelskom pocte :)
snad sa este stretneme niekde
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa